2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım senin yaşadıklarının bi benzerini bende yaşadım.bizimki memede değilde memeden ayrıldıktan sonra ağlıyordu ve uyumuyordu.hatta 9 saat uyumadığını biliyorum.en son aç mı diye mamaya sarılıdım mamayı içip üstüne yine emerdi.doktorum gaz sancısı olan bebeğe ne verirsen ver alır dediği zaman mamayı bıraktım.şimdi daha iyiyiz çok şükür.Biz baya gazlı olduğumuz için 2 farklı damlayı düzenli olarak kullanıyoruz.bide uyandırırken gaz masajı yap mutlaka çok işe yarıyor

Cok iyi degilmi neden mama veriyosunuz .dr mu soyledi

Aynı almışız seninle cnm ama ben 10 kilo kadar verdim yine de acayip kötü bedenim göbek basenler geçecek inş annelik zormus. Senin ikinci bebekti değil mi
Evet canım ilkinde de emzirdim ama bi kadar kalmamıştı dogumdan sonra ve her ay veriyordum. Bunda da böyle doğum kilosu takintim oldu aslında 1 yila gidiyor biliyorum. Bunda hiç veremedim üstüne 2 beden büyük olunca görsen 7 aylık gibiyim.
Üstelik az dikkat edim de diyemiyorum çünkü cok açım emzirdim icin hep yiyorum

Bir kaç gündür eşimle gayet iyiydik, dün öğlen öpüşe kokuşa işe gitti, akşam suratı asık geldi sinirli, ne desem ters konuştu hayırdır dedim, annemi aradım saydırdı bir dünya dedi. Haftasonu kv eşimi aramış size kızımı sevmeye geliyorum dudağımda uçuk var karına söyleme öptürmez kızımı demiş. Eşim de anne saçmalama kız sadece onun çocuğu deil ya benim de kızım ben izin vermem başta sana demiş. Size gelmeyin demem ama gelince eli kolu dahil hiç bir şekilde kızımı öpmüyorsun demiş. Bana da eşim, annem geliyor, uçuğu varmış ben uyardım, sen onların yanında iyi de olsa konuşmucaksın, ağzını açmıcaksın, annem seni düşman bellemiş arayıp arayıp seni kötülüyor dedi, onlar gelince al çocuğu uyut emzir götür odaya sık sık dedi, ama sakın karşılıklı diyolağa girme dedi. Öyle de yaptım, onlar gidince eşim öptü sarıldı bana teşekkür etti. Ama Kızımı göz hapsine aldım tüm gece öpmesin uçuklu ağzınla die ama laf etmedim. Dün eşime feci çıkışmış kv, çocuğu sevdirmiyor kaçırıyor uçuktan ne olacak die, öpecem sevecem uçuktan bişi olmaz demiş,tüm gece kızımın ağzının dibinde durdu öpmedi ama soludu durdu ağzına, kafayı çevirsem, eşim balkonda sigara içerken, ben de bakmıyorum die öpecek. Eşim senin de torunun senin biz demeden sakınman lazım virüsten dedi kv ye, yok kavga etmiş bunlar dün, eşim benden çıkardı acısını seni bayramda annenlere götürmem, bizimkilerde kalırız daha çok severler falan die saçmaladı, tepemi öyle attırdı ki gece farketti saçmaladığını benle barışmak için övdü durdu beni eşim, sevgililik günlerimizden bahsetti, kızımı severken anası çok güzel çok tatlı dedi falan.. Ama bu hep böyle mi olacak kaç saati de zindan etti bana, kv ile feci tartışıcam o olacak

Bende klimayı çalıştırdığım odanın karşısındaki odada tutuyorum bebeği . Çalışan odada tutsam hasta olur diy düşündüğümden

Yok canım saat farketmiyor ben geçe 11 de doğurdum geldi doğumu yaptı git ek ücret falan alınmıyor arayınca hemen geliyor doğumu yapıp gidiyor

Yok canım saat farketmiyor ben geçe 11 de doğurdum geldi doğumu yaptı git ek ücret falan alınmıyor arayınca hemen geliyor doğumu yapıp gidiyor
Nasıldı doğumun çok acılımıydı kaçıncı haftada oldu? Uzun mu sürdü iyikide yapmısım diyormusun? Bana seni çok rahat doğurturum dedi çatı muayenesinden sonra.

Al sana düşüncesiz bencil bir kv daha. Yerden göğe kdar haklısınız. Siz hiç oralı olmayın insanları kaale aldıkça daha çok üstünüze geliyorlar. Ne halleri varsa görsünler hiç muhattap almayın karsısına geçip tartısma kavga vs bu toplara girmeyin. Sonuçta büyüğünüz siz haklıylen haksız duruma düşersiniz. Zaten istediğide bu sanırım sizi tartısmaya çekip yanlışa sürüklemek. Eşinizde dengeyi sağlayamamış hatasını anlamış fazlada uzatmayın boşverin.

Deli mıdır nedir ya. Tabiki öpmeyecek öyle şey mi olur? Esin en iyisini yapmış ama sonradan çok dengesiz davranmis canım arada kaldığı için muhtemelen. Güzel güzel konuş üzüldüğünü kirildigini anlat

Hanımlar analık iznim bitiyor ne yapacam bilmiyorum daha bebeğim 68 günlük şuan bakacak kimse yok ama çalışmalıyımda offf offf
Bakacak kimse ekim gibi bakabilir ozmana kadar yarim gün çalışma hakkım varya bebeğimide ise götürsem

İşte bebeğinle ilgilenebilecek misin? Hem daha iki aylık bebek terslenmez mi öyle ortamlardan ses gürültü. Herkes gelicek bakıcak görecek. Herkesteki göz de göz değil. Nazar olur. Hadi hiçbiri olmadı diyelim iş yeri izin verir mi bilemedim??

Çok karbonhidratlı şeyler tüketmeseniz, belki alsanız bile daha az alırsınız ekmek makarna pilav falan yemeyin bi süre bakın noluyo diye. Hem proteinler daha tok tutuyo et falan yiyn hem de sütünüzn kalitesi artsr

Maşallah

Doktor sınırın altında zayıf bu çocuk dedi, 100.gün en az 6 kilo olmalı dedi, değiştirdim zaten gitmiyorum ona, yeni doktor 5.ayda 6 kilo olmalı dedi

Bende şey biliyorum altıncı ayda doğdukları kilonun iki katı olmaları gerekiyomuş hemşire söylemişti sanırım. Bence bebeğiniz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…