- 6 Mayıs 2014
- 484
- 233
Ay ben şuan hastanedeyim ilk kalp atışını duymaya geldik allah nasip ederse ama heyecandan erken gelmişiz bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben şuan hastanedeyim ilk kalp atışını duymaya geldik allah nasip ederse ama heyecandan erken gelmişiz bekliyoruz :)
ay canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum .. yakındı galiba bizim satlar dimi?Ay ben şuan hastanedeyim ilk kalp atışını duymaya geldik allah nasip ederse ama heyecandan erken gelmişiz bekliyoruz :)
Ne güzel canımm inşallah bizede nasip olur kalp atışını duymakAy ben şuan hastanedeyim ilk kalp atışını duymaya geldik allah nasip ederse ama heyecandan erken gelmişiz bekliyoruz :)
onu biliyorum canım en son zaten çarşamba gidersin diye düşünmüştüm, yarın gidecekmişsin iyi haberle inşallah sendecan09e canım ben kontrole gittim kese göZüktü fakat çok küçük 5mm beta hcg ise 1894 doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben yarın tekrar gidicem
Normalde salı gidcem ama özel hastaneye canım ben meraktan yarın devlet hastanesine gidicem geçen hafta cuma gittim özel hastaneye karından baktı kese yok vajinal ultrasondan baktı yine yok 4 gün sonra devlet hastanesine gittim karından gözüktü çok şaşırdımonu biliyorum canım en son zaten çarşamba gidersin diye düşünmüştüm, yarın gidecekmişsin iyi haberle inşallah sende
Benim sat 23 marttı bugün itibariyle 6 hafta+6 günlük yım :) kalp atışını kulağımızla duyamadık ekrandan gördük 12.haftada dinleyelim dedi herşey yolunda sağlıklı dedi doktor bakalım çok şükür allahım çok mutlu oldumay canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum .. yakındı galiba bizim satlar dimi?
İnşallahh canım inşallah herkes için dua ediyorum senin sat tarihin nedirNe güzel canımm inşallah bizede nasip olur kalp atışını duymak
maşallah canım gözün aydın olsun yok mu fotosuuu:)Benim sat 23 marttı bugün itibariyle 6 hafta+6 günlük yım :) kalp atışını kulağımızla duyamadık ekrandan gördük 12.haftada dinleyelim dedi herşey yolunda sağlıklı dedi doktor bakalım çok şükür allahım çok mutlu oldum
benim 21 mart canımİnşallahh canım inşallah herkes için dua ediyorum senin sat tarihin nedir
Benim 25 mart canımİnşallahh canım inşallah herkes için dua ediyorum senin sat tarihin nedir
maşallah canım gözün aydın olsun yok mu fotosuuu:)
2 güncük var aramızda sen 7 haftalıksın desene senin durumlar nasılbenim 21 mart canım
maşallah canım harika görünüyorr :)Sağlasın kuzummm benim bebiş aşağıda :)
Eki Görüntüle 2145012
Normal bence canım evham yapma dicem ama hiç kolay değil onu da biliyorum benim de ilk kese gözükmüştü 2 hafta sonraya vermişti kalp atışını o da bugündü işteBenim 25 mart canım
5 haftalık gittim ben kese de yoktu geçen hafta 6+1 de gittim 6 mm kese göründü dediler 2 hafta sonra gel dedi 17sinde randevum, koku hassasiyeti çok yüksek hafif mide bulantılarım var, göğüslerim epey şiş halsizlik biraz, bakalım haftaya hem bebeği hem kalp atışını görmeyi umut ediyorum canımm2 güncük var aramızda sen 7 haftalıksın desene senin durumlar nasıl
Valla çok teşekkür ederim kızlar bol bol dua edelim birbirimize sağlıkla sıhhatle bu yolu gidelim inşallahmaşallah canım harika görünüyorr :)
Benim 2.hamileliğim. İlkinde de kasıklarım ağrırdı bunda da ağrıyor. Hatta bazen sol bazen sağ ayrı ağrıyor. henüz dr a gitmedim. Gittiğimde soracağım..İnsallah canım Cumartesi belli olucak ikiz olup olmadığı canım sende kaşık ağrısı oldumu beni bazen gece kaldırıyo ağrılar
Ay hadi inşallah buraya yaz mutlaka çok merak ediyorum5 haftalık gittim ben kese de yoktu geçen hafta 6+1 de gittim 6 mm kese göründü dediler 2 hafta sonra gel dedi 17sinde randevum, koku hassasiyeti çok yüksek hafif mide bulantılarım var, göğüslerim epey şiş halsizlik biraz, bakalım haftaya hem bebeği hem kalp atışını görmeyi umut ediyorum canımm