inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsinler kucagimiza almak nasip olsun bebislerimiziEvet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artıksağlıkla alalım kucağımıza inşallah
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olurKizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
Insallah canim icim gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum altiniacinca rahatkiyor silerken rahat tuvaletini yapiyor bu sefer usutecem diye korkuyorum simdi altina bakmaya kalksam uyanacak kendimi caresiz hissediyorum.rahatsiz oljncs sesi cikwt drmigeçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olur
canım benim ayretten altini actiginda fanli soba yada ufo gibi birsey ac usumesin inşallah iyi olur annesi üzülmeInsallah canim icim gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum altiniacinca rahatkiyor silerken rahat tuvaletini yapiyor bu sefer usutecem diye korkuyorum simdi altina bakmaya kalksam uyanacak kendimi caresiz hissediyorum.rahatsiz oljncs sesi cikwt drmi
Odamiz hep 24 derece hatta sicaklatmisiz bebisi doktor 22 23 derecede tutun bakin usuyosa 1 kat fazla giydirin dedi dun burnumuz akio gibiydi gecti galibacanım benim ayretten altini actiginda fanli soba yada ufo gibi birsey ac usumesin inşallah iyi olur annesi üzülme
Benim 38+4 de nişanım geldi. Bekledik. Muayenede acilmam vardı. 3 gün sonra kontrolde 3 cm acilmam vardı. 39 +2 de sancim yoktu ama gel dogurtalım artık dedi doktor. Sabah 11 de suni sanci verdiler. 3 gibi suyumu patlattı. Sancılar ondan sonra arttı. 16:44 de normal dogum yaptım.
Çok şükür cnm bizim sorun gündüz uyuyor gece uyanık duruyor neden boyle anlamadım. Geceleri gündüz sagdigim sütü veriyorum ondan belkide
Odamiz hep 24 derece hatta sicaklatmisiz bebisi doktor 22 23 derecede tutun bakin usuyosa 1 kat fazla giydirin dedi dun burnumuz akio gibiydi gecti galiba
Odanin petegini kapattik artik kapi acik surekli simdi 23 derece oldu. Canim siz altini alirken napiosunuz kremliyormusunuz yagluyormusjnuz az once yagladjm iyi cikardi rahatladi ama catlagi hala var bidr ben gazi cozemedim emio hemen uyuyo gazini c8karmak icin sirtina pispislasam uyaniyi busefer kucagimda yaziyorum bazi ha4fler kacioHer gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum
Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydiGündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela
Canim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorumbiz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv
Merhaba ben Şubat annesiyim ömürlü olsun bebeğini. .Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
Benimkı cok sıddetlıydı canım her bebek farklı dıyolar ama bilememArkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz
Aramızda 3 gün varArkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz