- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Yaa canım niye bakmıyor esin. Allah kolaylık versin canim sana , bebeğin tek başına ihtiyaçlarına yetişmek gerçekten zor ama is başa düşüncede her türlü yapılıyor işte evlat...
Günaydın anneler
Hic kolay olmadi ya bekledigim gibi olmadi en son okadar sanciyi cektim sezeryanla oglumu kucagima dun aldim cok sukur hastanedeyiz simdilik anne olmak duygusu cok degiaik sezeryan da zor tabiki ama en azindan denedim normal dogumu da.. kolay dogum diye bisey yok benceİnşallah kolayca kucağına alırsın
Canım gaz sancılarımız bizim de var simdi ondan yatıramıyom eşim bes bucukta kalkıyo ama gündüz yatırıp alıstırmaya basladım bakalım nasıl olacak reflü yastığından memnunmusın canım ona göre alacam bende bide hangi marka kullanıyosunBen reflü yastığı almıştım onu beşik içine koyuyorum gece hep yan yatiriyorum nolur nolmaz uyuyorum çünkü insanlık hali hatta uyumayıp siziyorum bu ara gaz sancilarimiz aldı yurudu oyuzden arada yanımda yatırıyorum eşime bişi demem gerekmiyor çok ağladığı için kendi bi bakıyorum kacmis
Canım bizim sonuc geldi 2.temiz cıktı darısı basına İnşAllah: )Bizimde aynı oldu tekrsrladilar topuk kanini korkulacak bişi yokmus anneden doğumla gecebiliyormus zamanla dusermis. Bakalım 2.sonuc için aranmadik ısalalh normale dönmüştür sizinde bizimde
Gozun aydin ve gecms olsun canim en kisa zamanda gecer insallahGünaydın kızlar
12 ocakta 37+2 de doğum yaparak ocak annesi oldum:) 2850 gr 48 cm doğan minnak bi paşam oldu.
Bugünlerde sarılıkla uğraşıyoruz. Salı günü 15 küsür çıktı değeri. Cuma tekrar tahlil yapılacak. İki saate bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor uyanıyor. Memeyi tutmakta zorlanıyor. Bi kaç çekip tekrar uyuyor. Var mı bizim gibi mücadrle verenler. Sarılık çok uyku yapıyo siz nasıl uyandırıyorsunuz
Hadi sagsalim dogur bebegini kucagina al hemencecik allah bir ay deyisle cikarsin ♡Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Sagol canım cok korkuyorum daha araba bekliyorum gidemedimHadi sagsalim dogur bebegini kucagina al hemencecik allah bir ay deyisle cikarsin ♡
çok sal canım allah razi olsunhakkinda hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun bebişini..
maşallah sübhanallah bebisine büyümüş annesi ..
benim büyük kizim 2 buçuk kiloydu tombalak büyüdü, küçük kizim 3 kiloydu normal zayifdan iyiydi ..
eminim sen bebisine cok iyi bakarsin canım
Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Haklisin canım laf anlamıyor beraber kalıyoruz doğumda falan o kendisi olacak zaten ne diyisam anlamıyor bende zaten biliyorum Yani dr ne diyeceğini hepsi sezeryan diyecek kime yada kaç tanesine gidersem gideyim zaten sürekli dik karalı son bildiğini yapıyorsun diyo onun için gidicem söylenmesi geçsin diye yoksa doğumdan sonra lohusa halimle söylenirse dah kotu tartışırım kaldıramıyorum çünkü tahminde ediyorum illa sezeryan oldun gibi lafLR falan bari simdi gidersem dediği gibi başka yere diyeceği kalmaz ben dr da hastaneye de çok güveni yorum yoksacanım senin yerinde olsam hiç riske atamazdım herhalde. Hem daha önce kaybın olmuş hem de pıhtılaşma var. Kv kim oluyoda karar veriyoki doğum şekline. Çok cahilce geliyo bana açıkçası normal olsun diye anne ya da bebeği riske atmak. Bence kv yi boşver sen doktora güveniyosan kararına da güven
Onuda sordum canım bi gece kalınıyorGece hastanede kalır mıyız mesela dogum gunduz olursa onu sormadın mı canım nst ben gordum ama sancı odası goremedım sadece dogumhanede vardı diger yerde sancı odası yok
Doğum hastanesineHangisine gdcksn
saol canım allah razi olsun anlamıyor iste onfN hastaneye gitmekle bisey kaybetmem giderim gönlü un beni dinlemedi falan demesin zaten bi başka dr danismaktan bisey kaybetmem heralde sonucu sen bilirsin diyo ama beni dinlersen diyo çünkü anlıyorum ne demek istediğiniinşallah kendi duyunca tamam der kw den...
normal doğum iyi tamam da olmazsada zorlamamak lazim hakkinda hayirlisi olsun canım benim
cok iyi düşündün kendisi duysun
onemli olan rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah bebisini canım
Doktordegil ama kendini öyle goren insanlar var ya canım onlardan biri kv tek gitme nedenim çenesi kapansın diye zatenCanım benim sen boşver kaynanani kadın doğumcu muymuş o nebiliyormus bebek için hangisi sağlıklı. Tabiki en güzeli sağlıkla normal doğum ama çok diretmemek gerek bence herşeyde vardır bi hayir demek ve doktora güvenmek gerek helede son haftalara gelmişken. Herseyi çok biliyor bu büyükler sen kulak asma onlara hiç duyma doğunca da konuşcak lar oo herkes herşeyi çok ii bilio 10 kafadan 10 ayrı şey sen varya tıka herkese kulağına içindeki anne sesine guven o seni yaniltmaz.
Korkma guzelim hemen biticek eline alicaksin mucizeniSagol canım cok korkuyorum daha araba bekliyorum gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?