2018 Nisan Hamile Kalanlar

Normal bence canım evham yapma dicem ama hiç kolay değil onu da biliyorum benim de ilk kese gözükmüştü 2 hafta sonraya vermişti kalp atışını o da bugündü işte
Canım ben 8 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan dolayı tereddüt ediyorum

cumartesi özele gidiyim diyorum, kızım çok istiyor görmeyi 7+4 olacak demi görünür mü acaba görmezsek üzülür.. eski poliklinik cihazlar da eskidir napsak?

cumartesi özele gidiyim diyorum, kızım çok istiyor görmeyi 7+4 olacak demi görünür mü acaba görmezsek üzülür.. eski poliklinik cihazlar da eskidir napsak? zanylife zanylife ozlm89 ozlm89

Kızlar birşey söylemeyi unuttum bugün bir sürü test yapıldı idrar ve kan üzerinden bütün değerler güzel çıktı açlık ve tokluk şekeri yüksek çıktı. Bu neden oluyordur sizce ailemde kimsede şeker hastası yok eşimin ailesinde var bu etkiler mi? Ya da normal mi kafam karıştı bilgisi olan var mı

Kızlar bugün gittim doktora 7mm olmuş kesem fakat içi boş gibi hiç bilgide vermiyorlar sinir ettiler beni ya internetten araştırıyorum nokta dahi olsa görünür yazıyor kaç haftalık olduğunu bile demiyorlar:mad:

merhabalar benımde adete 2-3 gun var tahmınen.2 gun once silik çizgiyi yakaladım 2 gün yaptım cizgi ordaydı ve dun kan verdim 39 cıktı , fakat 2 gündür lekelenmem oluyo doktora gıttım gecen ay klomen kullandıgım ıcın sanırım 2 adet kıstım olusmus ama zararlı değil dedi yarın tekrardan beta yapılcak ve pregosterona bakılacak dua edin inşallah güzel sonuclar alırım kızlar

Kızlar bugün gittim doktora 7mm olmuş kesem fakat içi boş gibi hiç bilgide vermiyorlar sinir ettiler beni ya internetten araştırıyorum nokta dahi olsa görünür yazıyor kaç haftalık olduğunu bile demiyorlar:mad:
e beklemek gerekiyor işte bebeği görmeden seni umutlandırmak istemiyorlar demek ki? boş gebelik yaşayan sensin canım canını sıkmak istemem ama durum bu yani, ben ilk gittiğimde daha küçük ama hadi bi bakalım dedi göremedi pcye de gebelik izlenmedi rahim kalınlığı 8 mm dedi, ben de ne yani gebe değil miyim dedim, erken daha dedi haftaya gel keseyi görelim dedi, rahimde keseyi görmemiz gerek dedi, dış gebelik boş gebelik vs saydı bir de heterolu bişey söyledi ki onu ilk duydum, anlamadığım için bakamadım bile, onun için beklemek en güzeli ne zaman gel dedi?

e beklemek gerekiyor işte bebeği görmeden seni umutlandırmak istemiyorlar demek ki? boş gebelik yaşayan sensin canım canını sıkmak istemem ama durum bu yani, ben ilk gittiğimde daha küçük ama hadi bi bakalım dedi göremedi pcye de gebelik izlenmedi rahim kalınlığı 8 mm dedi, ben de ne yani gebe değil miyim dedim, erken daha dedi haftaya gel keseyi görelim dedi, rahimde keseyi görmemiz gerek dedi, dış gebelik boş gebelik vs saydı bir de heterolu bişey söyledi ki onu ilk duydum, anlamadığım için bakamadım bile, onun için beklemek en güzeli ne zaman gel dedi?
2 hafta sonra gel dedi canım ama benim salı günü özel hastanede randvum var bakalım o zaman daha net söyler sanırım bende de boş gebeliğümde çok beklettiler gebelik kesem 27 mm di kürtaj oldugumda

merhabalar benımde adete 2-3 gun var tahmınen.2 gun once silik çizgiyi yakaladım 2 gün yaptım cizgi ordaydı ve dun kan verdim 39 cıktı , fakat 2 gündür lekelenmem oluyo doktora gıttım gecen ay klomen kullandıgım ıcın sanırım 2 adet kıstım olusmus ama zararlı değil dedi yarın tekrardan beta yapılcak ve pregosterona bakılacak dua edin inşallah güzel sonuclar alırım kızlar
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım üzülme

İnşallah kat kat artsın değerlerin.:dua:

X