2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumda
cuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar

Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın

Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın
aminnn inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ..

inşallah seninde guzel haberlerini bebisinindoğum haberini alırız
inşallah hayirli gecer dogumun kolayca kucagina almak nasip olsun saglikla gelsin inşallah

Hayırlısı önemli olan bebeğıne kavuşman, senın ve bebeğın icin en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
Canım canım çok geçmiş olsun nasıl birşey atlattın sen öyle rabbim evladına bağışlasın şimdi iyisindir umarım

Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
canım benim dun aksam senin haberini aldik ya aklimda kalmis sabah ruyamda benim kalpte sotun cikmis bebeği vermisler beni vermiyorlar bi operasyon daha gecirekmisim esim kapida bekliyor ben uyanmisim ama heran uyutacaklar kalp doktorunu bekliyorlar zorla uyandim sanki o anı yaşıyordum ..
canım benim tekrar geçmiş olsun allah'ım guzel allah'ım senide bebeğini de korusun inşallah

ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…