- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #65.241
Sagolasin kuzum, insallah duzelirCanım üzme kendini lütfen.Allah dermansız dert vermesin.düzelecek sonuçta bandajla.bozma moralini bebişin de hisseder senin üzüldüğünü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin kuzum, insallah duzelirCanım üzme kendini lütfen.Allah dermansız dert vermesin.düzelecek sonuçta bandajla.bozma moralini bebişin de hisseder senin üzüldüğünü.
Seni takip ediyorum kuzuna da hep dua ediyorum insallah tez zamanda biter tedavi sureci sicaklarda hep aklima geliyor oglun. Sagolasin canim haklisin beni uzen Dr kizim asiri hareketli ben eylulde ise donmek zorundayim nasil idare edicem Allah yardimcimiz olsun insallah kisa zamanda iyilesir yavrularimiz. Baltalimanindan nasil randevu aliyoruz mhrs den mi bide bildigin onerebilecegin bir doktor var mi canimÜzülme arkadaşim. Firsat buldugumda girip yaziyorum. doğduğundan beri alci tedavisi görüyor belki hatirlarsin. Ayaklari içe dönük olduğundan. Kaşığına kadar ,10 gün kaldı alci tedavosinin bitmesine. Ameliyat ta oldu bu arada tendom baglarini duzeltmek icin. Ayakkabı tedavisi ne gecicez. Ve bu sicaklarda çok huysuz bir bebek oldu. Sürekli ağliyordu. Pipisinde darlık varmış. Sunetti ni yaptırdik. Doğduğundam beri ne bebek ne de ben gözümüzü açamadik. Baltalimanı hastanesine gidiyoruz. Orada çocuk ortapedi bölümu ayrı birde oraya görün derim. Coookkkk geçmiş olsun. Rabbim dermansiz dert vermesin hicbirimize.
Kızlar erkek anneleri bi sorunum var ?!? Son 5 alt değiştirmede farkettim ki oğlumun testisleri bazen yumuşak serbest bazen de kupkuru toplanmış küçülmüş oluyor .. bunun sebebi ne acaba siz hiç farkettiniz mi böyle bir durum ?
2.ay asilarimizi ve rota virusu asimizi olduk bugun. henuz agri kesici ates dusurucu vermedim. kimi ates cikmadan verme kimi de ates cikmadan once ver diyor. ne yapsam bilemedim, siz nasil yaptiniz? bi de bizimki baygin dustu, pelte gibi oldu kizcagiz, sizde de uyku yapti mi asilar ?
Benimde 60 61 çıkmıştı sıkıntı yok dediler canım Rabbim dermansız dert vermesin yavruna acil şifalar versin inş... Üzüntünü anlıyorum...Merhaba kizlar, canim cok sikkin birinci ay kontrolde kalca usg si cektirmistik sag taraf 61 sol 67 cikmisti 60 sinir ikinci ay tekrarlayalim demisti doktor. Bugun docent olsun diye bbezmi aleme goturdm kizimi orda ultrason cekildi sag 57 sol 58 cikti. Ortopediye yonlendirdi doktor yarin gidicez palvik bandaji takiliyormus aylarca kizim cok hareketli napicam cok zor olacak zapdetmek. Geldigimden beri agliyorum
ilk cocugum da aynen koltuktan dusmustu canim .aglamasina kostum halinin ortasinda buldum inanamamistim.tam 2 aylikti. cekyatin 50 cm den yuksek degilse sorun olmaz canim.halinin uzerine dustuyse de sorun olmaz.bebekler cok esnek.gecmis olsun dikkatli olmak lazim.Kızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
kusma olmadiysa korkmana gerek yok canim.ama daga cok kucukler.bence doktora gotursen iyi olurKızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
normal canim.bezi doluyken cok sicakta aynen oyle saliyor kendini.soguksa hemen toparlaniyor kuculuyo.ilk basta bende korkmustum ama esim normal oldugunu soyledi :)Kızlar erkek anneleri bi sorunum var ?!? Son 5 alt değiştirmede farkettim ki oğlumun testisleri bazen yumuşak serbest bazen de kupkuru toplanmış küçülmüş oluyor .. bunun sebebi ne acaba siz hiç farkettiniz mi böyle bir durum ?
ekmwgi bende birakmayi cok.isterim ama ekmeksiz doymuyorum sanki.. tataliyi cok seven biri olarak tatliyi biraktim cayi sekerli icmeyi biraktim.bide hergun bebisle en az 1saat yuruyurs ve evde 10.15dakika kardiyo yapiyorum.ama kilom sabit gitmiyo.yanlis yapiyorum birseyleri ama nerdrBeeennn ekmek yemeği bıraktım sadece sabah kahvaltıda az yemeye çalışıyorum, şimdilik bu kadar zayıflama adımım
Çok gecmiş oldun canım ya . Benimkide dönüyor hep yerde bırakıyorum o yüzden yerde bile dik şekilde koyuyorum döndüğümde yan dönmüş oluyorKızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
insallah bizimkinin de atesi cikmaz. aglamaktan mi yoksa asidan mi boyle bayginlasti telas yaptim. calpol u de yanima getirmistim veriyim diye, ama madem bagisiklik kazanmasi icin ilac vermemek lazim o zaman ben de bekliyim, Allahim ins. sorunsuz atlatirizCanım ilaç verme, bizde ve bir arkadaşımızda ateş çıkmadı. İlla ateş çıkacak diye bir şey yok, çıksa bile 38 olmadan yine verme ki aşı bağışıklık kazansın.
Uykusu normal bizim ki ilk gün huysuzdu ikinci gün tüm gün uyudu gayet normal bırak uyusun tadını çıkar :))
Ay canım ya dönmezler mi hiç dönüyorlar bırakma bidaha cekyatin üstünde yere yatır bişey olmamıştır inşallahKızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
Tesekkur ederim canim insallahFonetik çok geçmiş olsun canım . İnşallah kolaylıkla atlatırsınız .
Sagol canim,amin insallahB
Benimde 60 61 çıkmıştı sıkıntı yok dediler canım Rabbim dermansız dert vermesin yavruna acil şifalar versin inş... Üzüntünü anlıyorum...
Gecmis olsun canim, vucutlari kikirdakmis henuz kemiklesmemis ya bir kontrole gotur derim icin rahat etsin bir sey yoktur ins.Kızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
Aynen verme bnnkinin hiç ateşi çıkmadı . Biraz uykuya dalarken huzursuzdu o kadar . Bi de aşıdan bi gün sonra çok uyuduinsallah bizimkinin de atesi cikmaz. aglamaktan mi yoksa asidan mi boyle bayginlasti telas yaptim. calpol u de yanima getirmistim veriyim diye, ama madem bagisiklik kazanmasi icin ilac vermemek lazim o zaman ben de bekliyim, Allahim ins. sorunsuz atlatiriz