- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
5. Gun cnm. Bende aldim banttan ama sol tarafimdaki agridan endiselendim. Harhelde dikisle ilgilymisCsnım ben eve geldiğim gün yıkandım su geçirmez bant ile ayakta banyo öneriyor doktorlar dikiş yerine su dolmasın diye benim zaten 19 gün oldu baya iyileşti dikişlerim snein kaçıncı günün
Banada dedi ama sol tarafimda sızı şeklinde agri oluyor. Bende korkuyorum niye diye. Acaba swnde öyle bişey oldumu cnm yaErtesi gün yıkandım ben doktorum yıkanabilirsin dedi
Canım inşallah güzel haberlerle dönerim :)Allah yardımcın olsun canım yarın güzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah dualaramiz seninle
Csnım doktor öyle dedi ise mutlaka doktoru dinle bende senin gibiyim sütüm yetmiyor mama veriyorum biberon ile meme de alıyor aç olduğu zaman Zaten asla uyumuyor[/QUOTE
Maalesef istemesek de veriyorum emdi mi kaç dk emiyor kızım bazen 1 saat emiyor
Canım heıvayı bnde duydum bir ara ismini paylasırsan memnun olurumRezene çayı içiyorum ben bide helva çok ii geldi ama herkesin soledigi bol su bende gebelik sekeri vardı tatlısız geçen günlerin acısını çıkarmak içinde helvaya sarmış olabilirim
Doktor doğumda liste verdi bana
Laktamil
Rezene çayı
Bu süt yapan mayali içecekler var adını unuttum sindi onlar felan vardı listede hep
Canım aynı sebeple sezaryen oluyorum ve inan birden fazla dr’la görüştüm. Pıhtılaşma normale engel değil sadece bebek içeride kaldıkça risk artıyor bebek için. Bu yüzden haliyle o risk alınamıyor. Annede pıhtılaşma eğilim daha da artacağı için. Kv ne demeye karışıyor doğum şekline anlayamadım. Kilo almasına çok çok sevindim :)Bizde bugün kontrole gittik ne sancı ne de açılma yoktu bebeğim kilo almis 2500 gr olmuş kan pihtilasmasindan dolayı 26 sina sezeryan gün verdi kv sezeryan olma başka dr gidelim diyo yarında başka hastaneye gidicem
O zaman kendini toplayama kadar kal sonra evine gel ben sandim ki iyi davranıyorlar :/Öylede canım bunlar ne anlar destekten sadece oğlanı tuvalete götürüyorlar surat desen herkesin karış karış sanki ne yapmışız ilerde sana bakmadım mı diye yine minnet edecek hiç sevmem öyle şeyleri ama dediğin gibi mecbur idare edecem
Anlamıyor ki anlatıyorum dr riske atamam daha öncede kaybın var iki tane riskli diyo sezeryan hem senin hem bebek için doğru olan diyo gelde laf anlat ben hep normal olsun istedim ama kısmet değilmiş sezeryan deyince çok moralim bozuksada bebeğim için raziyim ama kadın yok sakin sezeryan olma diye tutturdu evde sancini bekle gerekirse diyo yarın doğum evine gidicem orada başından beri sezeryan dedi ama kv bide kendi duysun konussun kurtulurum bari sakin sezeryan olma demesinden bu arada çok saol canım yarin senin ici de büyük gün bekliyoruz haberleriniCanım aynı sebeple sezaryen oluyorum ve inan birden fazla dr’la görüştüm. Pıhtılaşma normale engel değil sadece bebek içeride kaldıkça risk artıyor bebek için. Bu yüzden haliyle o risk alınamıyor. Annede pıhtılaşma eğilim daha da artacağı için. Kv ne demeye karışıyor doğum şekline anlayamadım. Kilo almasına çok çok sevindim :)
Canim ben uyuyorum esim ya da annem veriyor en azindan biraz dinlenmiş oluyorum tabi ağladığında uyumak ne mümkün kalkıp bakınıyorum bebeğe :)Bizimkisi en uzun 3 saat uyanık kalıyor
Onun dısında yarım saat faln bakınıyor meme emip uyuyor
Neden gece 3 de biberon veriyorsun emzir gitsin zor olur öyle olmaz mı :/
canim ben 2. gunu lavman yaptim hastanede.Kızlar sezaryen olanlara sorum bugün sezaryenin 3. günü oldu ama büyük idrara çıkmadım komposto hoşaf kuru kayısı ve bol su içiyorum doktor lavman vermedi kendin çık daha rahat olur diye ama siz ne önerirsiniz kaçıncı gün çıktınız
Benim doktorum rejim vermedi normal besleniyorumÖylede canım bunlar ne anlar destekten sadece oğlanı tuvalete götürüyorlar surat desen herkesin karış karış sanki ne yapmışız ilerde sana bakmadım mı diye yine minnet edecek hiç sevmem öyle şeyleri ama dediğin gibi mecbur idare edecem
Allah yardımcin olsun tatlım kızına kavuş biranönce kokla kafasını miss kokar :)Canım inşallah güzel haberlerle dönerim :)
Canım yarın doğumum çok heyecanlıyımmm :)
3. Gun yikandimErtesi gün yıkandım ben doktorum yıkanabilirsin dedi
ertesi aksam yaptim ben canim.su gecirmez bant yapistirdikKızlar szryn dogum yapıp nezman banyo yaptınız
Evet canım dikişin bittigi yer orası Benimde sağım dı herkesi soldan dikmişler sanırım beni Sağdan sadecew:))))))) 10. Güne kadar o Ağrı oluyor sonra geçiyor csnım biraz daha sabır5. Gun cnm. Bende aldim banttan ama sol tarafimdaki agridan endiselendim. Harhelde dikisle ilgilymis
Aynen canım bir iki gün idare edecem sonra gececem evime zaten onlarda tatile çıkacakmış beni bekliyorlarmıs gitsinlerO zaman kendini toplayama kadar kal sonra evine gel ben sandim ki iyi davranıyorlar :/
Tatil mi :) aman boşver geç evine eşinle o zaman :)Aynen canım bir iki gün idare edecem sonra gececem evime zaten onlarda tatile çıkacakmış beni bekliyorlarmıs gitsinler
Benimkide sağ bende varımEvet canım dikişin bittigi yer orası Benimde sağım dı herkesi soldan dikmişler sanırım beni Sağdan sadecew:))))))) 10. Güne kadar o Ağrı oluyor sonra geçiyor csnım biraz daha sabır
Oleyyy yanlız değilim :))))))) bende acaba beni mi yanlış diktiler diye düşünmeye başlamıştımBenimkide sağ bende varım:)))