• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla kızlara katılıyorum senin yazılarını okumaktan artık gına geldi :kusmuk:herşeye bi cevap herşeye bi yorum bu ne yaa bilmediğin bişey yok mu senin :işsiz:hayır biz 9 aydır burdayız . Sen ne zaman türedin :KK59:mayıs annesi misin ? Değilsen burda ne işin var git başka sayfaları sahiplen :KK4:
Mayıs annesiyim evet. İki ay önce doğum yapmıştım. Onlara yazdım size de yazıyım. Daha bişey yazmıycam merak etmeyin. İyi akşamlar.

Belirtisiznesne Belirtisiznesne isimli arkadaşa da yazdım size de yazıyorum. Kusura bakmayın edepsiz dememeliydim. Daha fazla tartışmak istemiyorum ben. Sadece tanıyıp etmeden okunan şeye göre yayınlamanıza sinirlenmiştim o kadar. Yazı dilinde jest mmk kullanamadığımız için algılama hatası olabiliyor ilk mesajda da bunu anlatmaya çalışmıştım. Neyse kırdıysam özür dilerim. Zira gece yatarken başımı yastığa rahat koymak isterim ben. Herkes böylw düşünüyosa demekki hata bi yerde bende. Tekrr k b. İyi akşamlar
Yavrum başını yastığa rahat koymak istemeden önce senden belki 10 yaş büyük birine "bilmiyosan arastir, edepsiz, insan yerine koydum, aferin oku öğren" demeyeceksin. Ben sana agresifsin ve doktor gibi kesin konusuyorsun diyorum karşılığında ettiğin laflara bak. Bi tek ben değil kaç kişi sana aynı şeyi söylüyor hala diretiyorsun. Her neyse hatani anladiysan sorun yok.

Been

Zaten bn konuşurken yada yazarken benm böyle olmuştu şöyle olmuştı diye yazıyorum. Kaldı ki ben tavsiye veriyorum karşımdaki kişi uyar uymaz onu ben bilemem ki. Amacım hiçbi zaman bilmişlik yapmak değildi. Ben daha 22 yaşındayım belki benle aynı yaştasınız belki yaşlarca büyüksünüz bilmiyorum. Edepsiz dediğim için haklı olabilirsiniz dememem gerekirdi. Ama beni tanımadan bilmeden ne demek istediğimi anlamadan böyle yargılaması gerçekten sinirlenmeme neden oldu. Şuanda size yazıyorum ardından öbür arkadaşa da aynısını yazacağım bunun ardından ne tepki verr bilemem. Belki vak aşağa koydu diycek belki büyüklük gösterecek bilmiyorum. Fakat gerçekten rahatsız olduysanız bu bir iki kişi değil de toplucaysa kullanmam bu siteyi olur biter. Demekki bende bi hata varmış derim. Ben internte ne yazdıysam karşıma bu site çıktı bende üye oluyum dedim. Herşeye bi cevabım olması durumu yok aslında burda cevap vermediğim bilmediğim şeylerde var. Bilmm fark ettiniz mi ama sadece bebeklerin durumlarıyla ilgili şeylere cevap yazıyorum oda bnm bebeğimin başına gelen şeylerden olduğu için. İlk mesajımda da bunu arkadaşımıza anlatmaya çalıştım fakat anlamadı sanırım bilemiyorum. Kusura bakmayın iyi akşamlar.
Baştan beri böyle konuşsaydın bu tepkileri almazdın. Biz burda aylarca beraberdik resmen birlikte elele doğurduk ve şimdiye kadar kimseyede böyle bir tavır sergilemedik sayfanın en başından sonuna kadar didik didik edebilirsin demekki senin yazım tarzında bir hata var bir netlik var ki göze batmış. Şuan çocuklardan çok yazamıyor olsakta hep okuyoruz bakıyoruz. Hemen biri sana birşey dediğinde dişlerini göstermeseydin bu kadar tepki almazdın

Mayıs annesiyim evet. İki ay önce doğum yapmıştım. Onlara yazdım size de yazıyım. Daha bişey yazmıycam merak etmeyin. İyi akşamlar.
Yazmazsan yazma o bizi ilgilendirmez de, sürekli bilgiliyim demen de çok rahatsız edici.. bilgi sürekli değişir ve gelişir, dinamiktir yani.. her bebek de farklıdır, daha önce de söyledim :işsiz: ama sen kitap okumaktan, forum da okuduklarını anlayamıyorsun sanırım o_O

