2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gece gece cok bir konusasim geldi sanirim size de konu acayim hemen Ayy inanmadığım birsürü şeyi yapmak zorunda birakildim dogumla böle hurafeler size de yaptirildimi çok merak ediyorum
Yastık altına makas
Bebekle annenin kaldığı odaya çalı süpürgesi ay en çok buna güldüm bizi neyden nasıl koruo çalı süpürgesi anlamış değilim
Logusa 40 gun yanliz bırakılmaz
Logusa ikindi den sonra dışarda olamazmis
Ay bunlar aklıma gelenler sizde de varmı böle olaylar merak ediyorum valla dogumla hayal gücüm gelisti
Lohusa kırk gün yanlız bırakılmaz ve ikindiden Sonra sokağa çıkmaz kısmı bizde de var canım diğerleri Yok ama

Lohusa kırk gün yanlız bırakılmaz ve ikindiden Sonra sokağa çıkmaz kısmı bizde de var canım diğerleri Yok ama
bakben simdi sunu hatirladim aksam cikdigim zamanda ekmek koymuslardi ustume bizdede cikilmiyormus demekki ..
H hopeless1988
kirkli kadinla karsilasirdak ustumuze basortu ortup birbirimizle iyne degismistik bunu BÜYÜK kizimin kirkinda olmustu :)

Gece gece cok bir konusasim geldi sanirim size de konu acayim hemen Ayy inanmadığım birsürü şeyi yapmak zorunda birakildim dogumla böle hurafeler size de yaptirildimi çok merak ediyorum
Yastık altına makas
Bebekle annenin kaldığı odaya çalı süpürgesi ay en çok buna güldüm bizi neyden nasıl koruo çalı süpürgesi anlamış değilim
Logusa 40 gun yanliz bırakılmaz
Logusa ikindi den sonra dışarda olamazmis
Ay bunlar aklıma gelenler sizde de varmı böle olaylar merak ediyorum valla dogumla hayal gücüm gelisti
cali supurgesi haric saydiklarin var bende.bide eve et alinca bebegi ustune bastiriyoruz.he bide altin taktik baslarda bebegin tenine degerse sarilik olmazmis.yari kirkinda bebekten artan kovadaki suyla bende yikandim ki o kovada neler neler yoktu :))

cali supurgesi haric saydiklarin var bende.bide eve et alinca bebegi ustune bastiriyoruz.he bide altin taktik baslarda bebegin tenine degerse sarilik olmazmis.yari kirkinda bebekten artan kovadaki suyla bende yikandim ki o kovada neler neler yoktu :))
bizdede kirkinda 40 kaşık su sayarlar sonra onu cogaltip bebek yikanir anne yikanir evin heryerine su serpilir bebegin banyosuna altin atılır

Canim ben uyuyorum esim ya da annem veriyor en azindan biraz dinlenmiş oluyorum tabi ağladığında uyumak ne mümkün kalkıp bakınıyorum bebeğe :)

Benim eşim asla bakmadıgı icin yanımda da kimse olmadıgından bu ihtimali düsünemedim pardon :)
Ne güzel dinlen ki sabaha daha verimli ol bebegine

21 günlük canım benim ama 1 haftada çok toparlıyorsun korkma sonra unutuosun dikişleri benim ole oluo unutuom ondan ters bişi yapınca bi yanma oluo normal oda bencede ben böle çok skmadan korse giydim onlada rahat ettim o korudu sanirim hareket kolaylığı sağladı başlarda baya
Saol cnm. Özellikle yataktan kalkerken aciyo.

Benim eşim asla bakmadıgı icin yanımda da kimse olmadıgından bu ihtimali düsünemedim pardon :)
Ne güzel dinlen ki sabaha daha verimli ol bebegine
Yaa canım niye bakmıyor esin. Allah kolaylık versin canim sana , bebeğin tek başına ihtiyaçlarına yetişmek gerçekten zor ama is başa düşüncede her türlü yapılıyor işte evlat...

Yaa canım niye bakmıyor esin. Allah kolaylık versin canim sana , bebeğin tek başına ihtiyaçlarına yetişmek gerçekten zor ama is başa düşüncede her türlü yapılıyor işte evlat...

Bakmıyor korkuyorum panik oluyorum bahanesinin arkasına sıgınıp üstelik bu ikinci çocuk yani tecrübeliyiz pardon o degil ben tecrübeliyim :)

Günaydın kızlar
12 ocakta 37+2 de doğum yaparak ocak annesi oldum:) 2850 gr 48 cm doğan minnak bi paşam oldu.
Bugünlerde sarılıkla uğraşıyoruz. Salı günü 15 küsür çıktı değeri. Cuma tekrar tahlil yapılacak. İki saate bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor uyanıyor. Memeyi tutmakta zorlanıyor. Bi kaç çekip tekrar uyuyor. Var mı bizim gibi mücadrle verenler. Sarılık çok uyku yapıyo siz nasıl uyandırıyorsunuz

İnşallah kolayca kucağına alırsın ❤️
Hic kolay olmadi ya bekledigim gibi olmadi en son okadar sanciyi cektim sezeryanla oglumu kucagima dun aldim cok sukur hastanedeyiz simdilik anne olmak duygusu cok degiaik sezeryan da zor tabiki ama en azindan denedim normal dogumu da.. kolay dogum diye bisey yok bence

Ben reflü yastığı almıştım onu beşik içine koyuyorum gece hep yan yatiriyorum nolur nolmaz uyuyorum çünkü insanlık hali hatta uyumayıp siziyorum bu ara gaz sancilarimiz aldı yurudu oyuzden arada yanımda yatırıyorum eşime bişi demem gerekmiyor çok ağladığı için kendi bi bakıyorum kacmis
Canım gaz sancılarımız bizim de var simdi ondan yatıramıyom eşim bes bucukta kalkıyo ama gündüz yatırıp alıstırmaya basladım bakalım nasıl olacak reflü yastığından memnunmusın canım ona göre alacam bende bide hangi marka kullanıyosun

Günaydın kızlar
12 ocakta 37+2 de doğum yaparak ocak annesi oldum:) 2850 gr 48 cm doğan minnak bi paşam oldu.
Bugünlerde sarılıkla uğraşıyoruz. Salı günü 15 küsür çıktı değeri. Cuma tekrar tahlil yapılacak. İki saate bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor uyanıyor. Memeyi tutmakta zorlanıyor. Bi kaç çekip tekrar uyuyor. Var mı bizim gibi mücadrle verenler. Sarılık çok uyku yapıyo siz nasıl uyandırıyorsunuz
Gozun aydin ve gecms olsun canim en kisa zamanda gecer insallah

X