Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmıİyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi
Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.İyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi
Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.
Belimde adet ağrısı gibi bi ağrı da var sanki inanın emin olamıyorum sancıyi gözümde o kdr büyütmüşm ki yalancıdr diyorum çünkü acı faln hissetmiym dayanılmicak gibi degilHerkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmı
Kızlar bebeğim çok inliyor ve ikiniyor.
Ikinmasi gazdan ama neden inliyor acaba bi yeri mi ağrıyor
Bu durumu yaşayan var mı
Canım kontrol ne zaman
Benim.yarın :)
Gelir inşallah hayırlısıyla :) ay canım sesli güldüm yazdığına bende senin gibi sancı bekliyorum dört gözle ufak bi sancı gelince seviniyorum geçince yine mi yalancı sancı diye üzülüyorum
Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da
Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da
Benimde yarin :) ama bende enfeksiyon cok yükselmiş belki sadece onun için çağırmıştır.
Senin doktorun ne düşünüyor ne diyor günün geçiyor
Yarın konuşacağız canım detaylı bakalım artık hayırlısı :)
Canım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.İnşallah zor olmadan gerçekleşmiştir doğumun saglikla kavusmussundur bebisine
Gercekten öyle canim :)Kimse bebekten vakit bulamiyor galiba boş buralar eskisi gibi dolu degil
Çok geçmiş olsun canim, Allah'tan sezaryan olmuşsun çok şükür saglikla almissin kucagina. Kendini hic kotu hissetme kisa surede toparlarsin, bir kaç gün az ilgilensen de sorun yok bir omur zaten bakacaksin fistiga :) önemli olan sağlıkla kucağına almis olman darisi basimizaCanım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.
Hayirli ugurlu olsun. 2 güne daha iyi olacaksin Allah'in izniyleCanım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.