• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu kız uyumuyooooooooo
Gündüz 8 gibi uyanıyor sonrasi uyut 10 dk geçmiyor uyanıyor gece 12 gibi uyuyor topladan gündüz 2 saat uyumuyo ne oldu bu cocuga aşıdan sonra sinirlerim bozuldu yaa normal mi ki böyle
Aynı durumdayım bende aşıdan sonra uyumaz oldu 10 dk sonra uyanıyo dün gece 1.45 te uyudu
Aşı dokundu heralde Bir an evvel düzelir inşallah

Ben de iki üç tane denedim en son eczanedeki kız bunu önerdi çok işe de yaradu bide rezenli kimyon çayı veriyorum günde 3 4 kre 2 3 çay kaşığı
rezeneli kimyon çayını kendin mi hazırlıyorsun canım bende versem zararı olur mu çok ağlıyor dayanamıyorum artık o ağladıkca ben ağlıyorum sinirlerim alt üst oldu iyice

N nisann_tr benm bebeğimde kusuyo doktora sordum burnu tıkalı olabilir dedi. Fizyoloji verdi sıkıyorum arada kusması biraz azaldı. Burnu tıkalı olunca rahat ememiyolarmış sonrada gaz çıkarırken ağzından çıkarıyormuş
Fazla emzirdiğin de de çıkar dedi. Bence şurup kullanmayın boş yere

Benim oğlanda kusuyor ilaç bir müddet kullandım ama düzenli değildi kilo almasi normal olunca kendi haline bıraktım

Ben de surup kullanmak istemiyorum kizlar sirf kusuyor diye ya

Makarna pilav nadir yerim ama ekmek yiyorum ve ekmeksiz doyamam
Suyuda 4 lt yakin içiyorum.
rezeneli kimyon çayını kendin mi hazırlıyorsun canım bende versem zararı olur mu çok ağlıyor dayanamıyorum artık o ağladıkca ben ağlıyorum sinirlerim alt üst oldu iyice
Kendin de hazırlayabilirsin ama ben aktardan aldığımı kendim içiyorum bebeğe hazır veriyorum bitki parçacıkları boğazına kaçmasın diye. Tülbent gibi bişeyle süzersen kendinde yapabilirsin. humananın var rezeneli kimyon çayı. Granül şeklinde ben memnunum. Ben yaklaşık birinci ayından beri veriyorum. Ama eczanedeki kız ben 15 günlükken vermeye başladım demişti. zararını görmedim. Kaldıki bizi annelerimiz neyle büyütmüş ne zararı olacak bitki çayı. Hem uykusunu da düzene soktu. Geceleri daha iyi uyuyor. Bence kullanın. Papatya da verebilirsin. Tatlarını da seviyolar

Benm oğlum da arada sanki öksürüyo gibi. Ama hastalıktan mı öksürüyo yoksa öğürtü geliyo diye mi öksürüyo bilmiyorum. Sıcak diye camları açmıştık. Kv bişe olmaz demişti ama üşüttüm mü çocuğu diye düşünüyorum. 17 sinde kontrolu var inşallah hasta değildir. Çünkü bi kaç gündür de huysuz çok.

Makarna pilav nadir yerim ama ekmek yiyorum ve ekmeksiz doyamam
Suyuda 4 lt yakin içiyorum.
O zaman ekmeği kepekli falan yiyin. Çnkü beyaz ekmeğin hiçbir şekilde iyi bi tarafı yok. Siz doyduğunuzu hissediyosunuz ama o sizi sadece şişirir. Ve bir de söyle bi durum var ki beyaz ekmek daha çabuk acıktırıyor.. erken acıkmamıza neden oluyor. İlla yiyc3m diyc2kseniz normal ekmek yemeyin kepekli ya da tam buğday ekmeği falan yiyn. Hem daha sağlıklı hem de aşırı şişirmez.

N nisann_tr benm bebeğimde kusuyo doktora sordum burnu tıkalı olabilir dedi. Fizyoloji verdi sıkıyorum arada kusması biraz azaldı. Burnu tıkalı olunca rahat ememiyolarmış sonrada gaz çıkarırken ağzından çıkarıyormuş
Fazla emzirdiğin de de çıkar dedi. Bence şurup kullanmayın boş yere
Serum fizyolojik ile nasıl açıyorsun burnu
Bu konuda çok cahilim de benimki de kusuyo
Anlayamıyorum burnu tıkalı mı açık mı

Fonetik Fonetik nasılsın canım.ne yaptınız gittiniz mi ortopediste.merak ettim sizi.
Sagolasin canim, gittik asistani cekemedi kizim kipirdadigi icin doktor kendisi cekti aci rakam soylemicem ama normal dedi ama benim icim rahat degil bide baltalimaninda cocuk ortopedisti varmis randevu alabilirsem oraya goturcem suan randevu yok 20 gun sonrasi icin bekliyorm

