• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba arkadaşlar,

Bütün hamileleri tebrik ediyorum öncelikle. Bugün benim adetimin 33. günü, bir idrar testi yapayım dedim umutsuzca, çünkü 1 yılı geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Adetlerim de biraz düzensiz. Biri Predictor biri Bebetime iki testte de silik çizgi çıkınca hemen kan tahlili yaptırdım. Onda da 101,8 çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. Olursa ben de 2018 Ocak annesi olacağım sanırım. Sevindim ama yine de çok heveslendirmiyorum kendimi. Allah herkese sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu arada testler ekte:

Hayirli olsun cnm insallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin

Hamis olan arkadaslar ogrenmeden onceku belirtileriniz nelerdi bizede yardin :KK43:
Canım bende adet beklerken hamile olduğumu anladım. Her zamanki adet belirtilerim ara ara olan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başka bi şey yok. Belirti bulmak tamamen psikolojik.

Merhaba arkadaşlar,

Bütün hamileleri tebrik ediyorum öncelikle. Bugün benim adetimin 33. günü, bir idrar testi yapayım dedim umutsuzca, çünkü 1 yılı geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Adetlerim de biraz düzensiz. Biri Predictor biri Bebetime iki testte de silik çizgi çıkınca hemen kan tahlili yaptırdım. Onda da 101,8 çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. Olursa ben de 2018 Ocak annesi olacağım sanırım. Sevindim ama yine de çok heveslendirmiyorum kendimi. Allah herkese sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu arada testler ekte:

İnaşlalh bu sefer bizle beraber bebeğini alırsın kucağına rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

2 aydır kilo vermek istiyordum
ama folik asit , vitamin derken tartı hiç hareket etmiyordu

hamile öğrendiğimi öğrendiğimden beri 400 gr gitti :110:
ben brz sıkı beslenmeliyim galiba, bebek şimdiden bei depoları sömürmeyemi başladı acaba

günaydın ,
bende geldim :)
4+4 bugün itibari ile .

aranızda kilo kaybetmeye başlayan var mı

Kizlar sabah test yaptim negatif bata 4 gun vardi bende zaman kaybetmiyim dedim kan verdim simdi 3 gibi cikacakmis sanirim yok gelecek ay calisamam es olmuycak yanimda ama hazirana bomba gibi girerim yine :)

2018 Ocak ayında anne olacaklara şimdiden hayırlı olsun.Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Benim bu ay için şansım kalmadı.İdrar testinde pozitif çıkmışken 39.gün üzerine hastalandım.Kan testine gerek kalmadı yani..Nasip değilmiş.

Kızlar bu arada bir fikrim var. Ben ilk topigim 2012 yılın da 2013 haziran anneleriydi . Tabi oğluşum 30 mayısda doğdu :) Orada topiği kuran arkadaşımız bir liste düzenlemişti ve anne adaylarının adını yaşını tahmini doğum tarihini ve ilerleyen zamanlarda da cinsiyetini eklemişti. Acaba kurucumuz bize de böyle birşey yapsa olur mu ki :KK73:

Merhaba bende yarın keseyi görmeye gideceğim hayırlısıyla görürüz inşallah :dua: böyle böyle 9 ay nasil geçecek hic bilmiyorum :KK48:
ne kadarlıksın canım şuan kese kaçıncı haftada gözüküyor bende inşallah gelirim buraya 2 gün geçti adetim bugünü de bekleyeyim diyorum test falan yapmaya korkuyorum ya

Merhaba kızlar bende 5+3'teyim,grubu yeni gördüm artık buradayım:KK39:zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra çok şükür hamileliğimi öğrendim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah.:KK200::anneadayı:

herkese günaydınlar..hamile arkadaşlar bebeklerini kucaklarına sağlıkla alsınlar inşallah. adetininin geçmesini bekleyenlere hayırlısı ile müjdeli haberler olsun inşallah.benim gibi bir daha ki aya kalanlara da bol bol verimli çalışmalar diliyorum. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

2018 Ocak ayında anne olacaklara şimdiden hayırlı olsun.Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Benim bu ay için şansım kalmadı.İdrar testinde pozitif çıkmışken 39.gün üzerine hastalandım.Kan testine gerek kalmadı yani..Nasip değilmiş.
eğer idrarda pozitif çıkmışsa ve su an adet oluyorsan ya düşük yapıyorsun ya da üstüne görme dediğimiz olayı yasiyorsun...düşük yapıyorsan zaten bu sağlıklı bebek olmadığı anlamına gelir

kizlar ne zaman keseyo gördünüz. degetiniz ortalama kaçtı

Ben 10 gün önce öğrendim hamileliğimi beklenmedik bir zamanda plansız ve isteksiz oldu ama bebeğimi doğurmak istiyorum. Geçen hafta salı gördüm keseyi 5+3 haftalik dedi dr. 6+2 olduk bugün itibariyle. 10 gün önce degerlerim beta hcg 1342.00 çıkmıştı

Back