How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aslında göz ve diğer gelişimler için kesilmesi gerekiyor muş saçların ve 40 da kestirmek sünnetimiş.bizde keselim dedik ama bizimkisi kel sayılır :KK70: göz içinde bazılarında ılık açık çay geçiriyormuş ama bizde işe yaramamıştı.komşumun kızınınkinide çayla geçirmişler

Benimki damar tikanikligi sanirim 3 kez doktora gittik en sonki doktor gozunde iltihap yok dedi capak yapar masaj dedi ama simdide yogun capak var bu cuma tekrar gidecegim bakalim ne olacak
Sizdemo kestirdiniz saclarini

Iyi aksamlar sutleriniz nasil bu zamana kadar geceleri uyudugunda gogsum dolup hatta tasiyodu ama bikac gundur dolmuyo ama sıkınca fıskiriyo sutum yetmeme olasiligi varmidir bilgisi olan varmi

Önceden kontrolsüz süt üreten memeler için bu duruma gelince terbiye olmuş diyorlar. Yani şişmiyor bebeğin emeceği miktarı hazır ediyor demekmiş.

Biliyorum öyle 1-2 site canım bakarım olmadı belki temiz kullanılmış bulabilirim.

2 farklı doktora götürdüm canım kilosu az dediler. Mama ver dediler. Aile hekimi iyi diyor ama emin olamıyorum mamada çok vermek istemiyorum o yüzden artırmaya çalışıyorum. 11 günde 220 gram almış. Bide 1 saatten faZla memede kalıyor süt az geliyor sanırım sinirleniyor arada ağlıyor.

Günde 3 lt su içmeye çalış bir de ellede olsa sağ. Facebook kullanıyorsan emzirme sanatı sayfası var oraya üye ol sana yardımcı olurlar.

Bol sütün olsun arkadaşım.

Ayy cok mutlu oldum kac gundur elini emiyo bide gogsum dolmayinca ac bu cocuk diye uzuluyodum ( su 6 ayimiz bi dolsaydi

El emmesi güzel bir şey elini tanıyor, 4.aya girerken elinin farkına varacak ama sonra her şeyi tanımak için ne bulursa ağzına götürecek.
Bu da gelişimin bir parçasıymış, ben kendi adıma çok müdahale etmeyeceğim, peluş da olsa sert de olsa dünyayı keşfetmesi adına ağzına sokmasına göz yumacağım tabii pis olmadıkça:)

Kızlar eşim ebebek ten sevimli orman oyun halısı aldı bizim kıza, kızıma faydası oluyor mu bilmem ama bana pek zararı oluyor :işsiz: bizim kız uyanıkken yalnız kalmak istemez ağlardı, şimdi oyun halısında oyalanıyor kendi başına die eşim oraya koyuyor kızı sonra bana yürü dio:işsiz: hafta içi haftasonu demeden habire misafir geliyor buara zaten, evin içinde kaç kilometre yaptıysam artk ayaklarım zonkluyor, pasta börek yapıp misafir ağırlamaktan yemek yapamaz oldum eşimle pasta börek yiye yiye şiştik, bu yorgunluğumla adam bana göz koyunca kızın uyumasını beklerdik eskiden kız uyumaz eşim uyurdu kalırdı hevesi kursağında ben de dinlenirdim.. Şimdi kızın uyumasına gerek yok, bu sıcakta kaçacak yer arıyorum:işsiz: bence bu halı işini bidaha düşünün almayan arkadaşlar:KK70:

