Çok şükür cnm bizim sorun gündüz uyuyor gece uyanık duruyor neden boyle anlamadım. Geceleri gündüz sagdigim sütü veriyorum ondan belkide
Odamiz hep 24 derece hatta sicaklatmisiz bebisi doktor 22 23 derecede tutun bakin usuyosa 1 kat fazla giydirin dedi dun burnumuz akio gibiydi gecti galiba
Odanin petegini kapattik artik kapi acik surekli simdi 23 derece oldu. Canim siz altini alirken napiosunuz kremliyormusunuz yagluyormusjnuz az once yagladjm iyi cikardi rahatladi ama catlagi hala var bidr ben gazi cozemedim emio hemen uyuyo gazini c8karmak icin sirtina pispislasam uyaniyi busefer kucagimda yaziyorum bazi ha4fler kacioHer gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum
Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydiGündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela
Canim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorumbiz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv
Merhaba ben Şubat annesiyim ömürlü olsun bebeğini. .Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
Benimkı cok sıddetlıydı canım her bebek farklı dıyolar ama bilememArkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz
Aramızda 3 gün varArkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz
Sağol canım benim inşaallahoyy canım benim kıyamam lohusa olmak böyle birsey galiba
eminim yardimci olmak istiyordur birde torun baldan tatli derler ...
bunlari asacaksin insan kendini engelleyemiyor ama bende ilk cocukta yasadim ikincide kw de asiri ilgiyi kesmisti ..
inşallah hersey yoluna girer
sen rezena kimyon iç inşallah gaz sancilari gecer bebeginin canım benim
Hep başı asagidaydi 39.hafta da mı ters dönmüş yoksa hep mı makat geliş duruyordu.Bence bu saatten sonra normal doğum pozisyonu almaz bebeğiniz.imkansiz değil ama o kadar büyük bebek için o dar alanda dönmek çok zordur. Sezeryana gününü belirleyin bence benim elimde aynı şey oldu Dr u 39+0 a sezeryanla günü verdi.bebek38+4 de doğum başladı makat geliş olduğundan bebek strese girip içeri kakasını yaptı.doktorunuza guvenmekten başka careniz yokMerhabalar ben yeni katıldım, 39. Haftadayım ama dün doktora gittiğimde ultrasonda ters duruyor dedi, bu hafta ters dönmüş. Doktor haftaya dönmezse sezaryen olacam diyor. Normal doğum istiyorum bir haftaya kadar normal pozisyona döner mi? Böyle bir durumu yaşayan var mı?
canım ama benimki tamamen annelik psikolojisi galibaCanim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorum
Csnım benim de sağ tarafım çok agrıyordu orası dikişin bittigi yer o yüzden öyle ağrıyor kaç gün oldu canım sezeryan olduNasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)
Sagol canimU UgurluKedi canim sen kitabi okuyunca dönüş yap demiştin Iyi geceler tatlı rüyalar kitabını okudum gayet güzel bilgiler var oneriyorum. Diger kitabı henüz okumadım okuyunca onun içinde donus yaparım :)
Canim seninde sezeryan olacaktin galiba bi kac onerim olcak mutlaka hastaneye yaninda rezene gotur ya da imkan varsa bol bol rezene cayi ic ilk gun gazini cikarmaya ugras benim gibi ay misafir var ses duyulur falan yapip 2. Geceye kalma zira öldüm resmen ......goturebiliosan sicak su torbasi al yanina benim aklima hic gelmedi hastaneden de vermediler gazini cikaramazsan dunya zindan fotorafci falan geldi bana cok guzel lohusa takimlari almistim ama acidan hic birini giyemedim muhtemelen fotoraflarda oldukca kotu cikti cunku cektirmek istemedim o kadar cok canim acidi ki......Evet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artıksağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Evet canım sordum ondanmıs çok şükür bugün daha iyiyim geçer hepsiCsnım benim de sağ tarafım çok agrıyordu orası dikişin bittigi yer o yüzden öyle ağrıyor kaç gün oldu canım sezeryan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?