Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi MeIodi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2018 ocak anneleri ocak anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2016
- 204
- 141
- 18
Tam gününü doldurmak zor oluyormuş yani beklenen Doğum tarihinden 10 gün önce falan Doğum oluyormuş geneldeBen 5+5 hamileyim şimdi aralık annelerini mi takip etmeliyim Yoksa ocak annelerini mi tahmini Doğum 31.12.2027 gösteriyor
- 15 Eylül 2016
- 204
- 141
- 18
Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba
- 25 Mart 2015
- 245
- 147
- 53
- 33
Teşekkür ederimTam gününü doldurmak zor oluyormuş yani beklenen Doğum tarihinden 10 gün önce falan Doğum oluyormuş genelde
- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 108
- 44
Aslında ben 1 yıldır bebek düşündüğüm için 5-6 ay kadar folik asit kullandım. Sonra yine internette gördüğüm kadarıyla fazlası da otizm e yol açabiliyormus. O yüzden 1.5 ay önce folik asiti bıraktım. Doktorum da henüz vermedi. Onun için ben de hangi besinlerde varsa onları tüketmeye çalışıyorum. Muhtemelen yakın zamanda verecektir zatenİlk 3 aylık süreçte folik asit bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş doktorun ve netteki araştırmalarımdan öğrendiğim gerçi oldukça tecrübeliymişsiniz bazen yiyeceklerden alınan folik asit yeterli olmayabilir bende peynir süt ve yoğurt hiç yemem ama mecbur yemeye başlamam gerek artık
- 15 Eylül 2016
- 204
- 141
- 18
Hımm depoları doldurmuşsundur o zaman sorun olmaz :))Aslında ben 1 yıldır bebek düşündüğüm için 5-6 ay kadar folik asit kullandım. Sonra yine internette gördüğüm kadarıyla fazlası da otizm e yol açabiliyormus. O yüzden 1.5 ay önce folik asiti bıraktım. Doktorum da henüz vermedi. Onun için ben de hangi besinlerde varsa onları tüketmeye çalışıyorum. Muhtemelen yakın zamanda verecektir zaten
- 25 Mart 2015
- 245
- 147
- 53
- 33
Şuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur muİlk 3 aylık süreçte folik asit bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş doktorun ve netteki araştırmalarımdan öğrendiğim gerçi oldukça tecrübeliymişsiniz bazen yiyeceklerden alınan folik asit yeterli olmayabilir bende peynir süt ve yoğurt hiç yemem ama mecbur yemeye başlamam gerek artık
- 15 Eylül 2016
- 204
- 141
- 18
Bence olmaz çünkü 3 ay hamilelik öncesi 3 ay hamilelik sonrası önerilen kullanım ama doktora sorun muhakkak ne zaman başladınız devam etmeniz gerekir mi en doğru bilgiyi doktor verirŞuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur mu
- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 108
- 44
Folik asit vücutta depolanmıyormus. Fazlası atılırmıs. Ben internetten okuduğum zaman bırakmistim. Ama siz takilmayin. Doktorunuza sorun. O daha iyi bilgi verir bence.Şuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur mu
Merhaba bende yarın keseyi görmeye gideceğim hayırlısıyla görürüz inşallah böyle böyle 9 ay nasil geçecek hic bilmiyorumYarın büyük gün inşallah keseyi görürüz beklemek çok zormuş son gün geçmez artık.
- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
gel gelİnsallah gelecegim buraya.
- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Sanırım aralık annesi olursun hayırlı olsun şimdidenBen 5+5 hamileyim şimdi aralık annelerini mi takip etmeliyim Yoksa ocak annelerini mi tahmini Doğum 31.12.2027 gösteriyor
- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bir zararı olacağını sanmıyorum.Şuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur mu
- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba
İlk heyecan olduğu için öyle oluyor
Bende ilk bebeğimde her gün gelip bu yazıları okurdum ne yalan söyleyim bakmıyorum bile.
- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Hayırlısı de üzülme o geleceği zamanı bilirkızlar adet olacağım galiba çünkü artik lekeleme başladı neyse benim için daha iyi biraz daha zayıflamam lazım hamilelik öncesi
- 25 Mart 2015
- 245
- 147
- 53
- 33
Teşekkür ederimSanırım aralık annesi olursun hayırlı olsun şimdiden