2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Screenshot_20180114-021111.png

bu urundendi buda benim ki sparis verdim hemencik geldi
A Alaraa53

Doğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.

Doğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.
Ben varım canım bu hafta dogsa keske ama umutlu degilim

Açılma var mı peki sizde? :/ Ya da bebek kanala girdi mi? :/ Benimki hala yukarıda maalesef :/ Doktor çatın çok müsait normal doğuma yazık olur doğuramazsan dedi :KK43:
Alttan muayene olmadım acılma var mı bilmiyorum ama karnım cok yukarda iner mi onu da bilmiyorum belki inmeden dogum baslayabılırmıs doktorun demesine gore gunum var daha insallah bu hafta dogar

Ayni durumda olan baya kisi variz ;) ne agri ne sanci bekliyoruz nst de 60 a vuran sancilar cikti benim ama onemli degil bunlar dedi. Bende sıkıliyorum beklemekten insan ne yqsayacak onu mu merak ediyo nedir :) ilk zmanlar agri sanci olmasiin diye bakiyorduk simdi gelsin diye

Back