Bende yıkamadım csnım bence sende yıkamaya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Kaç gün oldu canım Doğum yapalıKızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba
11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne olduKaç gün oldu canım Doğum yapalı
Csnım daha erken ben 15 gün oldu 9 kilo verdim verirsin merak etme11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne oldu
İnşallah 18inde doğum canım :)Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen doğum yaptın mı
Hıı haberim yoktu sen hangisine gidiyorsunEvet canım bende antepteyim ondan sordum
Kizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu
kw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dediBende yıkamadım csnım bence sende yıkama
Göbeğıne su kacmadığı surece sorun olmaz korkma ama ben kızımda 14 gün göbek bağı düşmedi .düsdükden sonra yıkadık o zamanda yıne qobek bandı taktık ve göbeğıne su kacmamasına dıkat etıkkw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Sen bilirsin csnım benimkw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Anka hastanesi gidiyorum bana yakin olduğuicinHıı haberim yoktu sen hangisine gidiyorsun
Bizimde 10. Gün sanırım düştü canım normalHanımlar hayırlı akşamlar
Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü
Bizim 9. Gün ama halen düşmedi
Vayyy tam gününde harikasın :)Kızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden
Hadi hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallahKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden