- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Carsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisiBiz 5. Gün götürdük tatlım için rahat,etsin biran önce götür olmazsal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisiBiz 5. Gün götürdük tatlım için rahat,etsin biran önce götür olmazsal
Ya cnm yenidoğanda anlamak mümkün degilki bangır bangır ortama sok irkilmez bile. Sessiz ortamda irkilebiliyor. Hele daha senin 10 gün olmamış kendinde bile değildir o :) süt sarhoşluğu yaşıyordur :)Carsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisi
Csnım o bebegin kaç günlük nasıl böyle bir kanıya vardın bize hastaneden çıkmadan önce yapıldı duyum testi size yapılma dı mı dahaBilmiyorum ki canım 9 aydır ztn duydu duymadı cok dusundum dogarsa anlarım dedım sımdı de tepki vermiyor verdigı tepki de tesadüf oluyo
Canım daha ses tepkisine erken değil mi. Benim bebeğim 4 günlükken girdi işitme testini geçti ama seslere hiç bi tepkisi yok şu anCarsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisi
Evet bazen baygın gibi bazen durmadan ellerinden korkuyo 5.gunu bugunYa cnm yenidoğanda anlamak mümkün degilki bangır bangır ortama sok irkilmez bile. Sessiz ortamda irkilebiliyor. Hele daha senin 10 gün olmamış kendinde bile değildir o :) süt sarhoşluğu yaşıyordur :)
5.gun bugun 10 günlükken yapılacak dediler seslerden korkmuyo ondan duymuyo diyorum diger kızım da duymuyor genetik diye dusunuyorum artık cunku onda sonradan mu oldu belli dglCsnım o bebegin kaç günlük nasıl böyle bir kanıya vardın bize hastaneden çıkmadan önce yapıldı duyum testi size yapılma dı mı daha
Hanı yuksek ses duyunca falan ellerini kaldırır ya korkar bebek seninki oyle degıl mıCanım daha ses tepkisine erken değil mi. Benim bebeğim 4 günlükken girdi işitme testini geçti ama seslere hiç bi tepkisi yok şu an
3 buçuk kilo canım 1 numara kullanıyorum bez büyük baya ama içindeki pamuk arkaya doğru azalıyor arkası boş poşet gibi iyikide bir paket almışımCnm bebişin kaç kilo ve kaç numara kullanıyorsun. Sızdırma doğru numara kullanmamakta oluyor. Bebeğine geçmiş olsun. Oda termometresinden ısı nem oranına bak cnm hava değişimi bebisi etkiliyor
Bizim hastane de ikinci gun yaptilar isitme testiniCarsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisi
Canim benimkisi de şuan 3.5 kilo 1 haftadır 2 no bez kullanıyorum. 1 no bitince 2 ye geç bence sende :)3 buçuk kilo canım 1 numara kullanıyorum bez büyük baya ama içindeki pamuk arkaya doğru azalıyor arkası boş poşet gibi iyikide bir paket almışım
Canım küçücük zaten bezin içinde kayboluyorCanim benimkisi de şuan 3.5 kilo 1 haftadır 2 no bez kullanıyorum. 1 no bitince 2 ye geç bence sende :)
Konudan bağımsız Hastanede 2 gun molfix bagladir cok memnundum. Evde ben prima premium care almıştım. Primadan çok memnun kaldım. 126lik ve 104luk paketi bitirdik. ama arkadaslarin tavsiyesi uzerine sleepy sipariş verdim dün 1 paket inşallah pişman olmam. Aralarında aman aman bir fiyat farkı da yok indirimden alınca ama çok güzel illa dene dediler bakalim :)
Heryerde kural farklı sanırımBizim hastane de ikinci gun yaptilar isitme testini
Inşallah pişman olmam bende :) Zaten 70lik aldım denemek için 1 paket. Bizim kıza 70lik 6 gün ancaCanım küçücük zaten bezin içinde kayboluyorevet bittiği gibi 2 numaraya gececem Molfix çok güzel ben çok memnun kaldım oglanda sleppy hiç kullanmadım
Rutinimiz oluştu bile emzirme gaz çıkarma alt değiştirme tekrar emzirme tekrar alt değiştirme tekrar gaz sancısı eşim bu hep süt içip altına mi yapacak diyorInşallah pişman olmam bende :) Zaten 70lik aldım denemek için 1 paket. Bizim kıza 70lik 6 gün anca![]()
ECzaneden sıcak press almıştık biz, ilk günlerde göğsümün üstüne koydum onları bi deneyebilirsin
Bak ben şöyle yapıyorum. Uyanmasına yakın altını alıyorum. Uyanıyor emziriyorum yaparsa tekrar alıyorum yapmazsa uyutmaya devamRutinimiz oluştu bile emzirme gaz çıkarma alt değiştirme tekrar emzirme tekrar alt değiştirme tekrar gaz sancısı eşim bu hep süt içip altına mi yapacak diyorher emzirmede yapıyor
Canım bezinden anlarsın doyup doymadığını bence doyuyor bütün bebekler emmeyi seviyor ya oyun gibi
Sütün için düzenli beslenme bol bol su canim
Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayız![]()
sağol canım benim allah razı olsun emzirmekten dikislerim acidi kendime kolaylik saglamam lazim benimdeTeşekkür ederim yarın hastane çantama bunları hemen ekliyorum umarım ben de gaz sorunu yaşamam senin gibi emzirme nöbetinde kolaylıklar sana :))