- 15 Ocak 2017
- 152
- 221
- 23
- 36
Canım benim sen boşver kaynanani kadın doğumcu muymuş o nebiliyormus bebek için hangisi sağlıklı. Tabiki en güzeli sağlıkla normal doğum ama çok diretmemek gerek bence herşeyde vardır bi hayir demek ve doktora güvenmek gerek helede son haftalara gelmişken. Herseyi çok biliyor bu büyükler sen kulak asma onlara hiç duyma doğunca da konuşcak lar oo herkes herşeyi çok ii bilio 10 kafadan 10 ayrı şey sen varya tıka herkese kulağına içindeki anne sesine guven o seni yaniltmaz.Anlamıyor ki anlatıyorum dr riske atamam daha öncede kaybın var iki tane riskli diyo sezeryan hem senin hem bebek için doğru olan diyo gelde laf anlat ben hep normal olsun istedim ama kısmet değilmiş sezeryan deyince çok moralim bozuksada bebeğim için raziyim ama kadın yok sakin sezeryan olma diye tutturdu evde sancini bekle gerekirse diyo yarın doğum evine gidicem orada başından beri sezeryan dedi ama kv bide kendi duysun konussun kurtulurum bari sakin sezeryan olma demesinden bu arada çok saol canım yarin senin ici de büyük gün bekliyoruz haberlerini