How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar işgöremezlik ödeneğim bu ay yatıcak e devletten baktım 3300 lira maaş alıyorum normalde ve ocaktan beri 3700 dü şuan işgöremezlik 3396 ve 2338 olarak iki ücret yatacak yazıyor e devlet şahıs ödemesi sorgulamada bu miktar az değil mi nasıl detay öğrenirim sizlerin nasıldı
Aldığınız maaşın belli bir oranı yatıyor.Birde agide yatmıyor benimde az yatıyor

Benim net maaşım 3700 brütü daha fazla oluyor bu rakamlar doğru fakat eylülün 4 ünde bitecek raporum şuan temmuz ve ağustosluk kösüm yok rapor başlangıç 15 mayıs bitiş 04 eylül

7B7B1C97-27D0-430D-89EB-E9FC11126DCD.jpeg

Solgar Brewer's Yeast mi kullandınız. Sanırım benim sütüm de az. Onu alıp denemek istiyorum.
26sever 26sever tek memeden 80 cc çıkıyosa bence gayet sütünüz var. Bebeğiniz kaç aylık ki sütünüzün az olduğunu düşünüyorsunuz? Bence fena değil kaldı ki daga da çıkar diyosunuz. Yine de arttırcı çayı için tabi bende içiyorum sütüm olduğu halde. Ama bnce olumsuz düşünmeyin bebeğinize yeter sütünüz bence.

Ya bugün 2. Ay aşılarını olduk. Çok huzursuz acaba napabilirim bi önerisi olan var mı? Verem mi yoksa diğerleri mi rahatsız ediyor anlamıyorum. Gerçi anlasamda bişey yaptığım yok. Çocuk mosmor oluyor artık ağlarken. İçim gidiyo:KK61:

Ya bugün 2. Ay aşılarını olduk. Çok huzursuz acaba napabilirim bi önerisi olan var mı? Verem mi yoksa diğerleri mi rahatsız ediyor anlamıyorum. Gerçi anlasamda bişey yaptığım yok. Çocuk mosmor oluyor artık ağlarken. İçim gidiyo:KK61:
Canım benim doktor calpol ver demişti benimkide aşı olduğunda ateşi yoktu ama elimde catlicak kadar ağlıyordu aşırı huysuzdu sağlık ocağı doktoru fitil verdi ben onu kullanamam diye çocuk doktorunu aradık o ya calpol yada parol şurup ver yarim ölçek demişti bizde hemen eczaneden aldık 1 çay kaşığı verdik çocuk rahatladı 6 saat sonra tekrar verdik çünkü az ateşi çıkmıştı ve huzursuzluğu tekrar artmıştı ama ondan sonra bisi olmadı ama aşıdan sonra 1 hafta çocuğun uykusu falan hep değişti

Canım benim doktor calpol ver demişti benimkide aşı olduğunda ateşi yoktu ama elimde catlicak kadar ağlıyordu aşırı huysuzdu sağlık ocağı doktoru fitil verdi ben onu kullanamam diye çocuk doktorunu aradık o ya calpol yada parol şurup ver yarim ölçek demişti bizde hemen eczaneden aldık 1 çay kaşığı verdik çocuk rahatladı 6 saat sonra tekrar verdik çünkü az ateşi çıkmıştı ve huzursuzluğu tekrar artmıştı ama ondan sonra bisi olmadı ama aşıdan sonra 1 hafta çocuğun uykusu falan hep değişti
Yaa. Off napacam ben ya. Verdim calpol verdim ama hala aynı doktor nolur nolmaz diye fitil de vermişti elimde var ama kullanmak istemiyorum ateşi yok şuanda. Ama çok fena ağlıyo dayanamıyorum artık. Sizin bebeğinizin ne zaman düzeldi

Ayy cok mutlu oldum kac gundur elini emiyo bide gogsum dolmayinca ac bu cocuk diye uzuluyodum ( su 6 ayimiz bi dolsaydi

ay bizimki 1 aydır emiyor elini.memeyi bile öyle capcap diye emmiyor
bizimki eli emmeyi gectim kucagima aldigimda omzumu cukcuk emiyor, nasil sevimli gorunuyor emerken :)) ama baskasi kucagina aldiginda onun da omzunu emerse temizlik/mikrop yonunden naparim bilmiyorum:işsiz:

