- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Canım çok sağolasın tavsiyelere o kadar ihtiyacım var ki. İnşallah yarın mutlulukla yazarım buraya :) rezene koymak aklıma gelmedi ama yarın aldırırım artık.Canim seninde sezeryan olacaktin galiba bi kac onerim olcak mutlaka hastaneye yaninda rezene gotur ya da imkan varsa bol bol rezene cayi ic ilk gun gazini cikarmaya ugras benim gibi ay misafir var ses duyulur falan yapip 2. Geceye kalma zira öldüm resmen ......goturebiliosan sicak su torbasi al yanina benim aklima hic gelmedi hastaneden de vermediler gazini cikaramazsan dunya zindan fotorafci falan geldi bana cok guzel lohusa takimlari almistim ama acidan hic birini giyemedim muhtemelen fotoraflarda oldukca kotu cikti cunku cektirmek istemedim o kadar cok canim acidi ki......
Ben yürüyüşlerle atlattım canım artık tek taraf ağrı yok bugün arabada sarsıldim biraz her taraf tekrar ağrıyor
Makat catlagi 21 gunde kroniklesir. Acil doktora gitmelisinKizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
Allah yardımcın olsun canım yarın güzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah dualaramiz seninleEvet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artıksağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Sabır canım bugün yarın inşallahBenim hala hic bi belirtim yok gününü geçecek bu uşak yaw
Canim yardim alabildiğin kadar al. Biran önce kendi başıma bakabileyim diye hırpalama. Nasılsa kendi başına kaldığında her türlü bakarsın. Gelen hicbir desteği geri çevirme kv evinde kal kalabildigince bence tabi. Eve gitsen yemeği temizliği çocuk bakımı hepsi sana kalacak. Mümkün olduğunca destek almak iyiKızlar eğilip kalkmaya ne zaman başlarım acaba bugün kv geldim ama ilk günden sıkıldım eve gitmek istiyorum ama oğluma bakmak zor tuvaleti kıyafeti falan zorlanıyorum
Bu arada beslenmeniz nasıl Dr bir hafta ekmek yeme dedi sürekli haşlama tarzı falan ye dedi
Öylede canım bunlar ne anlar destekten sadece oğlanı tuvalete götürüyorlar surat desen herkesin karış karış sanki ne yapmışız ilerde sana bakmadım mı diye yine minnet edecek hiç sevmem öyle şeyleri ama dediğin gibi mecbur idare edecemCanim yardim alabildiğin kadar al. Biran önce kendi başıma bakabileyim diye hırpalama. Nasılsa kendi başına kaldığında her türlü bakarsın. Gelen hicbir desteği geri çevirme kv evinde kal kalabildigince bence tabi. Eve gitsen yemeği temizliği çocuk bakımı hepsi sana kalacak. Mümkün olduğunca destek almak iyi
Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydi
Bende zeytin yagi duyuyorum ama bi yandan da korkuyirum biraz hassas bizim kiz hemen kizario totosu zeytin yağı asidini nasıl aldınız ?canım ben zeytinyağının asidini aldım küçük bir kavanoza koydum her alt açtığımda pamukla sürüyorum pişik kremi zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum tavsiye ederim ama mutlaka asidini aldır.
bende 3. Gün hala çıkamamıştım lavman verdi doktor hayatta yapamam dedim ama zorda kalınca yapılıyomuş :) evde yaptım kendi kendime
Ertesi gün yıkandım ben doktorum yıkanabilirsin dediKızlar szryn dogum yapıp nezman banyo yaptınız
Rezene çayı içiyorum ben bide helva çok ii geldi ama herkesin soledigi bol su bende gebelik sekeri vardı tatlısız geçen günlerin acısını çıkarmak içinde helvaya sarmış olabilirimCanım senden alıntı yaptım ama bilgisi olan herkese sorayım. Dr sütün yetmiyor mama ilavesi dedi nasıl arttırabilirm sütümü? Sağıp veriyorum doyuyor mu yetiyor mu görmek için ama bu sefer biberona alısıır diye korkuyorum sağmasam bu sefer mama ver doymuyor diyor dr bende bari sağayım da mama yemesin diyorum. Yüzde 50 sütümse yüzde elli de mama yiyiyor ama ben sadece süt vermek istiyorum ne yapmalıyım
Odanin petegini kapattik artik kapi acik surekli simdi 23 derece oldu. Canim siz altini alirken napiosunuz kremliyormusunuz yagluyormusjnuz az once yagladjm iyi cikardi rahatladi ama catlagi hala var bidr ben gazi cozemedim emio hemen uyuyo gazini c8karmak icin sirtina pispislasam uyaniyi busefer kucagimda yaziyorum bazi ha4fler kacio
Öyle görünüyor ama bi anda sıkıştırıyor bebişler çıkmak için iki gün önce bir arkadaşım dogum yapti hiç bi belirti yokken gece uyurken kanaması başladı doğdu bebeği 3 günü kalmıştı 40 haftanın dolmasina canımBenim hala hic bi belirtim yok gününü geçecek bu uşak yaw
Csnım ben eve geldiğim gün yıkandım su geçirmez bant ile ayakta banyo öneriyor doktorlar dikiş yerine su dolmasın diye benim zaten 19 gün oldu baya iyileşti dikişlerim snein kaçıncı günün
Csnım ben 5, günün sonunda hastanelik oldum sancıdan tuvalete çıkamadığım ivin lavman verdi doktor onunla çıktım oda dikişlere çok baskı yapıyorKızlar sezaryen olanlara sorum bugün sezaryenin 3. günü oldu ama büyük idrara çıkmadım komposto hoşaf kuru kayısı ve bol su içiyorum doktor lavman vermedi kendin çık daha rahat olur diye ama siz ne önerirsiniz kaçıncı gün çıktınız