• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Haftaya cumartesiye dr randevu aldim insallh keseyi gorebiliriz aslinda cdaha erken ama insan merak ediyor

Benim bugun batti. haftaya cumartesiye randevu alayim. keseyi görürüz herhalde. Allahim kucagimiza sag salim almayi nasip etsin. Benim canım cok yandi. icimde halen daha korku var.

Benim üçüncü olduğu için biraz tecrübeli sayilirim. Doktor henüz bana vitamin falan vermediği için ben de cileğin içinde folik asit var diye her gün bir miktar çilek yemeye çalışıyorum. Ayrıca sabah akşam birer bardak süt, peynir yoğurt ve muz tüketmeye gayret ediyorum

En iyisini yapiosn cnn:) dr bana folik asit ve vitamin verdi ama bende ara ogunlerde meyveli yogurt sabahlari sut filan ocmeye çalışırım

Merhaba bayanlar bende subat 2014 annelerinden sonra ocak 2018 annelerinde olmak istiyorum bat daha 6 gun var bakalim kismet artik. Hamile haberi alanlar insallah bebeklerini saglikla kucaklarina alirlar. Bir sorum olacak ates olcerek neye bakiyoruz ve hamileysen yuksekmi cikiyor. Cevaplarsaniz sevinirim

Hayirlisi canm insallah kısmetse olur. Yumurtlama gününden sonra sürekli aynı saatte ağızdan ateş olcumu yap canm eğer ateşin 36 üstündeyse ve adet olana kadar ateşin 36 altına düşmüosa yada sabit kalırsa hamile olduğunu anlayabiliosn

Hamis olan arkadaslar ogrenmeden onceku belirtileriniz nelerdi bizede yardin :KK43:

Canm ya hiç belirtilere bakma çünkü öyle kendini daha çok kaptırıosn ben hep öyle çok yanildimm:( biliorm takma desem de takio insan 1 bucuk yillik evliyim ve çok denedik olmadı Allah her şeyin zamanıni bilio canm sen içini ferah tut çok dusunmemeye çalış inşallah olur Allah ta ol derse tabiki ben hic takmadigim anda başka rahatsizligim varken öğrendim hamile olduğumu Su An hala bile inanamiorm ben bulantı kusma ve sol da böbrek ağrısı gibi bi agriyla acile gittiğimde çıktı:)

Merhaba arkadaşlar,

Bütün hamileleri tebrik ediyorum öncelikle. Bugün benim adetimin 33. günü, bir idrar testi yapayım dedim umutsuzca, çünkü 1 yılı geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Adetlerim de biraz düzensiz. Biri Predictor biri Bebetime iki testte de silik çizgi çıkınca hemen kan tahlili yaptırdım. Onda da 101,8 çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. Olursa ben de 2018 Ocak annesi olacağım sanırım. Sevindim ama yine de çok heveslendirmiyorum kendimi. Allah herkese sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu arada testler ekte:

Eklentiler

• 20170507_070109-1.jpg
    20170507_070109-1.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar,

Bütün hamileleri tebrik ediyorum öncelikle. Bugün benim adetimin 33. günü, bir idrar testi yapayım dedim umutsuzca, çünkü 1 yılı geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Adetlerim de biraz düzensiz. Biri Predictor biri Bebetime iki testte de silik çizgi çıkınca hemen kan tahlili yaptırdım. Onda da 101,8 çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. Olursa ben de 2018 Ocak annesi olacağım sanırım. Sevindim ama yine de çok heveslendirmiyorum kendimi. Allah herkese sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu arada testler ekte:
Merhaba, inşallah hayırlı haber alırsın, allah isteyen herkese nasip etsin

Back