:KK43: Benimki abarak öpüyor ne desem olmuyor eşim uyarmıyor da.. ben yüz göz olcam az mikrop da lazim diyor herşeye kadin
Artk öpmesine kafa takmıyorum da saçma saçma konuşuyor kızıma, senin babanen, deden, baban, halan var tamam mı başka kimse yok diyor kızıma , biz varız seni seven bizi sev falan diyor, şimdiden birşeyler işlemeye çalışıyor kızıma, aaa babasına bakıyor aaaa halası var kızımın babası var kızımın başka yok diyor. Eşim de annemi ciddiye alma hiç konuşma onla diyor. Kavga edicem feci zorluyor kadın beni biliyor eşim. Kv böyle ya, hamile kaldığımdan beri beni taşıyıcı anne ilan etti, kızımı istiyor, geçen yine onlardaydık, annesini sevmeyen babanesi ile yaşayan çocukları anlatıyor, atıver bana kızını git ne işin varsa yap muhabbeti yapıyor alıp köyüne götürüp orda bakıcakmış kızıma, kayınpeder de emekli ya bunlarda iş yok güç yok kendileri çocuk büyütmek istiyorlar. Tıp ilerledi çocuk yapın dicem sonunda az kaldı. Resmen kızım beni sevmesin istiyor, benim peşimde koşsun istiyorum diyor. Torunum die sevmiyor zaten benim kızım die seviyor kızımı. Abarttı bence yerini bilmiyor. İpleri koparmak üzereyim, daha şimdiden kızıma beni yok sayan şekilde konuşma yapan ilerde ne yapmaz. Onun sevme şekline başlarım anlayışlı olmakla salak yerine konulmak arasındaki farkı bilemicem mi ben. Kızmıcakmışım onun seviş şekli buymuş. Hiç konuşmuyorum artk kv ile. Haddini aştı.

Cok iyi degilmi neden mama veriyosunuz .dr mu soyledi
Bi doktor sınırın altı demişti ama değiştirdim onu şimdiki normal diyor, vermiyorum mama, almıyor zaten, burda arkadaşlar cc falan hesaplıyor konuşuyor die merak ettim Bi sağıp bakayım dedim bir mememden 80 ml mi cc mi artk ne ise o kadar çıktı yoruldum bıraktım sağmayı, sağsam daha çıkardı, artk ne varsa memede onu emiyor o da canı ne zaman isterse. Solgar ın hapını ve burda bir arkadaştan aldığım karışımın çayını kullanıyorum yoksa sütüm yok. Sık sık emziremiyorum Zorlayınca öğürüyor. Keyifli bir bebek hareketli, agular falan yerinde die biraz saldım artk keyfini yaşamaya çalışıyorum ama yine de 4 saati geçirmiyorum

El emmesi güzel bir şey elini tanıyor, 4.aya girerken elinin farkına varacak ama sonra her şeyi tanımak için ne bulursa ağzına götürecek.
Bu da gelişimin bir parçasıymış, ben kendi adıma çok müdahale etmeyeceğim, peluş da olsa sert de olsa dünyayı keşfetmesi adına ağzına sokmasına göz yumacağım tabii pis olmadıkça:)
Bi tanidigimin cocugu elini emmekten parmagin seklini bozmuştu ondan da korkuyorun emzik denicem tekrardan ve 4.kez :)

Tamam canım baktım netten . Doktora gidemezsem bunu isterim netten . Memnun musun sen ?
Canm geç kaldım cevap yazmaya aşırı tempolu bir hafta geçirdim, bioderma çok işe yaradı daha ilk gün etkisini gösterdi, pişik kremi yerine de kullanıyorum arada çok memnun kaldım, hergün 1 kez kullanıyorum banyosundan sonra, Dr 3_4 kez demişti gerek yok cildi düzeldi şükür

Canm geç kaldım cevap yazmaya aşırı tempolu bir hafta geçirdim, bioderma çok işe yaradı daha ilk gün etkisini gösterdi, pişik kremi yerine de kullanıyorum arada çok memnun kaldım, hergün 1 kez kullanıyorum banyosundan sonra, Dr 3_4 kez demişti gerek yok cildi düzeldi şükür
Ben daha alamadı ya . İsilik olan yerler eve klima taktırınca serinlediği için kabuk koydu hep . Bu hafta alıcam inşallah

