2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik biz
Biz bastan beri molfiks göbek oyuntulu kullandik ama cok kızariklik yaptı. Bimdekini aldim gayet iyi geldi:)

Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum

Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum
Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)

Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)
Küçük biberonuna sagiyorum cnm. Uzerinde 10 20 30 ml yaziyor. 20ml veriyorum kasikla ama emin degilim yeterli geliyomu

Yaa bide doktorumuz banyo yaptırma dedi
Bugün yarın düşecek derken 16 günlük olduk banyo yapmadık
Gobek düşse bile iltihapin da kuruması gerekiyor
Ben hemen banyo yaptırdım 3. Banyosundaysam sonra 8 günlükken düştü göbek banyo ile bebek rahatlar yazık keşke yaptırsaydınız

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim 19günlük oldu. Şimdiye kadar hep mama desteği verdik doymadığı için. Doktor kontrolünde tabiki. Fakat sanıyorum biberona alıştığı için dün geceden beri meme almıyor. Mememle bir savaş içerisinde. Meme olduğunu anladığı anda ağlamaya başlıyor. Doktoruma sordum dönem dönem olablr eğer inatla almazsa hsonuna doğru bir göreyim dedi. Önerisi olan var mı? Yardımcı olabilr misiniz?

Az önce sağlık ocağından aradılar yanlışlıkla aramışlar hasta karışıklığı. Bu arada çok tatlı bir hemşire biraz muhabbet ettik laf lafı açtı. Bnm bebise d vitamini başlanmadığını soyledim. Siz 2. Topuk kanini hastanede aldirdiginiz için onlarin vermesi gerekiyordu dedi şimdi başlayın dedi. Yani 6. Gün başlamam lazimmis biz 22 günlük olduk :/
Ben 15. gun falan basladim doktor oyle dedi

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim 19günlük oldu. Şimdiye kadar hep mama desteği verdik doymadığı için. Doktor kontrolünde tabiki. Fakat sanıyorum biberona alıştığı için dün geceden beri meme almıyor. Mememle bir savaş içerisinde. Meme olduğunu anladığı anda ağlamaya başlıyor. Doktoruma sordum dönem dönem olablr eğer inatla almazsa hsonuna doğru bir göreyim dedi. Önerisi olan var mı? Yardımcı olabilr misiniz?
Benim bebegim doğduğu zaman oyleydi agzi memedeyken mamayi siringayla kenardan sıkarak verdik canim deneyebilirsin

Back