- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.741
Ebe dus aldır dediyse aldır.bizim ki dus aldır ağırlığı gitsin diyo mesela bide yarım fitil veriyorum ağrısı olmasın diye sonuçta koskoca insanlar bile ağrı çekeni oluyo
Her dr farkli bisey soyluyo ama bence ailesel yapiyla alakasi var kilonujBi doktor sınırın altı demişti ama değiştirdim onu şimdiki normal diyor, vermiyorum mama, almıyor zaten, burda arkadaşlar cc falan hesaplıyor konuşuyor die merak ettim Bi sağıp bakayım dedim bir mememden 80 ml mi cc mi artk ne ise o kadar çıktı yoruldum bıraktım sağmayı, sağsam daha çıkardı, artk ne varsa memede onu emiyor o da canı ne zaman isterse. Solgar ın hapını ve burda bir arkadaştan aldığım karışımın çayını kullanıyorum yoksa sütüm yok. Sık sık emziremiyorum Zorlayınca öğürüyor. Keyifli bir bebek hareketli, agular falan yerinde die biraz saldım artk keyfini yaşamaya çalışıyorum ama yine de 4 saati geçirmiyorum
Benimde ayni omzumu emiyo ve cokurdatarak goguslerimde sismeyip cokurdatinca bitti herhalde süt dedim icim rahatladi :)bizimki eli emmeyi gectim kucagima aldigimda omzumu cukcuk emiyor, nasil sevimli gorunuyor emerken :)) ama baskasi kucagina aldiginda onun da omzunu emerse temizlik/mikrop yonunden naparim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canm, su çiçeği olarak bulaşır bebeğine, sen su çiçeği geçirmediysen sana da bulaşır, ateşli bir hastalık uzak dursun sizden, benim 1 ay da anca geçti daha uzun sürenleri biliyorum, bol bol komedi falan izlesin ilacı kahkaha, güzel beslenip güzel uyusunArkadaşım da önermişti, ben de alayım o zaman canım. Sağ ol.
Yaa eşimin de zona hastalığına yakalandığını öğrendik. Doktor ilaç verdi yeni kullanmaya başladı. Çabuk atlatabildin mi acaba? Doktorun biri eşine, bebeğe yaklaşma onlara da bulaşabilir demiş. Bu kadar dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorduk. Bir önerin var mı?
bizimki omuzu çok sevmiyor kucakta dik vaziyette yüzü dışa dönük durmayı seviyor.öyle olunca başını omuzlarından kolumuzla destekliyoruz.O zamanda kimin kucağındaysa onun kolunu emmeye başlıyor.e erkeklerin kolları kıllı oluyor.eşimim de kucağına alınca yine başlıyor kolunu emmeye.başını da yana atıyor.kıllı mıllı ama çooookkk tatlı gözüküyorbizimki eli emmeyi gectim kucagima aldigimda omzumu cukcuk emiyor, nasil sevimli gorunuyor emerken :)) ama baskasi kucagina aldiginda onun da omzunu emerse temizlik/mikrop yonunden naparim bilmiyorum
kilo alımı az değil normali 400-1300 kg arası alınca normal.seninki de normal sınırlar içerisinde almış zaten.doktorumuz bize etrafını keşfetmeye başlayınca memeyi almaya bilir demişti.yani bence memeyi almamasıda normal.dr muz sesiz sakin ortamlarda,uykusunda emzirebilirsin demişti.birde bu gibi durumlarda bebeği zorlamamak lazım mış.acıkınca zaten alacaktır.başı tutma meselesine birşey diyemiyeceğim çünkü hiç bir bilgim yokKızlar merhaba . Benim kızım 3 ay 3 günlük. Kafasını tutamıyor. Mesela kucagimdayken destekliyorum elimle yoksa saga sola one dusuyo. Gec mi kaldi sizce. Doktoru 3aylikkn tutar bazen 4 e sarkar demisti. Birde istahsz cok yani meme reddi var. Zorla emziriyorum desem yeridir. 1 ayda 660gr aldi. Sadece anne sutu. Biberon tutmuyor. Zaten doktoru hic mama takviyesi yapalim demedi az almasina ragmen. Var mi bizim gibi olan? Doktor mamaya baslattimi?
yok canım biz kel olduğumuz için kesmedik saçlarımızı
Kızlar merhaba . Benim kızım 3 ay 3 günlük. Kafasını tutamıyor. Mesela kucagimdayken destekliyorum elimle yoksa saga sola one dusuyo. Gec mi kaldi sizce. Doktoru 3aylikkn tutar bazen 4 e sarkar demisti. Birde istahsz cok yani meme reddi var. Zorla emziriyorum desem yeridir. 1 ayda 660gr aldi. Sadece anne sutu. Biberon tutmuyor. Zaten doktoru hic mama takviyesi yapalim demedi az almasina ragmen. Var mi bizim gibi olan? Doktor mamaya baslattimi?
