• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Beşiği boşuna almışız:işsiz: boşa para harcamışız, yan beşik yatağımıza ek gibi duruyor ne var da yatmıyor anlamadık:işsiz: bir milyon kere sırtına bişi mi batıyor die araştırdım, uyurken koysak bile uyanıyor. Bizim yatakta yatıyor yayıla yayıla:işsiz: eşim aldı yastığını koltuğa gitti, ben de ezmeyim die yatağın 3te 2 sini kıza bıraktım yatağın ayak kısmında kıvrıldım:işsiz: her gece böyle, şu karikatürler doğruymuş yani
Sanırım yatakta bizim kokumuzu ve sıcaklığımızı alıyor benimkide çat diye gidiyor yatağımıza alınca.En iyisi biz Beşikte yatalım minikler koca yatakta :)

Kızlar solgar ın süt artıran bira mayası hapı varmış kullanan var mı aranızda. Bi eczaneye girdik eşime ilaç almaya orda eczacı tavsiye etti. Pahalı geldi hap size bir sorayım dedim. İyi yada kötü her hangi bir duyumunuz var mı
Ben içiyorum evet artırıyor

Canım ben de aynı senin gibi hamile kaldığım kilodayım ama bi 5 kilo versem iyi olacak.acayip iştahım açık.bir de hamileyken pek abur cubur yiyemedik ya şimdi acısını çıkartmak ister gibi sürekli zararlı şeyler istiyor canım :) nasıl zayıflasak bilmem ki :KK43:
Bende hiç bilmiyorum canım ama bugun dikkat etmeye basliycam bakalım. Benim baş düşmanım ekmek,pilav,makarna. Bunlari tamamen kessem süper olur. Birde duzensiz besleniyorum ben. Bi düzen koymak şart. İpin ucu kaçacak diye korkuyorum

Acik soylemek gerekirse diyet miyet umrumda degil. Emzirdikce dehset acikiyorum :)) grceleri uysnip nutella kasikliyorum. Hamile.kaldigim kiloma 3 4 kilo kaldi ama brlenimde hedefimde 8 10 kilo var. Emzirrdigimiz surece tig gibi olmak hayal :))
Haklısın canım bencede emzirdikce kilo vermek çok zor. Ama ben bu dönemde kilo almaktan çok korkuyorum. Tig gibi olamasamda sabit kalmak istiyorum. İyice kilo alırsam vermek daha zor olur.

Haklısın canım bencede emzirdikce kilo vermek çok zor. Ama ben bu dönemde kilo almaktan çok korkuyorum. Tig gibi olamasamda sabit kalmak istiyorum. İyice kilo alırsam vermek daha zor olur.
Cok.haklisin canim ama iste emzirince acikiyorum gozum donuyo.resmen. hayatimda hic yemedigim kadar cikolata tukettim hamilelik ve emzirme.doneminde. hala yiyorum. Bunlarin acisi bi yerden cikacak. Umarim cok zor olmaz kilo verisimiz :)

Kilo yapıştı kaldı göbek almış gidiyo aslında 3 kilo fazla var ama sanki 15 kilo gibi genişledim göbek basen berbat tatil zamanı geldi çattı ve ben yine aynı moddayım gardolabı açıp saatlerce bakıyorum sonunda bağıra çağıra kapatıyorum mekik deniyorum dikişler zonkluyo offf ekmek sanki veli nimet gibi geliyo şuaralar....

Ben normal dogum yaptim ve 2 kez esimle birlikte olduk. Basta acir gibi oluyo sonra geciyo canim. Bu tabi biraz psikolojik. Ben cok aciyacak.diye ssrtladigim icin aci hissediyorum. Ama benim durumum anormal biraz zorlu bir.dogum yaptim ve dikisim cok fazla.
ilişki sırasında kanaman oldumu canım.benimde normaldi ve hem içte hem dosya çift taraflı dikişlerim var.bizde de bir kere ilişki oldu.öyle çok acim olmadı ama 2 gün hafifte olsa kanama yaptı

Yok canim kuzenim 2 sene adet gormedi. Ben 40 imin ciktigi gun regl oldum sonra 13 gun sonra bir daha oldum. Suan ne zaman olurum.bir daha bilmiyorum. Suan duzensiziz. Sut korur derler genelde ama.beni korumadi hemen regl oldum :)

Canım ben 2 mayısta dığum yaptım ve 2 haziranda adet gördüm. Üstüne işte kırkımız çıktıgı zaman birlikte olduk. Benim adetim hamilelik öncesi de günü gününe tam 1 ay döngüsüyle tekrarlardı. Doğumdan sonra da aynen öyle oldu. Ama şimdi bu ay daha sadece sancılandım ve hiçbir şey olmadı. Kızımın hamileliğinde de ilk 3 ay adet zamanım sadece sancılanmıştım hep. Korkuyorum :KK17:

Canım korkutmak gibi olmasın ama hamilelik ihtimali var.bir kaç hafta sonra test yap mutlaka.ben adet görmedim henüz ama geçenlerde kontrole gitmiştim.yunurtalıklar aktif mutlaka korun dedi doktorum.

Benim de öyleymiş, yumurtlama başlamış ama bunu ben eşimle birlikte olduktan sonra öğrendim :halay:

Bende hiç bilmiyorum canım ama bugun dikkat etmeye basliycam bakalım. Benim baş düşmanım ekmek,pilav,makarna. Bunlari tamamen kessem süper olur. Birde duzensiz besleniyorum ben. Bi düzen koymak şart. İpin ucu kaçacak diye korkuyorum
İpin ucunu kaçırırsak yakalamak çok zor olur canım.hazır hamilelik kilolarını vermişken biraz dikkat edelim bari.

Canım ben 2 mayısta dığum yaptım ve 2 haziranda adet gördüm. Üstüne işte kırkımız çıktıgı zaman birlikte olduk. Benim adetim hamilelik öncesi de günü gününe tam 1 ay döngüsüyle tekrarlardı. Doğumdan sonra da aynen öyle oldu. Ama şimdi bu ay daha sadece sancılandım ve hiçbir şey olmadı. Kızımın hamileliğinde de ilk 3 ay adet zamanım sadece sancılanmıştım hep. Korkuyorum :KK17:

Benim de öyleymiş, yumurtlama başlamış ama bunu ben eşimle birlikte olduktan sonra öğrendim :halay:
Mayıs bebekleri derken topiğimize yeni bebekler katılacak :olamaz:

gunaydin.kizlar uzun.zaman.oldu ugramayali nasilsiniz bebisler nasil?
biz iyiyiz sukur oglum 77gunluk oldu cok.sukur gece uykulrimiz duzenli artik gunduz ama az uyuyor.
sadece anne sutu aliyor ama benim.zayiflmam.gerek :( moralim yerlerde.kendimi dana gibi.hiss ediyorum.70kiloyum dikkt etmeme ragmen.gram veremiyorum.

Kızlar hafta sonu şahit olduğum olayı anlatayım.migrosta alışveriş yaparken bi bayan market in müdürüyle konuşuyordu.bayan aldığı mamanın tarihine bakmadan almış ve bir hafta vermiş.bebek her seferinde öğürerek yiyordu dedi ve son kullanma tarihine bakınca bir aylık surenin kaldığını fark etmiş.benimde son kullanma tarihine bakmak gelmezdi aklıma ve eve gelince hemen mamanın tarihine baktım.sizinde aklınızda olsun

Back