Pki iyi akşmlar
Yavrum başını yastığa rahat koymak istemeden önce senden belki 10 yaş büyük birine "bilmiyosan arastir, edepsiz, insan yerine koydum, aferin oku öğren" demeyeceksin. Ben sana agresifsin ve doktor gibi kesin konusuyorsun diyorum karşılığında ettiğin laflara bak. Bi tek ben değil kaç kişi sana aynı şeyi söylüyor hala diretiyorsun. Her neyse hatani anladiysan sorun yok.

Pki iyi akşmlar.

Baştan beri böyle konuşsaydın bu tepkileri almazdın. Biz burda aylarca beraberdik resmen birlikte elele doğurduk ve şimdiye kadar kimseyede böyle bir tavır sergilemedik sayfanın en başından sonuna kadar didik didik edebilirsin demekki senin yazım tarzında bir hata var bir netlik var ki göze batmış. Şuan çocuklardan çok yazamıyor olsakta hep okuyoruz bakıyoruz. Hemen biri sana birşey dediğinde dişlerini göstermeseydin bu kadar tepki almazdın
Kişisel yapı galiba. Kusura bakmayım tekrrdan iyi akşamlar

Ooo bizle aynı zamanda doğum yapmışsın 5 çocuk doğurmuş gibi yorum yapıyosun . Hayır yani forum bizim değilde o ne öyle yok aman sakın mama verme , yok ilacı kullandırma , yok o yok bu . Azıcık bu konu hakkında fikrim yok der insan . Boşuna insanlarında yanlış yönlendiriyodun . Neyse daha yazmicakmışsın zaten en azından bilmeyen biride sna uyup canı yanmaz

Vayyy uzun zamandır toplanmıyorduk böyle aşağıya bak hele Screenshot_20180714-234242.png bütün kızlar toplandık toplandık :spor::spor:

Ooo bizle aynı zamanda doğum yapmışsın 5 çocuk doğurmuş gibi yorum yapıyosun . Hayır yani forum bizim değilde o ne öyle yok aman sakın mama verme , yok ilacı kullandırma , yok o yok bu . Azıcık bu konu hakkında fikrim yok der insan . Boşuna insanlarında yanlış yönlendiriyodun . Neyse daha yazmicakmışsın zaten en azından bilmeyen biride sna uyup canı yanmaz
Ben hiç bi zaman kendi kafama göre bişey yazmadım ki hep doktorum bana ne dediyse bi işinize yarr diye yazmıştım amacım kimseye zarr vermk değildi. Genlde sütünüz yetiyosa bebek kilo alıyosa mama vermeyin demezler mi. Benm vevğim hastenden çıkarken sarılık olmuştj emmiyodu beni. Hemşire mama ver dedi sütüm olduğu halde. T2k bi tanesi sağıp da anne sütü ver demedi. Ama ben dinlemeyip anne sütümü sağdım gecelerce uyumayıp sonuç 4 5 günde çocuğumun sarılığınsan eser kalmadı. Bunun için konuşuyodum sadece. Mama vermek çözüm değil diye. Yine tutamayıp kendimi açıklamaya çalışıyorum ama hakkaten haksızlık ediyorsunuz. Belki agresif konuşmuş olabilirim ona amenna ama bilgi verirken kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmadım

Bu kadar bilgili bir annenin oğlu tabiki tatlış olur :)
Ya lütfen gerçekten bu kadsr üstüme gelmeyin. Agresif davrandıysam farkında değilimdir. Oğlum doğduğundan beri siz beni evde görseniz keşke. Çocuk bakmak zor iş. Belki ondan bilmiyorum. Ama çok fark edilmiş demekki kusura bakmayın daha ne diyeyim ki

