• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim üç günüm geçti ama ne regl belirtisi ne de hamilelik belirtisi yok 😀 ne düşüneceğim şaşırdım yani sadece bel ağrım var ara sıra yokluyor hafif o kadar

Hanimlar suan yumurtlama haftamdayim ve antibiyorik kullaniorum disim cok agriyor agri kesici kullaniorum sizce hamile kalmama engel olur mu yada baska bi sknti olabilrmi

Benim 1 günüm kaldı ama değil günler, saatler bile geçmek bilmiyor. Ne heyecanlı bir bekleyişmiş bu, unutmuşum resmen...🤯

Tamı tamına 5 yıl sonra yine buraya yazacağım hamile olmayı burada bekleyeceğimi kim derdi ki 😢5 yıl önce hamileliğimi burada ögrendim bu bağlılığın mesajlarında inşallah bu seferde öyle olur yine belirtiler var bugün regl olmam gerek bakalım kaşıklarımda çok fazla agrı var göğüslerim çok şiş benim için dua edin 🤭

Tamı tamına 5 yıl sonra yine buraya yazacağım hamile olmayı burada bekleyeceğimi kim derdi ki 😢5 yıl önce hamileliğimi burada ögrendim bu bağlılığın mesajlarında inşallah bu seferde öyle olur yine belirtiler var bugün regl olmam gerek bakalım kaşıklarımda çok fazla agrı var göğüslerim çok şiş benim için dua edin 🤭
Merhaba sizin neden 5 yildir olmadi

merhaba hanımlar bende 3. bebek için gün sayıyorum inşallah biri 10 diğeri 8 yasında çocuklarımın hayırlısıysa rabbim 3. de naip etsin

Benimde 5 gün var adetime 17 aylık oğlum var kardeşi olsun istiyoruz 2 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı

Back