2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
N nisann_tr benm bebeğimde kusuyo doktora sordum burnu tıkalı olabilir dedi. Fizyoloji verdi sıkıyorum arada kusması biraz azaldı. Burnu tıkalı olunca rahat ememiyolarmış sonrada gaz çıkarırken ağzından çıkarıyormuş
Fazla emzirdiğin de de çıkar dedi. Bence şurup kullanmayın boş yere

sütün olmasa memeden çekilmez sakinleşmez benim oğlumda çok gazlıydı emzirmek tek çare büyük nimet ağladıkça emzirirdim ben

Öyle fakat çok sık emmek de gaz yapıyor. Ne kadar emerse o kadar hava yutuyor. Bebek gazı oldukça rahatlamak için emmk istiyo ama sonra daha çok gazı oluyo. Her emmeden sonra 10 15 dakka ayakta dolştırarak gazını çıkarın çok iyi geliyo. Bize doktor öyle demişti. Bnm bebeğimde başlarda çok gazlıydı böyle böyle azaldı

Bnmki 3450 doğdu 3250 ile hastaneden çıktık. 17 sinde iki aylık olacak 5200 geçen hastaneye gitmiştik ağlıyordu çok diye boyuna bakmadılar. 17sinde kendi kontrolu var o zaman baktıracağız. Ama sizinkinin boyu baya uzamış maşallah

oinone27 şey hangi marka damla kullanıyosunuz? Bio gaia diye bi damla var eğer oysa beklemed2n değişin hiçbi işe yaradığu yok çünkü. Ben kaleidon kullanıyorum çok memnunum çocuk rahat etti. Tavsiye ederim. Genelde bütün bebeklerde işe yarıyomuş. Bide bi profesör doktorumuz vardı tanıdık. Bepantenin serumu mu ne öyle bişeysi varmış ampul doz şeklinde. Onu alıp kaşığa şırıngayla çekip bebeğe verin demişti. Ama benmki çok gaz olmadığı için biz denemedik onu bi araştırabilirsiniz

Benim de kafasında yeni yeni kepekler çıkıyor beyaz beyaz . Zeytinyağını nasıl kullandın konakta

Banyodan yarım saat bi saat önce böyle hafif hafif masaj yapar gibi başına sürün öyle bekletin. Sonra konak taragıyla hafif hafif tarayın da bana konak tarağı çok sert geldi bebeğimn kafası kıpkırmıxı oldu. Bende kaşlarımız için kullandığımıx rtarak varya makyaj için onlardan aldım bi tane onla tarayıp döküyorum daha iyi oldu sanki siz bilirsiniz yine de bi deneyin.

İşyerin uygunsa izin veriyorlarsa neden olmasın bence ... En azından yanında olur emzirir uyutursun daa küçük olduğu için çok uyuyorlar zaten yarım gün çabuk geçer. Ayrılmazsın kuzundan . Nazar falan takma bunları felak nas okursun. Uyurken bi tülbentle örtersin. Tabi ki evde daha iyi ama bakanın yoksa üzme kendini

Sab simplex kullanıyorum canım doktor onu önerdi ama pek işe yaramıyor anlamadım neden internetten yorumlarıda gayet iyi oysa ki . Dediğin damlayıda alayım deniyim bakalım belki çare olur.

benim oglum da 2 aylik 6200 gr 57 cm memeye de hic duskun degil 3 saatte bir zorla 5 dakika emiyor
her bebegin yapisi genetigi farklidir onemli olan bebegin ayni persentilde ilerlemesi.

Canım bugün 66 günlük bebeğim aşı olduk 2. Ay aşılarını . 3 gün banyo yok . Dediğin taraktan alıp yapıcam bakalım . Konak tarağı bana da sert geldi Kırmızı oldu kafası .

Benim oğlanda kusuyor ilaç bir müddet kullandım ama düzenli değildi kilo almasi normal olunca kendi haline bıraktım

Nasıldı doğumun çok acılımıydı kaçıncı haftada oldu? Uzun mu sürdü iyikide yapmısım diyormusun? Bana seni çok rahat doğurturum dedi çatı muayenesinden sonra.
Yok canım çok acılı değildi 3 saatte doğurdum ama suni sancıyla valla iyiki ama iyikide doğurmuşum bugün hergün şükürler ediyorum. Benim çatı muayenemde güzeldi sıkıntı yok demişti. Emre hocanın instagramında var benim hikayem foto ekli

Sab simplex kullanıyorum canım doktor onu önerdi ama pek işe yaramıyor anlamadım neden internetten yorumlarıda gayet iyi oysa ki . Dediğin damlayıda alayım deniyim bakalım belki çare olur.

Ben de iki üç tane denedim en son eczanedeki kız bunu önerdi çok işe de yaradu bide rezenli kimyon çayı veriyorum günde 3 4 kre 2 3 çay kaşığı

Canım bugün 66 günlük bebeğim aşı olduk 2. Ay aşılarını . 3 gün banyo yok . Dediğin taraktan alıp yapıcam bakalım . Konak tarağı bana da sert geldi Kırmızı oldu kafası .

Evet verem aşısı öyle oluyo bana da hemşirem banyo yaptırıp getir dedi. Yani bizim kaşlarımızı taradığımız makyaj için olanın kılları bile daha ince ve yumuşak bebek kafası için okadar sert tarak ne biliyim bi de kaliteli diye chicco almıştım

Aa öyle mi bilmiyorum. Bende istyorum aslımda ama 4 günlük tatile çıkıyor Emre bey. Tamda 40. Haftamda. Bilmiyorum artık denk gelemıcez heralde

Makarna pilav nadir yerim ama ekmek yiyorum ve ekmeksiz doyamam
Suyuda 4 lt yakin içiyorum.

Bu kız uyumuyooooooooo
Gündüz 8 gibi uyanıyor sonrasi uyut 10 dk geçmiyor uyanıyor gece 12 gibi uyuyor topladan gündüz 2 saat uyumuyo ne oldu bu cocuga aşıdan sonra sinirlerim bozuldu yaa normal mi ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…