Şey benm bildiğim ayda 500-1000 gram arası normal oluyo ay büyüdükçe azalıyo gramlar. Çok üzülmeyin çok az almamış bence benm bebeğim 2 aylık yeni bitti sayılır bir ayda 740 gram almış ilk ay 1000den fazla almıştı. Üç dört derken azalırmış doktor öyle dedi bana sorunca. Meme reddini bilmiyorum ama.Kızlar merhaba . Benim kızım 3 ay 3 günlük. Kafasını tutamıyor. Mesela kucagimdayken destekliyorum elimle yoksa saga sola one dusuyo. Gec mi kaldi sizce. Doktoru 3aylikkn tutar bazen 4 e sarkar demisti. Birde istahsz cok yani meme reddi var. Zorla emziriyorum desem yeridir. 1 ayda 660gr aldi. Sadece anne sutu. Biberon tutmuyor. Zaten doktoru hic mama takviyesi yapalim demedi az almasina ragmen. Var mi bizim gibi olan? Doktor mamaya baslattimi?
Çekiliyor ben mastit olduğımda çektirdim . Genel cerraha gitmen gerekiyorEmzirirken mamografi çekilinebiliyo mu biliyo musunuz? Süte falan zarr gelir mi? Doktor olarak hangi bölümün doktoruna sormak lazım bi fikri olan var mı?
Canım benim kızım uzun süredir tutuyor kafasını hatta 3 günlükken nile tutuyordu gliba . Şuanda hiç dedtek vermiyorum 2.5 aylığız . Ama her çocuğun gelişimi farklı . Bu arada benim kuzında memeyi reddediyor galiba iki çekiyor bırakıp ağlıyor tekrar iki çekiyor yine bırakıp ağlıyor seninki de böyle mi ? Uyku sersemi güzel emiyor sadece kilo olayına bakmadım henüz . Ama ac kalmıyotsa az kilo alması çok da sorun değil benim içinKızlar merhaba . Benim kızım 3 ay 3 günlük. Kafasını tutamıyor. Mesela kucagimdayken destekliyorum elimle yoksa saga sola one dusuyo. Gec mi kaldi sizce. Doktoru 3aylikkn tutar bazen 4 e sarkar demisti. Birde istahsz cok yani meme reddi var. Zorla emziriyorum desem yeridir. 1 ayda 660gr aldi. Sadece anne sutu. Biberon tutmuyor. Zaten doktoru hic mama takviyesi yapalim demedi az almasina ragmen. Var mi bizim gibi olan? Doktor mamaya baslattimi?
Çekiliyor ben mastit olduğımda çektirdim . Genel cerraha gitmen gerekiyor
Sadece 1 gün böyle huzursuzdu sonra duzeldiYaa. Off napacam ben ya. Verdim calpol verdim ama hala aynı doktor nolur nolmaz diye fitil de vermişti elimde var ama kullanmak istemiyorum ateşi yok şuanda. Ama çok fena ağlıyo dayanamıyorum artık. Sizin bebeğinizin ne zaman düzeldi
Bugün düne göre biraz daha iyi. Gece boyunca uyumadı. Bugün de hafif huzursuz ama dünki kadar değil allahtan.Sadece 1 gün böyle huzursuzdu sonra duzeldi
Çok geçmiş olsun canm, su çiçeği olarak bulaşır bebeğine, sen su çiçeği geçirmediysen sana da bulaşır, ateşli bir hastalık uzak dursun sizden, benim 1 ay da anca geçti daha uzun sürenleri biliyorum, bol bol komedi falan izlesin ilacı kahkaha, güzel beslenip güzel uyusun
Bende bi ara çok olmuştum bir iki hafta geçmemişti. En son leblebiyle patetes haşlaması yemiştim. İçim dışım patates olmuştu. Deneyin blki iyi gelir. Kan ilacı kullanıyorsanız bazen onlarda yapıyo. Ya da sular falan istanbulda yaşıyosanız istanbulun suları beni mahvediyo. Çözümü yemekleri değil ama kaynamış su falan lazım olunca onu bile içtiğim sudan yaptım. Çay falan demlerken vs. Belki sizinki ondsn değildir ama ben diyim dedim. Patates işe yarayabilir amakizlar ben 3 gundur ayiptir soylemesi ishalim. ne yaptiysam gecmedi. hala da ayni sekilde devam ediyor. muz, seftali yedim, kahve uzerine limon sikip ictim ama gecmedi bi turlu. bebegimi emziriyorum, baska ne yapabilirim gecmesi icin onerisi olan var mi
ay yemez miyim canim, patates/ pirinc lapasi donusumlu yiyorum. muz yiyorum ama bana misin demiyor. yarina gecmezse doktora mi gitsem diyorum. suyu hazir su iciyorum damacanadan, evde herkes ondan iciyor kimsede bisey yok benim disimdaBende bi ara çok olmuştum bir iki hafta geçmemişti. En son leblebiyle patetes haşlaması yemiştim. İçim dışım patates olmuştu. Deneyin blki iyi gelir. Kan ilacı kullanıyorsanız bazen onlarda yapıyo. Ya da sular falan istanbulda yaşıyosanız istanbulun suları beni mahvediyo. Çözümü yemekleri değil ama kaynamış su falan lazım olunca onu bile içtiğim sudan yaptım. Çay falan demlerken vs. Belki sizinki ondsn değildir ama ben diyim dedim. Patates işe yarayabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?