2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım aynı sebeple sezaryen oluyorum ve inan birden fazla dr’la görüştüm. Pıhtılaşma normale engel değil sadece bebek içeride kaldıkça risk artıyor bebek için. Bu yüzden haliyle o risk alınamıyor. Annede pıhtılaşma eğilim daha da artacağı için. Kv ne demeye karışıyor doğum şekline anlayamadım. Kilo almasına çok çok sevindim :)
Anlamıyor ki anlatıyorum dr riske atamam daha öncede kaybın var iki tane riskli diyo sezeryan hem senin hem bebek için doğru olan diyo gelde laf anlat ben hep normal olsun istedim ama kısmet değilmiş sezeryan deyince çok moralim bozuksada bebeğim için raziyim ama kadın yok sakin sezeryan olma diye tutturdu evde sancini bekle gerekirse diyo yarın doğum evine gidicem orada başından beri sezeryan dedi ama kv bide kendi duysun konussun kurtulurum bari sakin sezeryan olma demesinden bu arada çok saol canım yarin senin ici de büyük gün bekliyoruz haberlerini

Bizimkisi en uzun 3 saat uyanık kalıyor
Onun dısında yarım saat faln bakınıyor meme emip uyuyor

Neden gece 3 de biberon veriyorsun emzir gitsin zor olur öyle olmaz mı :/
Canim ben uyuyorum esim ya da annem veriyor en azindan biraz dinlenmiş oluyorum tabi ağladığında uyumak ne mümkün kalkıp bakınıyorum bebeğe :)

Kızlar sezaryen olanlara sorum bugün sezaryenin 3. günü oldu ama büyük idrara çıkmadım komposto hoşaf kuru kayısı ve bol su içiyorum doktor lavman vermedi kendin çık daha rahat olur diye ama siz ne önerirsiniz kaçıncı gün çıktınız
canim ben 2. gunu lavman yaptim hastanede.

Öylede canım bunlar ne anlar destekten sadece oğlanı tuvalete götürüyorlar surat desen herkesin karış karış sanki ne yapmışız ilerde sana bakmadım mı diye yine minnet edecek hiç sevmem öyle şeyleri ama dediğin gibi mecbur idare edecem
Benim doktorum rejim vermedi normal besleniyorum

5. Gun cnm. Bende aldim banttan ama sol tarafimdaki agridan endiselendim. Harhelde dikisle ilgilymis
Evet canım dikişin bittigi yer orası Benimde sağım dı herkesi soldan dikmişler sanırım beni Sağdan sadecew:))))))) 10. Güne kadar o Ağrı oluyor sonra geçiyor csnım biraz daha sabır

Bizde bugün kontrole gittik ne sancı ne de açılma yoktu bebeğim kilo almis 2500 gr olmuş kan pihtilasmasindan dolayı 26 sina sezeryan gün verdi kv sezeryan olma başka dr gidelim diyo yarında başka hastaneye gidicem
hakkinda hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun bebişini..

maşallah sübhanallah bebisine büyümüş annesi ..
benim büyük kizim 2 buçuk kiloydu tombalak büyüdü, küçük kizim 3 kiloydu normal zayifdan iyiydi ..
eminim sen bebisine cok iyi bakarsin canım

Anlamıyor ki anlatıyorum dr riske atamam daha öncede kaybın var iki tane riskli diyo sezeryan hem senin hem bebek için doğru olan diyo gelde laf anlat ben hep normal olsun istedim ama kısmet değilmiş sezeryan deyince çok moralim bozuksada bebeğim için raziyim ama kadın yok sakin sezeryan olma diye tutturdu evde sancini bekle gerekirse diyo yarın doğum evine gidicem orada başından beri sezeryan dedi ama kv bide kendi duysun konussun kurtulurum bari sakin sezeryan olma demesinden bu arada çok saol canım yarin senin ici de büyük gün bekliyoruz haberlerini
canım senin yerinde olsam hiç riske atamazdım herhalde. Hem daha önce kaybın olmuş hem de pıhtılaşma var. Kv kim oluyoda karar veriyoki doğum şekline. Çok cahilce geliyo bana açıkçası normal olsun diye anne ya da bebeği riske atmak. Bence kv yi boşver sen doktora güveniyosan kararına da güven

inşallah kendi duyunca tamam der kw den...
normal doğum iyi tamam da olmazsada zorlamamak lazim hakkinda hayirlisi olsun canım benim
cok iyi düşündün kendisi duysun
onemli olan rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah bebisini canım

Aynen cnm ya. Demekki normalmis. Herkes burda ayni dertten bahsediyo. Benim 5. Günüm. Senin peki
21 günlük canım benim ama 1 haftada çok toparlıyorsun korkma sonra unutuosun dikişleri benim ole oluo unutuom ondan ters bişi yapınca bi yanma oluo normal oda bencede ben böle çok skmadan korse giydim onlada rahat ettim o korudu sanirim hareket kolaylığı sağladı başlarda baya

Back