Kullanma bence ne gerwk var bi kusuyo diye çocuğa ilaç vermek de neymiş. O doktor da hem bişeysi yok diyip hem ilaç yazması da bi acayip
Ne kadar agresifsiniz ya. Belki reflu var belki ileri düzeyde. Cidden siz doktor musunuz? Bütün sorulara tam bir uzman edasıyla cevap veriyorsunuz. Belki de çok yanlış yonlendiriyorsunuz insanları. Bu kadar kendinizden emin ve kibirli olmayin

Kizlar 80 gunluk bebek basini surekli mi dik tutar boyle kucaga alindiginda dik durablir mi dun kayinvalideydim ve surekli basini tam tutamiyo gbi bi sure sonra birakiyo dedi ki birakiyo bazen cani isteyincede kucagimda dik gezdirrken oda basini gayet dik tutuyo ama hala dik duruyo egilip bukuluyo gbi komsnunn 3 aylik bebegi onun tabiriyle civi gbi duruyomus sizce normal mi

Kizlar 80 gunluk bebek basini surekli mi dik tutar boyle kucaga alindiginda dik durablir mi dun kayinvalideydim ve surekli basini tam tutamiyo gbi bi sure sonra birakiyo dedi ki birakiyo bazen cani isteyincede kucagimda dik gezdirrken oda basini gayet dik tutuyo ama hala dik duruyo egilip bukuluyo gbi komsnunn 3 aylik bebegi onun tabiriyle civi gbi duruyomus sizce normal mi
Her bebek aynı olacak değil ya canım benim kizimda tam olarak tutmuyor arada düşüyor kafası 75 günlük oldu 3.aydan sonra tam olarak tutmaya baslicaklar

Kendin de hazırlayabilirsin ama ben aktardan aldığımı kendim içiyorum bebeğe hazır veriyorum bitki parçacıkları boğazına kaçmasın diye. Tülbent gibi bişeyle süzersen kendinde yapabilirsin. humananın var rezeneli kimyon çayı. Granül şeklinde ben memnunum. Ben yaklaşık birinci ayından beri veriyorum. Ama eczanedeki kız ben 15 günlükken vermeye başladım demişti. zararını görmedim. Kaldıki bizi annelerimiz neyle büyütmüş ne zararı olacak bitki çayı. Hem uykusunu da düzene soktu. Geceleri daha iyi uyuyor. Bence kullanın. Papatya da verebilirsin. Tatlarını da seviyolar
Ayy tamda humananin bu çayını araştırıyordum gece uyumuyo çok gazi oluyo yavrumun bende alayım ozaman

Bu kız uyumuyooooooooo
Gündüz 8 gibi uyanıyor sonrasi uyut 10 dk geçmiyor uyanıyor gece 12 gibi uyuyor topladan gündüz 2 saat uyumuyo ne oldu bu cocuga aşıdan sonra sinirlerim bozuldu yaa normal mi ki böyle
Aşıdan sonra bizimki de sinirli huzursuz uyku yok sürekli ağlıyor 5 gün oldu aşı olalı hala öyle

Ya kızlar bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz.bizimki en fazla yarım saat ayrı duruyo memeden.bide bende meme olduğunu biliyor sanırım eşimin kucağındayken duruyor bende bayrakları açıyor ya

Serum fizyolojik ile nasıl açıyorsun burnu
Bu konuda çok cahilim de benimki de kusuyo
Anlayamıyorum burnu tıkalı mı açık mı

Bazıları ampul şeklinde onları kullanamadım. Damla gibi olnları var tek kullnımlık göz damlları gibi onlardan sıkıyorum iki damla günde 3 4 defa sonra aspiratörle temizliyorum

Ne kadar agresifsiniz ya. Belki reflu var belki ileri düzeyde. Cidden siz doktor musunuz? Bütün sorulara tam bir uzman edasıyla cevap veriyorsunuz. Belki de çok yanlış yonlendiriyorsunuz insanları. Bu kadar kendinizden emin ve kibirli olmayin

Bn bana söylenenleri paylaşıyorum daha öncede söyledim doktr değilim olmaya da niyetm yok. Rahataız oluyosan beğenmiyosan okuma görmezdem gel mesajları. Agresflik değiş bnmki mesaj dili olunca insann ne şkilde söylediği bllide olmuyo prk. Kibirli değilim. Bildiğim şeyler var. Daha önce de kardeşimi baktom ve bilgi birikimim var. Bunları paylşıyorum yardımcı olmak için olduğum insanlarda var
Dediğim gibi çok rahatsız oluyosan okumazsın cevap vermezsij olur biter. Bilmediğim konuda yorum yapmıyorum zaten burda yazılanların çoğu Bnm de başıma gelmiş şeyler gaz kusma karın ağrısı vs. Bınlarda ilgilde daha önceden bilgi edindiğim için yazıyorum belki bu arkadaşlarımızda buraya yazdıktan sınra doktorlarına soracaklar bilemem ama ben bildiğim kadarıyla yönlendiriyorum. Her seferinde de söylüyorum şurdan duydum böyle söylediler diye kendi fikrimmii gibi savunmuyorum. Tekrr söylüyorum. Kim rahatsız oluyosa mesajlarımı olduğu gibi geçebilir. Ama beni tanımadan kişiliğim hakkında böyle yorum yapamazsınızö

Back