Artk öpmesine kafa takmıyorum da saçma saçma konuşuyor kızıma, senin babanen, deden, baban, halan var tamam mı başka kimse yok diyor kızıma , biz varız seni seven bizi sev falan diyor, şimdiden birşeyler işlemeye çalışıyor kızıma, aaa babasına bakıyor aaaa halası var kızımın babası var kızımın başka yok diyor. Eşim de annemi ciddiye alma hiç konuşma onla diyor. Kavga edicem feci zorluyor kadın beni biliyor eşim. Kv böyle ya, hamile kaldığımdan beri beni taşıyıcı anne ilan etti, kızımı istiyor, geçen yine onlardaydık, annesini sevmeyen babanesi ile yaşayan çocukları anlatıyor, atıver bana kızını git ne işin varsa yap muhabbeti yapıyor alıp köyüne götürüp orda bakıcakmış kızıma, kayınpeder de emekli ya bunlarda iş yok güç yok kendileri çocuk büyütmek istiyorlar. Tıp ilerledi çocuk yapın dicem sonunda az kaldı. Resmen kızım beni sevmesin istiyor, benim peşimde koşsun istiyorum diyor. Torunum die sevmiyor zaten benim kızım die seviyor kızımı. Abarttı bence yerini bilmiyor. İpleri koparmak üzereyim, daha şimdiden kızıma beni yok sayan şekilde konuşma yapan ilerde ne yapmaz. Onun sevme şekline başlarım anlayışlı olmakla salak yerine konulmak arasındaki farkı bilemicem mi ben. Kızmıcakmışım onun seviş şekli buymuş. Hiç konuşmuyorum artk kv ile. Haddini aştı.
abartmis resmen. simdi boyleyse ilerde isi daha ileriye goturur, korkulur walla cok yalniz birakmamaya calis. benim de kv degil kayinbabam sanki ben yokmusum gibi davraniyor, zaten benle iki kelem etmemistir simdiye kadar, bebekten sonra iyice belli oldu ama. bana merhaba bile demiyor dusun hemen bebege yoneliyor, bunlar icin biz heralde sadece tasiyici anneydik, torunlarini doguran insanlariz.

penaten krem surmustum banyo yaptirip, simdi eczaneden hametan krem de aldiriyorum. bugun penaten kremle iyilesmesini bekliyim diorum eger gozume kotulesmis gorunurse hemen hametan kreme geciyim. insallah en kisa zaman iyilesir ama buklum yerleri icin devamli bir bakim yontemi bulmam lazim galiba bir daha tekrarlamamasi icin
Canım hametan iki çeşit var. Krem ve pomatı. Pomatı kullan mavi renkli ambalajı, daha etkili. Ayrıca hava sıcak olduğu için günlük duş aldır özellikle boyun bölgesine
Ayrıca Müsli bezleriyle kurula su kalmasın.

Canım hametan iki çeşit var. Krem ve pomatı. Pomatı kullan mavi renkli ambalajı, daha etkili. Ayrıca hava sıcak olduğu için günlük duş aldır özellikle boyun bölgesine
Ayrıca Müsli bezleriyle kurula su kalmasın.
canim cok saol, dun aldim hametani ama sari krem olani almisim. dun surdum cok sukur bugun baya azalmisti. banyo yaptirip yine surdum. yaz olunca hergun banyo yaptiriyorum ama hava cok sicak bide salya akitiyor o da boynuna gidiyor galiba ondan da oldu bizimkisi

Bi doktor sınırın altı demişti ama değiştirdim onu şimdiki normal diyor, vermiyorum mama, almıyor zaten, burda arkadaşlar cc falan hesaplıyor konuşuyor die merak ettim Bi sağıp bakayım dedim bir mememden 80 ml mi cc mi artk ne ise o kadar çıktı yoruldum bıraktım sağmayı, sağsam daha çıkardı, artk ne varsa memede onu emiyor o da canı ne zaman isterse. Solgar ın hapını ve burda bir arkadaştan aldığım karışımın çayını kullanıyorum yoksa sütüm yok. Sık sık emziremiyorum Zorlayınca öğürüyor. Keyifli bir bebek hareketli, agular falan yerinde die biraz saldım artk keyfini yaşamaya çalışıyorum ama yine de 4 saati geçirmiyorum

Solgar Brewer's Yeast mi kullandınız. Sanırım benim sütüm de az. Onu alıp denemek istiyorum.

Kızlar işgöremezlik ödeneğim bu ay yatıcak e devletten baktım 3300 lira maaş alıyorum normalde ve ocaktan beri 3700 dü şuan işgöremezlik 3396 ve 2338 olarak iki ücret yatacak yazıyor e devlet şahıs ödemesi sorgulamada bu miktar az değil mi nasıl detay öğrenirim sizlerin nasıldı

Kızlar işgöremezlik ödeneğim bu ay yatıcak e devletten baktım 3300 lira maaş alıyorum normalde ve ocaktan beri 3700 dü şuan işgöremezlik 3396 ve 2338 olarak iki ücret yatacak yazıyor e devlet şahıs ödemesi sorgulamada bu miktar az değil mi nasıl detay öğrenirim sizlerin nasıldı

Aldığınız maaş kadar mı sgk ödeniyor? Sgk ya ödenen primin 3/4 ü diye biliyorum.

Back