• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam arkadaşlar mayıs annesi olmam gerekirken erken Doğumla 6 martta anne oldum bebeğim uzun süre küvezde kaldı. Reflü takvimi kullanmıyorum. Açıkcası eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu. Dün akşam tansiyonum düştü midem bulandı bügün test yaptım oldu evde vardı. Hafif silik gibi çıktı sizce hamile olabilirmiyim ?
Ay kuzum ya var gibi sanki napcaksin

Eklentiler

• 90766F33-9257-41F8-BD25-E098C5EE7F79.jpeg
    90766F33-9257-41F8-BD25-E098C5EE7F79.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 88
ginerva ginerva arkadaşın bugün dr a gittim.sut allerjisi olabilir dedi.diyet verdi.15 gün yapacam.senin bebegin kakasi düzeldi mi düzeldi ne kadar süre sonra düzeldi
bide benim kiz az kilo aldi bu ay.buna bağlı olabilir dedi. senin bebek ne kadar aldı bu ay.
iki gunde gecti bizimki cok sukur, ins. seninki de hemen gecer. biz 22 gunde 500 gr almistik, dr kotu degil dedi, ozellikle mama veriyim mi diye sordum verme dedi. burda herkes 2.ayda 1kg uzeri kilo aldirmis bebeklerine, bizimki ciliz kaldi ama onemli olan saglikli olmalari. saglikli olsunlar da sonra yetisirler akranlarina

b
Hanimlar meyve ne yiyorsunuz valla bıktım artık herşey gaz yapiyor karpuz kavun şeftali herşey gaz yapiyor.
Çok acıkıyorum yedikce kilo almaya başladım.siz neler yapıyorsunuz diyet değil ama sağlıkli beslenerek zayıflamak istiyorum sutum kesilmeden.
en neredeyse ne meyve bulursam yiyorum, genelde karpuz ve kirazi sık sık yiyorum. gaz her turlu oluyor bi tek bakliyat grubunu yemiyorum

Selam arkadaşlar mayıs annesi olmam gerekirken erken Doğumla 6 martta anne oldum bebeğim uzun süre küvezde kaldı. Reflü takvimi kullanmıyorum. Açıkcası eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu. Dün akşam tansiyonum düştü midem bulandı bügün test yaptım oldu evde vardı. Hafif silik gibi çıktı sizce hamile olabilirmiyim ?

Canim burda baya baya cift cizgi var Hakkinda hayırlısı olsun..

Kizlar meraba bebegim 72 gunluk oldu herseyi gormeye basladi sanirim cok skur ozellikle renkli seyler dikkatini cekiyo haliyle tv de oyle kaynanam baksn bsey olmaz diyo boyle arada 5-10 dk bakmasindan gercektn bisey olmaz mi ne dusnuyosnuz bu konuda ben bakmasn diyrm ama oglumda seviyo gercektn
Canım tv ye baktırma kesinlikle.oyun halısı alabilirsin.biz aldık oyun halısı çok ilgisini çekiyor renkli oyuncaklara vuruyor kendi kendine oyalanıyor.bizimki 67 günlük.

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Birde süt sagma makinesi almayi düşünüyorum.sizce tekli mi alsam daha iyi olur ciftli mi? Tecrubeli annelerden yardim istiyorum :))
Ben dalan roxy kullanıyorum çok memnunum kokusu da güzel :) süt sağma Makinesi konusunda yardımcı olamayacağım maalesef.ben almadım.

Var gibi sanki canim ya bi kan testimi yaptirsan

Var gibi sanki canim ya bi kan testimi yaptirsan

Bi kaç gün bekleyip tekrar test yapayım diyorum testin son hali dağılmış zamanda geçti üzerinden

Eklentiler

• 4CA39216-B2DD-4653-A760-D4B30939D839.jpeg
    4CA39216-B2DD-4653-A760-D4B30939D839.jpeg
    22,3 KB · Görüntüleme: 75
Back