Yaa. Off napacam ben ya. Verdim calpol verdim ama hala aynı doktor nolur nolmaz diye fitil de vermişti elimde var ama kullanmak istemiyorum ateşi yok şuanda. Ama çok fena ağlıyo dayanamıyorum artık. Sizin bebeğinizin ne zaman düzeldi
canim calpol verdiysen uzerinden zaman gecmeden fitil verilemeyebilir. doktoruna sor istersen. fitili agizdan alinan ilaci kusarsa diye veriyorlar genelde. rahatladigi bir pozisyon varsa surekli o pozisyonda tut. fon makinesi calistir sakinlesir. cingirak fln varsa dikkatini dagit aglamayi unutsun. ilac yarim saat belki 1 saatte etkisini gosterir.

canim calpol verdiysen uzerinden zaman gecmeden fitil verilemeyebilir. doktoruna sor istersen. fitili agizdan alinan ilaci kusarsa diye veriyorlar genelde. rahatladigi bir pozisyon varsa surekli o pozisyonda tut. fon makinesi calistir sakinlesir. cingirak fln varsa dikkatini dagit aglamayi unutsun. ilac yarim saat belki 1 saatte etkisini gosterir.

Bi saatten fazla oldu ya. Çığlık atıyo resmen mosmor oluyo. Fitil zaten kullanmak istemiyorum da. Etki etmezse nolur bilmiyorum

abartmis resmen. simdi boyleyse ilerde isi daha ileriye goturur, korkulur walla cok yalniz birakmamaya calis. benim de kv degil kayinbabam sanki ben yokmusum gibi davraniyor, zaten benle iki kelem etmemistir simdiye kadar, bebekten sonra iyice belli oldu ama. bana merhaba bile demiyor dusun hemen bebege yoneliyor, bunlar icin biz heralde sadece tasiyici anneydik, torunlarini doguran insanlariz.
Keşke aile içine alsalar bizi ben baya kendimi dış kapının dış mandalı hissediyorum onların yanında, başka ailelerin gelinlerini kızları gibi sahiplenmelerini görüp özeniyorum, bana hep siz biz muhabbeti yapılıyor, yakınız da, uzak olsak bu kadar etkileyemezler, yoruldum ben, baya uzağa gidip bayramdan seyrana görüşürsek görüşelim istiyorum

Solgar Brewer's Yeast mi kullandınız. Sanırım benim sütüm de az. Onu alıp denemek istiyorum.
Evet canm o, bir gün denemek için 3 öğün 1 tane içtim baktım dokunmuyor 3 öğün 2şer tane içtim ama sabah bir baktım memelerden süt damlıyor şişmişler bıraktım 2 gün içmedim,ağrıdılar çünkü, kızımda akış hızına yetişemedi, şimdi 1 tane içiyorum her öğün, bide burda kimyon rezene anason Lavanta keten karışımı bi çay tarifi aldım arkadaştan onu içiyorum bazen günde 1 bazen 2, o da süt yapıyormuş
26sever 26sever tek memeden 80 cc çıkıyosa bence gayet sütünüz var. Bebeğiniz kaç aylık ki sütünüzün az olduğunu düşünüyorsunuz? Bence fena değil kaldı ki daga da çıkar diyosunuz. Yine de arttırcı çayı için tabi bende içiyorum sütüm olduğu halde. Ama bnce olumsuz düşünmeyin bebeğinize yeter sütünüz bence.
Canm normalde bi ara çok üzüldüm kesilivermişti, ben üzüntüden zona çıkarmış insanım, üzüntü beni etkiliyor, bu hap ve çay sayesinde geliyor o 80 cc, ki yarıda bıraktım daha gelirken, Manuel Di yoruldum, hapı kullanmadım çayı içmedim foosss hemen söndü memelerim süt zor gelir oldu, böyle hapla çayla emzirebildiğim yere kadar emzireceğim artk, mama pahalı yaa, kullanan arkadaşlara Allah kolaylık versin. Kızım 3 aylık olmak üzere bir kaç gün kaldı

Evet canm o, bir gün denemek için 3 öğün 1 tane içtim baktım dokunmuyor 3 öğün 2şer tane içtim ama sabah bir baktım memelerden süt damlıyor şişmişler bıraktım 2 gün içmedim,ağrıdılar çünkü, kızımda akış hızına yetişemedi, şimdi 1 tane içiyorum her öğün, bide burda kimyon rezene anason Lavanta keten karışımı bi çay tarifi aldım arkadaştan onu içiyorum bazen günde 1 bazen 2, o da süt yapıyormuş

