- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
birnkutuda kac tane var canim.claxane diye bir igne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birnkutuda kac tane var canim.claxane diye bir igne
10 tane var ve 111 tl malesefbirnkutuda kac tane var canim.
wuwwwww10 tane var ve 111 tl malesef
seninki kac 10000 6000 var 4000 var10 tane var ve 111 tl malesef
benimki 4000 seninki ne sende mı bu iğneye başlayacaksın cnm?seninki kac 10000 6000 var 4000 var
ben doktora gitmedim. ama bende pihtilasma yok. neden kullanacagim onu da biomiyorum.benimki 4000 seninki ne sende mı bu iğneye başlayacaksın cnm?
Kim dedi size peki neden kullanacaksınız başka bir sıkıntı mı var?ben doktora gitmedim. ama bende pihtilasma yok. neden kullanacagim onu da biomiyorum.
ya önceki kontrolde doktor dedi hamile kaldigin an baslayacagiz diye. tahlillerde pihtilasma yok. hem aspirin hem igne.Kim dedi size peki neden kullanacaksınız başka bir sıkıntı mı var?
Allahallah çok ilginç gittiğinizde detaylı öğrenin tabi hatta bir doktora daha gorunun.ya önceki kontrolde doktor dedi hamile kaldigin an baslayacagiz diye. tahlillerde pihtilasma yok. hem aspirin hem igne.
yok bunda karar kıldım. da belki dozunu düşük yaptirir.Allahallah çok ilginç gittiğinizde detaylı öğrenin tabi hatta bir doktora daha gorunun.
Neden 10 ocak riskli ki
gebelik son adetten hesaplanır canım son adetin ustune 40 hafta sayılacak bu hesaplanan dogruKızlar ben burda hamilelik takvimi oluşturcam ama tahmini 3 4 Ocak falan gösteriyor doğumu ama son adet başlangıcından hesaplıyor. Doğacağı tarih içim 10 gün falan fazladan mı koymak gerek
Hımm teşekkür ederimRiskli derken şöyle demek istedim
Kızımda da 2 şubat son tarihi , 24 ocakta kucağıma aldım.
Şimdi de 10 ocak önce olsa yine aealık olabilir
Bilmem ben yazmadımNeden riskli ki 10 ocak ?
bana yazacaktı karışmış :)B
Bilmem ben yazmadım
Benim yumurtlamadan tam 9 gun sonra adetime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testinde cikti silik sekilde. Bunun disinda hep soylerlerdi inanmazdim yumurtlama testi de gebeligi gosteriyor hatta gebelik testlerinden daha once gosteriyor.Eczane testleri erken donemde sonuc verir mi ki yapip sonuc alan oldu mu