Ben hiç bi zaman kendi kafama göre bişey yazmadım ki hep doktorum bana ne dediyse bi işinize yarr diye yazmıştım amacım kimseye zarr vermk değildi. Genlde sütünüz yetiyosa bebek kilo alıyosa mama vermeyin demezler mi. Benm vevğim hastenden çıkarken sarılık olmuştj emmiyodu beni. Hemşire mama ver dedi sütüm olduğu halde. T2k bi tanesi sağıp da anne sütü ver demedi. Ama ben dinlemeyip anne sütümü sağdım gecelerce uyumayıp sonuç 4 5 günde çocuğumun sarılığınsan eser kalmadı. Bunun için konuşuyodum sadece. Mama vermek çözüm değil diye. Yine tutamayıp kendimi açıklamaya çalışıyorum ama hakkaten haksızlık ediyorsunuz. Belki agresif konuşmuş olabilirim ona amenna ama bilgi verirken kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmadım
4-5 gün uzun bir süreç mama vermiş olsaydınız hiç sarılık olmazmış demekki. Bende verdim. Sarılık korkusu geçti kestim mamayı

4-5 gün uzun bir süreç mama vermiş olsaydınız hiç sarılık olmazmış demekki. Bende verdim. Sarılık korkusu geçti kestim mamayı
Bebeğin mamaya alışmasını istemedim. Sütüm gayet varken yetebilecekken neden mamaya yönrleyim ki bana göre yanlış bi düşünce herkez farklıdır tabi bilemem. Daha 5 6 günlükken sağdığımda toplamda 60 70 ml sütüm geliyodu. Bende mama vermek yerine biberonla süt verdim. Yanlış mı yaptım. Bilmiyorum yani.

Ya lütfen gerçekten bu kadsr üstüme gelmeyin. Agresif davrandıysam farkında değilimdir. Oğlum doğduğundan beri siz beni evde görseniz keşke. Çocuk bakmak zor iş. Belki ondan bilmiyorum. Ama çok fark edilmiş demekki kusura bakmayın daha ne diyeyim ki
Biz burda 1 yıldır her derdimizi paylaştık herşeyimizi anlattık birlikte ağladık birlikte güldük kardeşten öte olduk. Ayrı şehirlerde birbirimizi tanımadan aile olduk sancılarımızı birlikte çektik doğumlara bile elele gittik biri iki gün yazmasın aklımız çıktı merak ettik birşey mi oldu diye ama asla senin gibi bu kadar rahat ve net olarak konuşmadık. Belki sonradan dahil olmak istedin ama böyle birşeylere dahil olunmaz baştan beri hep yanlış tavırla yazılar yazdın ve kimseyi tanımadan ki biz birbirmizin ne zaman nasıl doğum yaptığını bile biliyoruz ama yinede senin kadar ısrarcı biz biliyoruz biz okuyoruz bize söylenen bu sende yap demiyoruz. Bence bu tavrını burda değil normal hayattada yapma ilerde toslayan sen olursun

Biz burda 1 yıldır her derdimizi paylaştık herşeyimizi anlattık birlikte ağladık birlikte güldük kardeşten öte olduk. Ayrı şehirlerde birbirimizi tanımadan aile olduk sancılarımızı birlikte çektik doğumlara bile elele gittik biri iki gün yazmasın aklımız çıktı merak ettik birşey mi oldu diye ama asla senin gibi bu kadar rahat ve net olarak konuşmadık. Belki sonradan dahil olmak istedin ama böyle birşeylere dahil olunmaz baştan beri hep yanlış tavırla yazılar yazdın ve kimseyi tanımadan ki biz birbirmizin ne zaman nasıl doğum yaptığını bile biliyoruz ama yinede senin kadar ısrarcı biz biliyoruz biz okuyoruz bize söylenen bu sende yap demiyoruz. Bence bu tavrını burda değil normal hayattada yapma ilerde toslayan sen olursun
Peki teşekkürler. Benm amacım yardımcı olmaktı yanlış uslupla olmuş o bnm hatam. Bunca insan diyosa illki birşey vardır dimi. Ben buraya vakit geçirmek için. Bilmediğim şeyler de varsa okuyup öğrenmek iöin üye olmuştum. Doğumdan sonra hayatım çöktü çnkğ bi uğraş aradım ama yanlış olmuş heralde. Tekrr kusura bakmayın. Kimseyi kırmak değildi niyetim. Allaha emanet olun iyi geceler. Herkese...

Back