hatice byrm merak ettim canim nasilsin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah pişman olmam bende :) Zaten 70lik aldım denemek için 1 paket. Bizim kıza 70lik 6 gün ancaCanım küçücük zaten bezin içinde kayboluyor evet bittiği gibi 2 numaraya gececem Molfix çok güzel ben çok memnun kaldım oglanda sleppy hiç kullanmadım
Rutinimiz oluştu bile emzirme gaz çıkarma alt değiştirme tekrar emzirme tekrar alt değiştirme tekrar gaz sancısı eşim bu hep süt içip altına mi yapacak diyor her emzirmede yapıyorInşallah pişman olmam bende :) Zaten 70lik aldım denemek için 1 paket. Bizim kıza 70lik 6 gün anca
ECzaneden sıcak press almıştık biz, ilk günlerde göğsümün üstüne koydum onları bi deneyebilirsin
Bak ben şöyle yapıyorum. Uyanmasına yakın altını alıyorum. Uyanıyor emziriyorum yaparsa tekrar alıyorum yapmazsa uyutmaya devamRutinimiz oluştu bile emzirme gaz çıkarma alt değiştirme tekrar emzirme tekrar alt değiştirme tekrar gaz sancısı eşim bu hep süt içip altına mi yapacak diyor her emzirmede yapıyor
Canım bezinden anlarsın doyup doymadığını bence doyuyor bütün bebekler emmeyi seviyor ya oyun gibi
Sütün için düzenli beslenme bol bol su canim
Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayız
sağol canım benim allah razı olsun emzirmekten dikislerim acidi kendime kolaylik saglamam lazim benimdeTeşekkür ederim yarın hastane çantama bunları hemen ekliyorum umarım ben de gaz sorunu yaşamam senin gibi emzirme nöbetinde kolaylıklar sana :))
Gozun aydin canim ve basiniz saolsun rabbim mekanini cennet eylesinDoğum yapan arkadaşlara bebişiyle kolaylıklar doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş herkes iyidir inşallah beni merak eden arkadaşlardan da Allah razı olsun ben bayadır giremedim aslında doğumum güzel geçti çok şükür minnak kızım 2760 gram 50 cm olarak dünyaya geldi emme savaşı veriyoruz abimiz ilk günler çok kıskandı ama şimdi alıştı kızımın mutluluğunu yaşayamadan eşim teyzesini kaybetti doğuma sevinemeden üzüntü başladı kV sizden iyi olmasın dört dörtlük kadındır bir yandan torununa mı sevinsin kardeşine mi üzülsün ilk zamanlar 10 gün kadar annem yanımdaydı şimdi yalnızım bi yandan kızçem diğer yandan oğlum cenaze durumu cırmalayıp duruyorum sizlerde ne var ne yok doğum yapanlar tarih bilgisi verirse vakit buldukça girebildikçe düzenleyim listeyi benden şimdilik bu kadar
11.01.2018 3.610 52 cmDoğum yapan arkadaşlara bebişiyle kolaylıklar doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş herkes iyidir inşallah beni merak eden arkadaşlardan da Allah razı olsun ben bayadır giremedim aslında doğumum güzel geçti çok şükür minnak kızım 2760 gram 50 cm olarak dünyaya geldi emme savaşı veriyoruz abimiz ilk günler çok kıskandı ama şimdi alıştı kızımın mutluluğunu yaşayamadan eşim teyzesini kaybetti doğuma sevinemeden üzüntü başladı kV sizden iyi olmasın dört dörtlük kadındır bir yandan torununa mı sevinsin kardeşine mi üzülsün ilk zamanlar 10 gün kadar annem yanımdaydı şimdi yalnızım bi yandan kızçem diğer yandan oğlum cenaze durumu cırmalayıp duruyorum sizlerde ne var ne yok doğum yapanlar tarih bilgisi verirse vakit buldukça girebildikçe düzenleyim listeyi benden şimdilik bu kadar
Seninkinin seslere tepkisi nasılBizim de 2. Gün yaptılar işitme testini
Canim lohusa oldugun icin sana oyle geliyordur eminim isitme testini gecer bixim drumuz simdi yaptigimiz testi geceneyebilir endiselenmeyin suyun icinde kaldi uzun sure dedi genelde ilk 3 gun testi gecemiyor bebekler dedi.test yaptirinca lutfen bilgilendir merak ediyorum ve dua ediyorum.Heryerde kural farklı sanırım
Bi kaç kere oksurdugumde irkildi. Genlde televizyon vs. Açık emziriyorum. Bi tepki olmuyo gözle görülür.Seninkinin seslere tepkisi nasıl
Canım zaten günde kaç kez değiştiriyoruz kilo alimida normalse sütün yetiyordur eğer huzursuzsa ve kilosu düşükse mamaya başlayabilirsinBezi cok dolu dolu olmasa da gunde 5 6 kez degistiriyoruz benim gogsumde ilk basta sut yok skiyorum bisi gelmiyo bebek cekince biraz geliyo oyle bi sut sizmasi falan yok makineyle saginca zaten hicbisi gelmiyo gozle görebildiğim bisey yok keşke bebekler in karninda gosterge olsa :)
Bizde ilk gün yaptık iki kulaktan kaldı 4 kere banyo yaptırıp tekrar gelin dediler diğer gün sarılık geçirdi hastanede yattı fototerapiden sonra tekrar test yapıyoruz dediler çok şükür ikisini de geçtiBi kaç kere oksurdugumde irkildi. Genlde televizyon vs. Açık emziriyorum. Bi tepki olmuyo gözle görülür.
Işitme yenidoğanlarda kir vs. yüzünden işitme kaybı olabiliyormuş ama geçici
Gözün aydın çok şükür sağlıklısınız canım bizimki de kıskançlıktan kafayı yemiş durumda çok değişti hiç söz dinlemiyor nasıl alışacak bilmiyorumDoğum yapan arkadaşlara bebişiyle kolaylıklar doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş herkes iyidir inşallah beni merak eden arkadaşlardan da Allah razı olsun ben bayadır giremedim aslında doğumum güzel geçti çok şükür minnak kızım 2760 gram 50 cm olarak dünyaya geldi emme savaşı veriyoruz abimiz ilk günler çok kıskandı ama şimdi alıştı kızımın mutluluğunu yaşayamadan eşim teyzesini kaybetti doğuma sevinemeden üzüntü başladı kV sizden iyi olmasın dört dörtlük kadındır bir yandan torununa mı sevinsin kardeşine mi üzülsün ilk zamanlar 10 gün kadar annem yanımdaydı şimdi yalnızım bi yandan kızçem diğer yandan oğlum cenaze durumu cırmalayıp duruyorum sizlerde ne var ne yok doğum yapanlar tarih bilgisi verirse vakit buldukça girebildikçe düzenleyim listeyi benden şimdilik bu kadar