• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• İkiz kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz erkek

• Bir kız, bir erkek

• Ankete Katılan
    18

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.048
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileyim. Kan testi 24 çıktı çok yeni İnşallah sağlıklı ve destekli bir gebelik süreci geçiririz birlikte ❤️

Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileyim. Kan testi 24 çıktı çok yeni İnşallah sağlıklı ve destekli bir gebelik süreci geçiririz birlikte ❤️
Kan testini ne zaman yaptırdınız acaba benim de 21 çıktı düşük dedi doktor tekrar yaptırıcam gün geçmesini bekliyorum biraz.[/QUOTE]

Merhaba Yen'i
Gördüm kusura bakmayın. Adetime 3 gün vardı oyüzden düşük çıktı sanırım. Bir daha da tahlil yaptırmadım. Siz baktırdınız mı tekrardan

Günaydın kızlar İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben çok korkuyorum ya bişey olursa diye bilmiyorum nasıl atlatıcam ama ödüm kopuyor bir şey olucak diye. doktor randevum cumartesi günü günler geçmek bilmiyor. Acaba diyorum sağlık ocağına mı gitsem kan tahlili falan yaparlar offf. panik atak olucam yakında.

Merhaba kızlar, bugün hcg test sonucumu aldım. 448,79 çıktı. P.tesi 2. Kan testim yapılacak. Çok heyecanlıyım. Hayırlı olsun bebişleriniz

Günaydın kızlar İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben çok korkuyorum ya bişey olursa diye bilmiyorum nasıl atlatıcam ama ödüm kopuyor bir şey olucak diye. doktor randevum cumartesi günü günler geçmek bilmiyor. Acaba diyorum sağlık ocağına mı gitsem kan tahlili falan yaparlar offf. panik atak olucam yakında.
Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik gecirririz hepimiz inşallah

Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerimbozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur

Back