Canm normalde bi ara çok üzüldüm kesilivermişti, ben üzüntüden zona çıkarmış insanım, üzüntü beni etkiliyor, bu hap ve çay sayesinde geliyor o 80 cc, ki yarıda bıraktım daha gelirken, Manuel Di yoruldum, hapı kullanmadım çayı içmedim foosss hemen söndü memelerim süt zor gelir oldu, böyle hapla çayla emzirebildiğim yere kadar emzireceğim artk, mama pahalı yaa, kullanan arkadaşlara Allah kolaylık versin. Kızım 3 aylık olmak üzere bir kaç gün kaldı
He anladım. üzüntü beni de çok etkiliyor. Ben elimle sağıyorum makine kullanmıyorum. Twk göğsümden 125 cc falan çıkıyor normalde oda elimle sağdığım için hepsini sağamıyorum. Ama az bişeye stres yapıyım sağılacak bişey kalmıyor ancak zor zoruna oğluma yettiriyorum. Yine de bende içiyorum çay falan kullanıyorum. Siz de içmeye mecbur devam yapacak bişry yok çocuklar oyuncak ediyor resmen bizleri napacağımızı şaşırıyoruz. Mamalar pahalı evet. Ne ucuz ki? Ama altıncı aydan sonra vryosun devam niteliğinde mama yinede. Gerçi vermeyenler de var diye biliyorum.

O solgar olan ne acaba? Ben ilk defa duydum şimdi. Bence bırakmayın göğüsleriniz şişti mi sağıp difrize atın ihtiyacınız olunca kullanırsınız. Sağabiliyosanız elinizle sağın makine benm göğüslerimi mahvetmişti. Bi daha elimi bile sürmem onlara. Çok acıtmıyo mu

abartmis resmen. simdi boyleyse ilerde isi daha ileriye goturur, korkulur walla cok yalniz birakmamaya calis. benim de kv degil kayinbabam sanki ben yokmusum gibi davraniyor, zaten benle iki kelem etmemistir simdiye kadar, bebekten sonra iyice belli oldu ama. bana merhaba bile demiyor dusun hemen bebege yoneliyor, bunlar icin biz heralde sadece tasiyici anneydik, torunlarini doguran insanlariz.

26sever 26sever ayy allah sizlere kolaylık versin arkadaşlar. Benm allaha şükür ikisinden de bi şikayetim yok bir arada yaşıyoruz bide. Ama benm babannem öyleydi. Babamın ikinvi evliliğiyle doğan çocuklara yapmadığını bırakmadı kadın ya. Aynı sizin anlattığınız gibi anneniz öyle anneniz böyle. Kadın benm annem olmadığı halde ben uyuz olmaya başlamıştım artık. Sizn eşiniz yine size destek çıkmış babam onu da yapmadı. Resmen birlik oldular kadına işkence olsun diye. Sabredin. İlerde inşallah uzak bi yerlere taşınırsınız. Eşiniz de durumu anlarsa

O solgar olan ne acaba? Ben ilk defa duydum şimdi. Bence bırakmayın göğüsleriniz şişti mi sağıp difrize atın ihtiyacınız olunca kullanırsınız. Sağabiliyosanız elinizle sağın makine benm göğüslerimi mahvetmişti. Bi daha elimi bile sürmem onlara. Çok acıtmıyo mu
Çok sağmadım, bi yerden sonra sürtünme yerleri acıyor

Arkadaşım da önermişti, ben de alayım o zaman canım. Sağ ol.
Yaa eşimin de zona hastalığına yakalandığını öğrendik. Doktor ilaç verdi yeni kullanmaya başladı. Çabuk atlatabildin mi acaba? Doktorun biri eşine, bebeğe yaklaşma onlara da bulaşabilir demiş. Bu kadar dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorduk. Bir önerin var mı?

Ebe dus aldır dediyse aldır.bizim ki dus aldır ağırlığı gitsin diyo mesela bide yarım fitil veriyorum ağrısı olmasın diye sonuçta koskoca insanlar bile ağrı çekeni oluyo

Back