- 8 Mayıs 2018
- 69
- 36
- 3
buralardayım canım senin önceki gibi bi gwlip bi gidiyorum ya henüz bişey yok reglye 1 hafta var belirti olmadan hamile kalabilirmiyim acaba?
Tabiki de. Ilahiki belirti olacak diye birsey yok canim. Herseyin hayirlisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayım canım senin önceki gibi bi gwlip bi gidiyorum ya henüz bişey yok reglye 1 hafta var belirti olmadan hamile kalabilirmiyim acaba?
Gec döllenme olmus olabilir mi? Bundan dolayi degerlerin düsük ve testlerin negativ olabilir.Merhaba benimde 3 gün önce beta hcg 6,2 çıktı ve BAT tarihime daha 3 gün var idrar testinde negatif çıkıyor hiç anlamadım=(
merhaba.. konuyu takip ediyorum. adetime 8gun kala ovu testi yaptim. sanieim acele ettim
sizce var mi bir sey
Burada görünene göre hamilesin :) istersen birde kan testi yaptır :)Kizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Allah razi olsun guzelim benimBurada görünene göre hamilesin :) istersen birde kan testi yaptır :)
Şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim
H.olsun bencede varKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Tesekkur ederimmm cok mutluyum.H.olsun bencede var
Hamilesin canımKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Bencede tesekkur ederimHamilesin canım
Amin canım benim amin, Allah senden de razı olsunAllah razi olsun guzelim benim
Kan verdinizmiAmin canım benim amin, Allah senden de razı olsun
Kan verdiniz miKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Yanlis kisiye sormusum kusura bakmaAmin canım benim amin, Allah senden de razı olsun
Hamileyim ) 2 gun once yine yaptim ve kipkirmizi cikti.ultrasonda gormege gidices 15 mayista inshallahKan verdinizmi
Hayirli olsun canim darisi kucagina almaya insallahHamileyim ) 2 gun once yine yaptim ve kipkirmizi cikti.ultrasonda gormege gidices 15 mayista inshallah
Allah razi olsun cani..Tum arzulayan kizlarimiza Allah nasip etsinHayirli olsun canim darisi kucagina almaya insallah
Buyur sor bakalim :)Kızlaaar bişey soracaktıım:))