• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben burda hamilelik takvimi oluşturcam ama tahmini 3 4 Ocak falan gösteriyor doğumu ama son adet başlangıcından hesaplıyor. Doğacağı tarih içim 10 gün falan fazladan mı koymak gerek
gebelik son adetten hesaplanır canım son adetin ustune 40 hafta sayılacak bu hesaplanan dogru :emir_bebek:

İyi geceler hanimlar bende dun ogrendim hamile oldugumu rabbim hepimize saglik sihhat versin saglicakla kucagimiza alalim innslh

Eczane testleri erken donemde sonuc verir mi ki yapip sonuc alan oldu mu
Benim yumurtlamadan tam 9 gun sonra adetime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testinde cikti silik sekilde. Bunun disinda hep soylerlerdi inanmazdim yumurtlama testi de gebeligi gosteriyor hatta gebelik testlerinden daha once gosteriyor.

Selam kızlar bende hamileliğimi ogreneli 3 gün oldu ve ilk gebeligim baya baya acemiyim heyecandan ölüyorum Rabb'm hepimize sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin ins.

Selam kızlar bende hamis olduğumu 3 gün önce öğrendim, ilk gebeligim ve aşırı derecede heyecanliyim Rabb'm hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Son düzenleme:
Back
X