2018 Nisan Hamile Kalanlar

Ben henüz jinekoloğa gitmedim erken diye. 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. İçinin rahatlaması açısından darısı başına demiştim. Değer artınca benim içim rahatladı da.
Ayy canim tamamen bebegi gormeye odakli oldugumuz icin darisi basina dilegini onun icin kullaniyorduk ondan, gordun sandim hayirli olsun insallah tebrikler darisi kese bebis kalp atisi gormeye

Uzduysem kusura bakma en iyisini yaparsin 10 gun sonra gitmekle bastan gittik endise ile beklemekteyiz. Insallah hepimiz goruruz saglicakla kucaklarimiza aliriz.

Selam hamişler nasılsınız? 6+3 buğün dr a gittim. Kalp atışlarını duyduk çok şükür

Selam hamişler nasılsınız? 6+3 buğün dr a gittim. Kalp atışlarını duyduk çok şükür
ben halan kulaklarımla duyamadım :KK43: ölüyorum meraktan.
ekrandan gösterdi kalp atışlarını bir sıkıntı yok boşuna bebeği ısıtmayalım dedi bana 12.haftayı bekliyorum normal mi bilemedim ki

Kızlar sizin 4.hafta değeriniz kaçtı? Benim 4+4 9218 çıktı değerim ve sadece keseyi gördük. Salı gününü bekliyorum kalp atışı için

ben halan kulaklarımla duyamadım :KK43: ölüyorum meraktan.
ekrandan gösterdi kalp atışlarını bir sıkıntı yok boşuna bebeği ısıtmayalım dedi bana 12.haftayı bekliyorum normal mi bilemedim ki
Dr görünüyor dediyse sıkıntı yapma,az kalmış duyarsın sende annesi :)

X