• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba

Bende yeni ögrendim ve ayni durumdayim.. Hamile kalmadan öncede tüm vaktimi arastrmalarla geciriyordum nasil hamile kalabilirim diye.. Kalirsam rahatlarm diye dusunurken daha cok takildim.. Kafayi yicem evde dogru duzgun isimi bile yapamiyorum..

Bende yeni ögrendim ve ayni durumdayim.. Hamile kalmadan öncede tüm vaktimi arastrmalarla geciriyordum nasil hamile kalabilirim diye.. Kalirsam rahatlarm diye dusunurken daha cok takildim.. Kafayi yicem evde dogru duzgun isimi bile yapamiyorum..
Tamamen aynıyız önceden sayfa sayfa nasıl hamile kalabilirim erken belirtiler neler falan diye araştırırdım. 1 mayısta hamile olduğumu öğrendim o günden beri yine rahat değilim. Yok kan değerim nasıl yok kese ne zaman görünür kalp atışı ne zaman. Kafayı yicem :D

Tamamen aynıyız önceden sayfa sayfa nasıl hamile kalabilirim erken belirtiler neler falan diye araştırırdım. 1 mayısta hamile olduğumu öğrendim o günden beri yine rahat değilim. Yok kan değerim nasıl yok kese ne zaman görünür kalp atışı ne zaman. Kafayı yicem :KK70:
Asla.bitmeyecek bunlar oglum 10 ay 1 haftalik ay 4 disi cikti digerleri.ne.zaman.cikacak ay emekledi.ne zaman. Yurur

Kızlar ben burda hamilelik takvimi oluşturcam ama tahmini 3 4 Ocak falan gösteriyor doğumu ama son adet başlangıcından hesaplıyor. Doğacağı tarih içim 10 gün falan fazladan mı koymak gerek

Kızlar biz bugün keseyi gördük çok şükür :dua: 2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı. Aynı zamanda iğne vurulmaya basladim. Doğumdan sonra 6 haftaya kdr vurul dedi :KK50:

hergun mu vurulacak bu igne ya. bende korkmaya basladim
Malesef ya.. videoları izledim gittim eczacidan yardim istedim vurulurken. Ama bana göbeğindeki eti iki elime alıp sıkıştırıp vurmama gerek olmadigini soyledi direkt vur dedi ancak kullanim klavuzunda elinizle yag tabakasini sikistirin kasa denk gelmesin diyordu benim acemilik oldu ona dikkat edin sizde

Malesef ya.. videoları izledim gittim eczacidan yardim istedim vurulurken. Ama bana göbeğindeki eti iki elime alıp sıkıştırıp vurmama gerek olmadigini soyledi direkt vur dedi ancak kullanim klavuzunda elinizle yag tabakasini sikistirin kasa denk gelmesin diyordu benim acemilik oldu ona dikkat edin sizde
iizledim istw videolari fenalik geldi

29 martta adet olmuştum ona göre 4 Ocak çıkıyor ama benim yumurtlamam 14 Nisan falandı.

Canim 14 nisan olsa bile en fazla iki gün degisir 5 ocak olur.. Baska bir hesaplama sitesinde son adet tarihinile birlikte adetinin uzunlugunuda giriyorsun.. Senin adina baktm simdi.. 28 gün girdigin taktirde 3 ocak dogum ve 12 nisan catlama gozukuyor. 30 gün döngü girince 14 nisan catlama 5 nisan dogum gozukuyor

Canim 14 nisan olsa bile en fazla iki gün degisir 5 ocak olur.. Baska bir hesaplama sitesinde son adet tarihinile birlikte adetinin uzunlugunuda giriyorsun.. Senin adina baktm simdi.. 28 gün girdigin taktirde 3 ocak dogum ve 12 nisan catlama gozukuyor. 30 gün döngü girince 14 nisan catlama 5 nisan dogum gozukuyor
Ben bu işi anlamadım ya 5 nisandan 9 ay 10 gün öncesine gittiğimizde 25 Mart oluyor ee ben 25 martta hamile kalmadım ki. 9 ay 10 gün hesabına göre 15 nisanda hamile kaldıysam üstüne 9 ay 10 gün ekle 25 Ocak oluyor. :( karışık bi durum en iyisi doktordan öğrenmek ilerleyen süreçte.

Ben bu işi anlamadım ya 5 nisandan 9 ay 10 gün öncesine gittiğimizde 25 Mart oluyor ee ben 25 martta hamile kalmadım ki. 9 ay 10 gün hesabına göre 15 nisanda hamile kaldıysam üstüne 9 ay 10 gün ekle 25 Ocak oluyor. :KK43: karışık bi durum en iyisi doktordan öğrenmek ilerleyen süreçte.
Aynen bencede:D

Back
X