Evet faydasını gördüm, göğüslerim sertti fakat süt damla damla geliyodu, kanalların açılmasına sütün daha hızlı gelmesine vesile oldu çok şükür, bi dene istersen canım..Faydasini gordunmu canim alirim valla ne cozum olcaksa yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet faydasını gördüm, göğüslerim sertti fakat süt damla damla geliyodu, kanalların açılmasına sütün daha hızlı gelmesine vesile oldu çok şükür, bi dene istersen canım..Faydasini gordunmu canim alirim valla ne cozum olcaksa yaparim
Tabiki yazarım canım ama sonucu biliyorum gıbı bsy yani kendimi hazırladım buyuk ihtimal gecmezCanim lohusa oldugun icin sana oyle geliyordur eminim isitme testini gecer bixim drumuz simdi yaptigimiz testi geceneyebilir endiselenmeyin suyun icinde kaldi uzun sure dedi genelde ilk 3 gun testi gecemiyor bebekler dedi.test yaptirinca lutfen bilgilendir merak ediyorum ve dua ediyorum.
Yanı benimki de oyle cok korkuyor sureklı eller havada ses yapınca korku yok korksa bıle tesadüf diyorum hep korktugu ıcınBi kaç kere oksurdugumde irkildi. Genlde televizyon vs. Açık emziriyorum. Bi tepki olmuyo gözle görülür.
Işitme yenidoğanlarda kir vs. yüzünden işitme kaybı olabiliyormuş ama geçici
Benim oglum da gecer insallah dcm ama hayırlısıBizde ilk gün yaptık iki kulaktan kaldı 4 kere banyo yaptırıp tekrar gelin dediler diğer gün sarılık geçirdi hastanede yattı fototerapiden sonra tekrar test yapıyoruz dediler çok şükür ikisini de geçti
bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik bizCanim benimkisi de şuan 3.5 kilo 1 haftadır 2 no bez kullanıyorum. 1 no bitince 2 ye geç bence sende :)
Konudan bağımsız Hastanede 2 gun molfix bagladir cok memnundum. Evde ben prima premium care almıştım. Primadan çok memnun kaldım. 126lik ve 104luk paketi bitirdik. ama arkadaslarin tavsiyesi uzerine sleepy sipariş verdim dün 1 paket inşallah pişman olmam. Aralarında aman aman bir fiyat farkı da yok indirimden alınca ama çok güzel illa dene dediler bakalim :)
Bizede d vitamini verdiler cnm saglik ocagindan 15. Gün baslayin dedi ebe. Sen basla gec kalmis degilsinAz önce sağlık ocağından aradılar yanlışlıkla aramışlar hasta karışıklığı. Bu arada çok tatlı bir hemşire biraz muhabbet ettik laf lafı açtı. Bnm bebise d vitamini başlanmadığını soyledim. Siz 2. Topuk kanini hastanede aldirdiginiz için onlarin vermesi gerekiyordu dedi şimdi başlayın dedi. Yani 6. Gün başlamam lazimmis biz 22 günlük olduk :/
Bence de sihirli kelime bezi altında bekletmemek :)bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik biz
Başladım cnm az önce verdim ağzına döke döke icti :)Bizede d vitamini verdiler cnm saglik ocagindan 15. Gün baslayin dedi ebe. Sen basla gec kalmis degilsin
Biz bastan beri molfiks göbek oyuntulu kullandik ama cok kızariklik yaptı. Bimdekini aldim gayet iyi geldi:)bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik biz
Oyyy şifa olsun melegineBaşladım cnm az önce verdim ağzına döke döke icti :)
Yok canım şu an 10 günlük hiç öyle bi tepkisi olmadı belki aşırı yüksek bi ses olmadı ama hiç bi sese tepki verdiği dikkatimi çekmediHanı yuksek ses duyunca falan ellerini kaldırır ya korkar bebek seninki oyle degıl mı
Canım kaşığa 3 damlayı birlikte damlatıp ver daha kolay oluyorBaşladım cnm az önce verdim ağzına döke döke icti :)
Ay gercekten mı ya allahım insallah benim kı de oyle yapıyordurYok canım şu an 10 günlük hiç öyle bi tepkisi olmadı belki aşırı yüksek bi ses olmadı ama hiç bi sese tepki verdiği dikkatimi çekmedi
Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum
Kaşıkla verdim de diliyle ittirdi bir kaç damla ilave ettim sonrasında yüzü gözü d vitamini oldu :)Canım kaşığa 3 damlayı birlikte damlatıp ver daha kolay oluyor
Küçük biberonuna sagiyorum cnm. Uzerinde 10 20 30 ml yaziyor. 20ml veriyorum kasikla ama emin degilim yeterli geliyomuCanım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)
bu sekil yatarken ben emmediği gogsumu uzatiyordum öyle emziriyordum bide oyle deneBirumut55 cnm sen bana göre daha tecrübelisin. Sag göğsümü bebeisim almiyor sagip veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor herseferinde emin degilim. bana yardimci olurmusun