2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok şükür cnm bizim sorun gündüz uyuyor gece uyanık duruyor neden boyle anlamadım. Geceleri gündüz sagdigim sütü veriyorum ondan belkide

Gündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela

Odamiz hep 24 derece hatta sicaklatmisiz bebisi doktor 22 23 derecede tutun bakin usuyosa 1 kat fazla giydirin dedi dun burnumuz akio gibiydi gecti galiba

Her gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum

Her gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum
Odanin petegini kapattik artik kapi acik surekli simdi 23 derece oldu. Canim siz altini alirken napiosunuz kremliyormusunuz yagluyormusjnuz az once yagladjm iyi cikardi rahatladi ama catlagi hala var bidr ben gazi cozemedim emio hemen uyuyo gazini c8karmak icin sirtina pispislasam uyaniyi busefer kucagimda yaziyorum bazi ha4fler kacio

biz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv

Kızlar dunden beri ara ara sertlesıyo asagı baskı yapıyo sizce kanala girmeye mı calısıyo hıc boyle olmazdı

Arkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz

Gündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela
Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydi

biz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv
Canim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorum

Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
Merhaba ben Şubat annesiyim ömürlü olsun bebeğini. .
Ben oglumda kucuk bir fisfisin içine koymustum zeytinyagi her alt açmada sıkiyordum başka krem kullanmadim çok ağır durumlarda da kantorön yağı kullanmıştım. .geçmiş olsun inşallah duzelir

Benimkı cok sıddetlıydı canım her bebek farklı dıyolar ama bilemem

Aramızda 3 gün var

Sağol canım benim inşaallah
Artık bugün vermedim :)
Bebeğimı sakinleştirmeyi öğrenemedim sayesinde
Ağlayınca geldi bende yok anne veremem benim öğrenmem lazım bebeğimin nasıl sakinleştiğini dedim :)

Merhabalar ben yeni katıldım, 39. Haftadayım ama dün doktora gittiğimde ultrasonda ters duruyor dedi, bu hafta ters dönmüş. Doktor haftaya dönmezse sezaryen olacam diyor. Normal doğum istiyorum bir haftaya kadar normal pozisyona döner mi? Böyle bir durumu yaşayan var mı?

Hep başı asagidaydi 39.hafta da mı ters dönmüş yoksa hep mı makat geliş duruyordu.Bence bu saatten sonra normal doğum pozisyonu almaz bebeğiniz.imkansiz değil ama o kadar büyük bebek için o dar alanda dönmek çok zordur. Sezeryana gününü belirleyin bence benim elimde aynı şey oldu Dr u 39+0 a sezeryanla günü verdi.bebek38+4 de doğum başladı makat geliş olduğundan bebek strese girip içeri kakasını yaptı.doktorunuza guvenmekten başka careniz yok

canım ama benimki tamamen annelik psikolojisi galiba
sizin oda bizimkindende sıcakmıs

Csnım benim de sağ tarafım çok agrıyordu orası dikişin bittigi yer o yüzden öyle ağrıyor kaç gün oldu canım sezeryan oldu

Evet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artık sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Canim seninde sezeryan olacaktin galiba bi kac onerim olcak mutlaka hastaneye yaninda rezene gotur ya da imkan varsa bol bol rezene cayi ic ilk gun gazini cikarmaya ugras benim gibi ay misafir var ses duyulur falan yapip 2. Geceye kalma zira öldüm resmen ......goturebiliosan sicak su torbasi al yanina benim aklima hic gelmedi hastaneden de vermediler gazini cikaramazsan dunya zindan fotorafci falan geldi bana cok guzel lohusa takimlari almistim ama acidan hic birini giyemedim muhtemelen fotoraflarda oldukca kotu cikti cunku cektirmek istemedim o kadar cok canim acidi ki......

Csnım benim de sağ tarafım çok agrıyordu orası dikişin bittigi yer o yüzden öyle ağrıyor kaç gün oldu canım sezeryan oldu
Evet canım sordum ondanmıs çok şükür bugün daha iyiyim geçer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…