- 8 Mayıs 2018
- 69
- 36
- 3
buralardayım canım senin önceki gibi bi gwlip bi gidiyorum ya henüz bişey yok reglye 1 hafta var belirti olmadan hamile kalabilirmiyim acaba?
Tabiki de. Ilahiki belirti olacak diye birsey yok canim. Herseyin hayirlisi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buralardayım canım senin önceki gibi bi gwlip bi gidiyorum ya henüz bişey yok reglye 1 hafta var belirti olmadan hamile kalabilirmiyim acaba?
Gec döllenme olmus olabilir mi? Bundan dolayi degerlerin düsük ve testlerin negativ olabilir.Merhaba benimde 3 gün önce beta hcg 6,2 çıktı ve BAT tarihime daha 3 gün var idrar testinde negatif çıkıyor hiç anlamadım=(
merhaba.. konuyu takip ediyorum. adetime 8gun kala ovu testi yaptim. sanieim acele ettim
sizce var mi bir sey
Burada görünene göre hamilesin :) istersen birde kan testi yaptır :)Kizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Allah razi olsun guzelim benimBurada görünene göre hamilesin :) istersen birde kan testi yaptır :)
Şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim![]()
H.olsun bencede varKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Hamilesin canımKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
BencedeHamilesin canım
Amin canım benim amin, Allah senden de razı olsunAllah razi olsun guzelim benim![]()
Kan verdinizmiAmin canım benim amin, Allah senden de razı olsun![]()
Kan verdiniz miKizlar Merhaba bugun adet gunum ve adet oncesi de 2 tane test yaptim. Bugunde yaptim bi bakarmisiniz lutfen.yoksa hamilemiyim
Yanlis kisiye sormusum kusura bakmaAmin canım benim amin, Allah senden de razı olsun![]()
Hamileyim ) 2 gun once yine yaptim ve kipkirmizi cikti.ultrasonda gormege gidices 15 mayista inshallahKan verdinizmi
Hayirli olsun canim darisi kucagina almaya insallahHamileyim ) 2 gun once yine yaptim ve kipkirmizi cikti.ultrasonda gormege gidices 15 mayista inshallah
Allah razi olsun cani..Tum arzulayan kizlarimiza Allah nasip etsinHayirli olsun canim darisi kucagina almaya insallah
Buyur sor bakalim :)Kızlaaar bişey soracaktıım:))