2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım ben eve geldiğim gün yıkandım su geçirmez bant ile ayakta banyo öneriyor doktorlar dikiş yerine su dolmasın diye benim zaten 19 gün oldu baya iyileşti dikişlerim snein kaçıncı günün
5. Gun cnm. Bende aldim banttan ama sol tarafimdaki agridan endiselendim. Harhelde dikisle ilgilymis

Canım heıvayı bnde duydum bir ara ismini paylasırsan memnun olurum

Bizde bugün kontrole gittik ne sancı ne de açılma yoktu bebeğim kilo almis 2500 gr olmuş kan pihtilasmasindan dolayı 26 sina sezeryan gün verdi kv sezeryan olma başka dr gidelim diyo yarında başka hastaneye gidicem
Canım aynı sebeple sezaryen oluyorum ve inan birden fazla dr’la görüştüm. Pıhtılaşma normale engel değil sadece bebek içeride kaldıkça risk artıyor bebek için. Bu yüzden haliyle o risk alınamıyor. Annede pıhtılaşma eğilim daha da artacağı için. Kv ne demeye karışıyor doğum şekline anlayamadım. Kilo almasına çok çok sevindim :)

O zaman kendini toplayama kadar kal sonra evine gel ben sandim ki iyi davranıyorlar :/

Anlamıyor ki anlatıyorum dr riske atamam daha öncede kaybın var iki tane riskli diyo sezeryan hem senin hem bebek için doğru olan diyo gelde laf anlat ben hep normal olsun istedim ama kısmet değilmiş sezeryan deyince çok moralim bozuksada bebeğim için raziyim ama kadın yok sakin sezeryan olma diye tutturdu evde sancini bekle gerekirse diyo yarın doğum evine gidicem orada başından beri sezeryan dedi ama kv bide kendi duysun konussun kurtulurum bari sakin sezeryan olma demesinden bu arada çok saol canım yarin senin ici de büyük gün bekliyoruz haberlerini

Bizimkisi en uzun 3 saat uyanık kalıyor
Onun dısında yarım saat faln bakınıyor meme emip uyuyor

Neden gece 3 de biberon veriyorsun emzir gitsin zor olur öyle olmaz mı :/
Canim ben uyuyorum esim ya da annem veriyor en azindan biraz dinlenmiş oluyorum tabi ağladığında uyumak ne mümkün kalkıp bakınıyorum bebeğe :)

Benim doktorum rejim vermedi normal besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…