Bir kaç gündür eşimle gayet iyiydik, dün öğlen öpüşe kokuşa işe gitti, akşam suratı asık geldi sinirli, ne desem ters konuştu hayırdır dedim, annemi aradım saydırdı bir dünya dedi. Haftasonu kv eşimi aramış size kızımı sevmeye geliyorum dudağımda uçuk var karına söyleme öptürmez kızımı demiş. Eşim de anne saçmalama kız sadece onun çocuğu deil ya benim de kızım ben izin vermem başta sana demiş. Size gelmeyin demem ama gelince eli kolu dahil hiç bir şekilde kızımı öpmüyorsun demiş. Bana da eşim, annem geliyor, uçuğu varmış ben uyardım, sen onların yanında iyi de olsa konuşmucaksın, ağzını açmıcaksın, annem seni düşman bellemiş arayıp arayıp seni kötülüyor dedi, onlar gelince al çocuğu uyut emzir götür odaya sık sık dedi, ama sakın karşılıklı diyolağa girme dedi. Öyle de yaptım, onlar gidince eşim öptü sarıldı bana teşekkür etti. Ama Kızımı göz hapsine aldım tüm gece öpmesin uçuklu ağzınla die ama laf etmedim. Dün eşime feci çıkışmış kv, çocuğu sevdirmiyor kaçırıyor uçuktan ne olacak die, öpecem sevecem uçuktan bişi olmaz demiş,tüm gece kızımın ağzının dibinde durdu öpmedi ama soludu durdu ağzına, kafayı çevirsem, eşim balkonda sigara içerken, ben de bakmıyorum die öpecek. Eşim senin de torunun senin biz demeden sakınman lazım virüsten dedi kv ye, yok kavga etmiş bunlar dün, eşim benden çıkardı acısını seni bayramda annenlere götürmem, bizimkilerde kalırız daha çok severler falan die saçmaladı, tepemi öyle attırdı ki gece farketti saçmaladığını benle barışmak için övdü durdu beni eşim, sevgililik günlerimizden bahsetti, kızımı severken anası çok güzel çok tatlı dedi falan.. Ama bu hep böyle mi olacak kaç saati de zindan etti bana, kv ile feci tartışıcam o olacak