2018 Nisan Hamile Kalanlar

Doktor bebeğin iyiliğini düşünmüş bence.ısıtmayalım boşuna demişya.sıkma canını
Bende ona tav oldum hiç ısrar etmedim illa dinleyelim diye nette de görünce yakın arkadaşım da hamile o da dinlemişti evham yaptım işte ama teşekkür ederim 12.haftaya az kaldı o zaman dinleteceğim demişti bebeğimi çok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar epeydir yoktum size iyi haberleri vermeyi çok isterdim ama korktugum başıma geldi 2.kez boş gebelik yaşadım hafta içi kürtaj olucam dua esin olurmu sag salim çıkayım:mad:

Merhaba arkadaşlar epeydir yoktum size iyi haberleri vermeyi çok isterdim ama korktugum başıma geldi 2.kez boş gebelik yaşadım hafta içi kürtaj olucam dua esin olurmu sag salim çıkayım:mad:
Sikma canini bende sali gunu oldum canim saglikla cik tez zamanda iyiles insallah.

Hadi ya senin adına da üzüldüm canım
Ya sorma kalp atisi alamadik 4 5 gun daha bekledim belki atar diye ama yok atmadi senin bebek hic gorunmedi oyle mi daha da olusmaz mi dediler. Hani ne biliyim okuyoruz bir dahaki gittiginde hem kalp atisi hem bebegi goruyorlar oyle olabilir mi yani:/ ama dedigim gibi sikma canini Allah saglikli bir gebelik nasip etsin bizlere en kisa zamanda.

Ya sorma kalp atisi alamadik 4 5 gun daha bekledim belki atar diye ama yok atmadi senin bebek hic gorunmedi oyle mi daha da olusmaz mi dediler. Hani ne biliyim okuyoruz bir dahaki gittiginde hem kalp atisi hem bebegi goruyorlar oyle olabilir mi yani:/ ama dedigim gibi sikma canini Allah saglikli bir gebelik nasip etsin bizlere en kisa zamanda.
Bnde hiç oluşmadı canım vajinadan da bakıldı daha da oluşmaz dediler aynısını yine yaşamıştım çocugun oluşmasını engelleyen nedir anlamadım düşük de olmıyor biliyomısın kese tutunuyor tuhaf gerçekten 3 ya da 5 sene düşünmüyorum yoprandım artık psikolojim kaldırmaz üniversite hastanesine gidip test yaptırcam sonuçta 1 bebepim oldu olmasa da o da doğmazdı

Bnde hiç oluşmadı canım vajinadan da bakıldı daha da oluşmaz dediler aynısını yine yaşamıştım çocugun oluşmasını engelleyen nedir anlamadım düşük de olmıyor biliyomısın kese tutunuyor tuhaf gerçekten 3 ya da 5 sene düşünmüyorum yoprandım artık psikolojim kaldırmaz üniversite hastanesine gidip test yaptırcam sonuçta 1 bebepim oldu olmasa da o da doğmazdı
O acidan sanslilardaniz rabbim onlara omur versin. Kac yasindaydi kiz mi erkek mi?

ben halan kulaklarımla duyamadım :KK43: ölüyorum meraktan.
ekrandan gösterdi kalp atışlarını bir sıkıntı yok boşuna bebeği ısıtmayalım dedi bana 12.haftayı bekliyorum normal mi bilemedim ki
Bende 7+4 ilken doktora gittim kalp atışı gördük ama atışı tam olarakduymadık doktor iki hafta sonra tekrar gel o zaman net bi şekilde duyarız dedi

Merhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim

Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar

Kızlarrr selamlarrrrr herkese ne alemlerdesiniz bakalım umarım her şey yolunda gidiyordur herkesin

X