• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy tamda humananin bu çayını araştırıyordum gece uyumuyo çok gazi oluyo yavrumun bende alayım ozaman

Ben önceden kendi yaptığım demleme rezene çayyları varya poşetler oyle içerken ona da veriyodum bir iki çay kaşığı ama bunu duyunca kimyon gazına da iyi geliyomuş bunu kullanmaya başladım. Tavsiye ederim yani

Kullanma bence ne gerwk var bi kusuyo diye çocuğa ilaç vermek de neymiş. O doktor da hem bişeysi yok diyip hem ilaç yazması da bi acayip

Arkadaşım kusura bakma yanlış anlayan kişiler olmuş diye belirtmek istedim benm burdaki agresif gibi konuşma şeklim size değildir. Doktorun hem o şekilde konuşuğ hemde ilaç vermesine biraz gıcıklandım sadece o kadar eğer sizde bazı arkadaşlar gibi yanlış anladıysanız özür dilerim kusura bakmayın diyorum. İyi günlee diliyorum.

Sagolasin canim, gittik asistani cekemedi kizim kipirdadigi icin doktor kendisi cekti aci rakam soylemicem ama normal dedi ama benim icim rahat degil bide baltalimaninda cocuk ortopedisti varmis randevu alabilirsem oraya goturcem suan randevu yok 20 gun sonrasi icin bekliyorm

Çok sevindim canım.ama bencede bi doktor daha görse iyi olur.ikinci bi göz her zaman iyidir.

Sütüm geldi gelmedi, rezene kimyon çayları, mama versem mi kaç ml versem, gaz ilaçları ve nasıl giydirmeliyim dertlerimiz bittiğine göre şimdi nasıl oyalayacağız konusuna geldik :)))

Oyun halısı var epey meraklı orada ki figürlere agu falan diyor tabii en fazla 10-15 dk ama olsun. Ay sonuna doğru daha ümitliyim :)))

Bn bana söylenenleri paylaşıyorum daha öncede söyledim doktr değilim olmaya da niyetm yok. Rahataız oluyosan beğenmiyosan okuma görmezdem gel mesajları. Agresflik değiş bnmki mesaj dili olunca insann ne şkilde söylediği bllide olmuyo prk. Kibirli değilim. Bildiğim şeyler var. Daha önce de kardeşimi baktom ve bilgi birikimim var. Bunları paylşıyorum yardımcı olmak için olduğum insanlarda var
Dediğim gibi çok rahatsız oluyosan okumazsın cevap vermezsij olur biter. Bilmediğim konuda yorum yapmıyorum zaten burda yazılanların çoğu Bnm de başıma gelmiş şeyler gaz kusma karın ağrısı vs. Bınlarda ilgilde daha önceden bilgi edindiğim için yazıyorum belki bu arkadaşlarımızda buraya yazdıktan sınra doktorlarına soracaklar bilemem ama ben bildiğim kadarıyla yönlendiriyorum. Her seferinde de söylüyorum şurdan duydum böyle söylediler diye kendi fikrimmii gibi savunmuyorum. Tekrr söylüyorum. Kim rahatsız oluyosa mesajlarımı olduğu gibi geçebilir. Ama beni tanımadan kişiliğim hakkında böyle yorum yapamazsınızö
Ben de bu yorumumda bildiğim biseyden bahsettim:senin kibrin. çok rahatsız oluyorsan okumayaydin madem. Ayrıca ben "sana" siz diye hitap etmisken sen bana "sen" diye hitap edemezsin guzelim. Tam olarak bir doktor gibi her yoruma agresif şekilde kesin cevaplar veriyorsun. Doktor değilsen de doktorluga çok meraklısın sanırım

Ben de bu yorumumda bildiğim biseyden bahsettim:senin kibrin. çok rahatsız oluyorsan okumayaydin madem. Ayrıca ben "sana" siz diye hitap etmisken sen bana "sen" diye hitap edemezsin guzelim. Tam olarak bir doktor gibi her yoruma agresif şekilde kesin cevaplar veriyorsun. Doktor değilsen de doktorluga çok meraklısın sanırım

Vurdu gol oldu :D

Üşenmedin bütün mesajları okudun heralde. Benm agresif olarak cevapladığım bir iki hadi bilemedin üç mesaj olsun zaten bir ikisini şuanda yazıyorum. Ben rahatsız olsaydım cevap vermezdim zaten. Açıklama yaptım insan yerine koyup. Ha anlamayıp kendince birilerne sarasın varsa bsşka birini bul güzel arkadaşım. Bilgim var ve benmki kibir değil kendine güven. Bilmediğim hiçbir konuda konuşmam. Kndini çok bilgisiz görüyosan araştırma yap. Ben bu yaşımda üşenmeyip oturup herşeyi araştırıp tonlarca makaleler okuyup bilgilendirme yapıyosam sen ağzını açıp tek kelime laf edemezsin. Ha ediyosan o sa senn edepsizliğin. Hadi eyvallh

Üşenmedin bütün mesajları okudun heralde. Benm agresif olarak cevapladığım bir iki hadi bilemedin üç mesaj olsun zaten bir ikisini şuanda yazıyorum. Ben rahatsız olsaydım cevap vermezdim zaten. Açıklama yaptım insan yerine koyup. Ha anlamayıp kendince birilerne sarasın varsa bsşka birini bul güzel arkadaşım. Bilgim var ve benmki kibir değil kendine güven. Bilmediğim hiçbir konuda konuşmam. Kndini çok bilgisiz görüyosan araştırma yap. Ben bu yaşımda üşenmeyip oturup herşeyi araştırıp tonlarca makaleler okuyup bilgilendirme yapıyosam sen ağzını açıp tek kelime laf edemezsin. Ha ediyosan o sa senn edepsizliğin. Hadi eyvallh
Edepsiz de sensin insan olmayan da. Makale okuyabildiğini de hiç zannetmiyorum. Okuman yazman olmasi bile cok sasirtici. Usenmedim hepsini okudum cinim :KK53:

Bence edepsizliği burda şu üslupla siz yapmış oluyorsunuz. Arkadaşın söylediği bence gayet normal birşey ki benim bile dikkatimi çekmişti sizin bu net herşeyi bilir tavrınız. Sizin yaşanmışlıklarınız bir başkasının hayatında ve çocuğunda da aynı şey olacak aynı etkiyi yapacak diye bir kaide yok. Herşey yaşanmışlıklarla idare edilseydi tıp diye bir dal olmazdı doktorlara da gerek kalmazdı ninelerimizin yaşanmışlıkları yeterdi bize. Bırakalım herşeyi uzmanlarına kimse aynı anda doktor, aktar, eczacı, şifacı, kırıkçı, çıkıkçı olamaz. Bence burda tavsiye de bulunurken herkesin farklı olduğunu göz önünde bulundurun.

Okuduğun onca makaleye rağmen çok cahilsin.. bahsettigin gibi bilgili bir bayanın kültürlü olmasını da beklerdim, “ hadi eyvallah” nedir allah aşkına? Mahalle kahvesi mi burası, sen de külhan beyi misin?

Been
Bence edepsizliği burda şu üslupla siz yapmış oluyorsunuz. Arkadaşın söylediği bence gayet normal birşey ki benim bile dikkatimi çekmişti sizin bu net herşeyi bilir tavrınız. Sizin yaşanmışlıklarınız bir başkasının hayatında ve çocuğunda da aynı şey olacak aynı etkiyi yapacak diye bir kaide yok. Herşey yaşanmışlıklarla idare edilseydi tıp diye bir dal olmazdı doktorlara da gerek kalmazdı ninelerimizin yaşanmışlıkları yeterdi bize. Bırakalım herşeyi uzmanlarına kimse aynı anda doktor, aktar, eczacı, şifacı, kırıkçı, çıkıkçı olamaz. Bence burda tavsiye de bulunurken herkesin farklı olduğunu göz önünde bulundurun.
Zaten bn konuşurken yada yazarken benm böyle olmuştu şöyle olmuştı diye yazıyorum. Kaldı ki ben tavsiye veriyorum karşımdaki kişi uyar uymaz onu ben bilemem ki. Amacım hiçbi zaman bilmişlik yapmak değildi. Ben daha 22 yaşındayım belki benle aynı yaştasınız belki yaşlarca büyüksünüz bilmiyorum. Edepsiz dediğim için haklı olabilirsiniz dememem gerekirdi. Ama beni tanımadan bilmeden ne demek istediğimi anlamadan böyle yargılaması gerçekten sinirlenmeme neden oldu. Şuanda size yazıyorum ardından öbür arkadaşa da aynısını yazacağım bunun ardından ne tepki verr bilemem. Belki vak aşağa koydu diycek belki büyüklük gösterecek bilmiyorum. Fakat gerçekten rahatsız olduysanız bu bir iki kişi değil de toplucaysa kullanmam bu siteyi olur biter. Demekki bende bi hata varmış derim. Ben internte ne yazdıysam karşıma bu site çıktı bende üye oluyum dedim. Herşeye bi cevabım olması durumu yok aslında burda cevap vermediğim bilmediğim şeylerde var. Bilmm fark ettiniz mi ama sadece bebeklerin durumlarıyla ilgili şeylere cevap yazıyorum oda bnm bebeğimin başına gelen şeylerden olduğu için. İlk mesajımda da bunu arkadaşımıza anlatmaya çalıştım fakat anlamadı sanırım bilemiyorum. Kusura bakmayın iyi akşamlar.

Öğrendim kuzum merak etme. Bi insan nasıl beyinsiz yaşarmış sayende öğrendim hayretle okuyorum :kahve:

Belirtisiznesne Belirtisiznesne isimli arkadaşa da yazdım size de yazıyorum. Kusura bakmayın edepsiz dememeliydim. Daha fazla tartışmak istemiyorum ben. Sadece tanıyıp etmeden okunan şeye göre yayınlamanıza sinirlenmiştim o kadar. Yazı dilinde jest mmk kullanamadığımız için algılama hatası olabiliyor ilk mesajda da bunu anlatmaya çalışmıştım. Neyse kırdıysam özür dilerim. Zira gece yatarken başımı yastığa rahat koymak isterim ben. Herkes böylw düşünüyosa demekki hata bi yerde bende. Tekrr k b. İyi akşamlar

İyi aferin okumaya devam et belki bişeyler öğrenirsin
Valla kızlara katılıyorum senin yazılarını okumaktan artık gına geldi :kusmuk:herşeye bi cevap herşeye bi yorum bu ne yaa bilmediğin bişey yok mu senin :işsiz:hayır biz 9 aydır burdayız . Sen ne zaman türedin :KK59:mayıs annesi misin ? Değilsen burda ne işin var git başka sayfaları sahiplen :KK4:

Valla kızlara katılıyorum senin yazılarını okumaktan artık gına geldi :kusmuk:herşeye bi cevap herşeye bi yorum bu ne yaa bilmediğin bişey yok mu senin :işsiz:hayır biz 9 aydır burdayız . Sen ne zaman türedin :KK59:mayıs annesi misin ? Değilsen burda ne işin var git başka sayfaları sahiplen :KK4:
+1 kitabın ortasından konuştun tebrikler :KK54:

Back