Maşallah..Sağlıcakla gelsin inşallah.. Vitamin kullanmanı önerdi mi?Sağlasın kuzummm benim bebiş aşağıda :)
Eki Görüntüle 2145012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah..Sağlıcakla gelsin inşallah.. Vitamin kullanmanı önerdi mi?Sağlasın kuzummm benim bebiş aşağıda :)
Eki Görüntüle 2145012
inşallah canım ben de çok istiyorum görmeyi:)Ay hadi inşallah buraya yaz mutlaka çok merak ediyorum
Belirtiler bende de fena leblebiyle dolaşıyorum
Canım ben 8 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan dolayı tereddüt ediyorumNormal bence canım evham yapma dicem ama hiç kolay değil onu da biliyorum benim de ilk kese gözükmüştü 2 hafta sonraya vermişti kalp atışını o da bugündü işte
Vitaminle alakalı hiçbir şey söylemedi ama ben çocuk planlamaya başladığımdan beri folik asit içiyorumMaşallah..Sağlıcakla gelsin inşallah.. Vitamin kullanmanı önerdi mi?
haklısın da işte insan tereddüt ediyor ya görünmezse diye :)Ben 6+6 yım canım bugün kese de bebiş de göründü resimden ne kadar anlaşılabiliyorsa işte :)
Ne kadar güzel canım senin adına çok sevindim inşallah bende görürümBen 6+6 yım canım bugün kese de bebiş de göründü resimden ne kadar anlaşılabiliyorsa işte :)
Allahın izniyle inşallah sen de göreceksin kuzum merak etme havadisleri paylaş bizimle mutlakaNe kadar güzel canım senin adına çok sevindim inşallah bende görürüm
Paylaşırım tabiki canım bende yarın gidicem sabırsıLıkla zamanın geçmesini bekliyorumAllahın izniyle inşallah sen de göreceksin kuzum merak etme havadisleri paylaş bizimle mutlaka
e beklemek gerekiyor işte bebeği görmeden seni umutlandırmak istemiyorlar demek ki? boş gebelik yaşayan sensin canım canını sıkmak istemem ama durum bu yani, ben ilk gittiğimde daha küçük ama hadi bi bakalım dedi göremedi pcye de gebelik izlenmedi rahim kalınlığı 8 mm dedi, ben de ne yani gebe değil miyim dedim, erken daha dedi haftaya gel keseyi görelim dedi, rahimde keseyi görmemiz gerek dedi, dış gebelik boş gebelik vs saydı bir de heterolu bişey söyledi ki onu ilk duydum, anlamadığım için bakamadım bile, onun için beklemek en güzeli ne zaman gel dedi?Kızlar bugün gittim doktora 7mm olmuş kesem fakat içi boş gibi hiç bilgide vermiyorlar sinir ettiler beni ya internetten araştırıyorum nokta dahi olsa görünür yazıyor kaç haftalık olduğunu bile demiyorlar
2 hafta sonra gel dedi canım ama benim salı günü özel hastanede randvum var bakalım o zaman daha net söyler sanırım bende de boş gebeliğümde çok beklettiler gebelik kesem 27 mm di kürtaj oldugumdae beklemek gerekiyor işte bebeği görmeden seni umutlandırmak istemiyorlar demek ki? boş gebelik yaşayan sensin canım canını sıkmak istemem ama durum bu yani, ben ilk gittiğimde daha küçük ama hadi bi bakalım dedi göremedi pcye de gebelik izlenmedi rahim kalınlığı 8 mm dedi, ben de ne yani gebe değil miyim dedim, erken daha dedi haftaya gel keseyi görelim dedi, rahimde keseyi görmemiz gerek dedi, dış gebelik boş gebelik vs saydı bir de heterolu bişey söyledi ki onu ilk duydum, anlamadığım için bakamadım bile, onun için beklemek en güzeli ne zaman gel dedi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım üzülmemerhabalar benımde adete 2-3 gun var tahmınen.2 gun once silik çizgiyi yakaladım 2 gün yaptım cizgi ordaydı ve dun kan verdim 39 cıktı , fakat 2 gündür lekelenmem oluyo doktora gıttım gecen ay klomen kullandıgım ıcın sanırım 2 adet kıstım olusmus ama zararlı değil dedi yarın tekrardan beta yapılcak ve pregosterona bakılacak dua edin inşallah güzel sonuclar alırım kızlar
inşallah canım benimİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım üzülme
İnşallah kat kat artsın değerlerin.merhabalar benımde adete 2-3 gun var tahmınen.2 gun once silik çizgiyi yakaladım 2 gün yaptım cizgi ordaydı ve dun kan verdim 39 cıktı , fakat 2 gündür lekelenmem oluyo doktora gıttım gecen ay klomen kullandıgım ıcın sanırım 2 adet kıstım olusmus ama zararlı değil dedi yarın tekrardan beta yapılcak ve pregosterona bakılacak dua edin inşallah güzel sonuclar alırım kızlar