- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
- #65.041
Banada var gibi geldi çok zor günler atlattın varsada biraz geç olsaydı keşke . Tabi senin gönlünden ne geçerse o olsunBurda daha koyu sanki bi kaç gün sonra tekrarlicam bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada var gibi geldi çok zor günler atlattın varsada biraz geç olsaydı keşke . Tabi senin gönlünden ne geçerse o olsunBurda daha koyu sanki bi kaç gün sonra tekrarlicam bakalım
Banada var gibi geldi çok zor günler atlattın varsada biraz geç olsaydı keşke . Tabi senin gönlünden ne geçerse o olsun
Hakkında hayırlısı olsun . Bebeğin için çok uğraştın . Eğer varsa aldırmak en çok seni zorlar . Böyle hatalı çıkan testler var kan verseydin keşke hemen aklında kalacağına.Böyle olacağını tahmin etmedim iğne olacaktım ama çocuğun kontrollerinden fırsat olmadı. Allah verdiyse hakkıma razı geleceğim
Hakkında hayırlısı olsun . Bebeğin için çok uğraştın . Eğer varsa aldırmak en çok seni zorlar . Böyle hatalı çıkan testler var kan verseydin keşke hemen aklında kalacağına.
hadi bakalım sezeryan olduğun için bi sıkıntı olur öu bilemedim . Haber verirsin bizedeÇarşamba çocuğun kontrolü var kan vereceğim o güne kadar 1 test daha yapacağım. Aldırmayı düşünmem bir sorunu olmadıktan sonra. Hayırlısı olsun napalım yine de emin değilim ilk gebeliğimde tedaviyle olmuştu kalp atışını duymadan emin olamamıştım
Evet dikişlerin açılma durumu olabiliyormuş bakalım bi netleştireyim de durumu paylaşırım burdanhadi bakalım sezeryan olduğun için bi sıkıntı olur öu bilemedim . Haber verirsin bizede
Sorma ya şaşırmış resmenAa delirmiş.sen acilen o doktoru değiştir canım.bu sıcakta isilik olur çocuk uzun kolluyla.
Canim 2. Cizgiyi cikaran hormonu algiladiysa test cok silikbile olsa genelde dogru cikiyor. Benim kizimi ogrenme seklim tek cizgi 5 saat sonra olusan cok silik 2. Cizgiydi. Sonrasinda test yaptirdim 16.28 cikmisti bhcg. Hayirlisi olsun sizin icin insallah varsada rabbim saglikla kavustursun.Bi kaç gün bekleyip tekrar test yapayım diyorum testin son hali dağılmış zamanda geçti üzerinden
Ilk bebegindi dimi martta dogum yaptigin canim.Evet galiba :/ erken Doğum küvez vs tonla sıkıntı geri çekilme yöntemi etkili değilmiş demekki
Bende senin gibi gaz ilaci veriyordum care bulamiyordum. Aksam 10 dan sonra cildiriyordu 12 ye kadar. Sonra mudahale etmemek gerektigine karar verdik ve gaz ilacini vs kestik. 1 haftadir cok mutluyuz aglamalar kesildi sadece gaz sancisi olunca agliyor 1 2 dakika cikarana kadar o kadar :)Bayadır girmiyorum siteye Benim oğlan 3350 doğdu ,1 aylıkken 5300 dü. Emziriyordum ara ara mama veriyordum doktor mamayı kes dedi bide uzun aralıklarla emzir dedi gazı için.
2 hafta vermedim ama çocuk ağla ağla dayanamadım verdim günde 1-2 kere 60 cc
Aşı yapılırken tarttı hemşire 6200 olmuş ayda 1 kilo normal heralde
Haftaya doktor kontrolu var bakalım nediyecek
20. günden sonra akşam 8-10 arası durmaksınızın ağlama krizine giriyor bir sürü gaz ilacı denedim yok çare olmuyor
Ilk bebegindi dimi martta dogum yaptigin canim.
Okadar zorki.gecen sene oğlum 4 aylıkken hamile kalmışım bilmeden.cook cok zor rabbom yardım etsinEvet cnm ilk bebeğim prematüre doğdu. Bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun. Bana da var gibi geliyor. Şayet test bozuk değilse
Doğumunuz sezeryan mı normalmiydi acaba bi sorun yaşadınız mı erken Doğum vsOkadar zorki.gecen sene oğlum 4 aylıkken hamile kalmışım bilmeden.cook cok zor rabbom yardım etsin
Bn doğru düzgün meyve yyemiyorum artık. Dediğiniz gibi hrpsi gaz oluyo. Kilo olarak da ekmek tüketmeyin. Ekmek yiyceğiniz zaman bi tabak makarna yiyin mesela. Hem yemek yemiş olursunuz hem de ekmek yememiş. Benm doktorum bana günde 4 5 köfte büyüklüğünde kırmızı et tüket dedi. Komposto da aynı şekilde. Meyveleri komposto yapabilirisiniz. Komposto yapınca gaz yapma özelliği gidiyomuş. Pişmiş meyveler gaz yapmıyormuş. Ben kırmızı erik yapıyorum kızılcıkla karıştırıp hem tadı çok güzel hem de hazır meyve suyundan çok daha iyi oluyo. Gaz da pek yapmıyo gibi. Gaz damlamı kullanıyorum ama o çok iyi geldiHanimlar meyve ne yiyorsunuz valla bıktım artık herşey gaz yapiyor karpuz kavun şeftali herşey gaz yapiyor.
Çok acıkıyorum yedikce kilo almaya başladım.siz neler yapıyorsunuz diyet değil ama sağlıkli beslenerek zayıflamak istiyorum sutum kesilmeden.
Ben en son kiraz yediğimde bebeğim karın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranmıştı odur budur yemiyorum. Kiraza ve dondurmaya hasret kaldım. S.evdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum.b
en neredeyse ne meyve bulursam yiyorum, genelde karpuz ve kirazi sık sık yiyorum. gaz her turlu oluyor bi tek bakliyat grubunu yemiyorum
Canım tv ye baktırma kesinlikle.oyun halısı alabilirsin.biz aldık oyun halısı çok ilgisini çekiyor renkli oyuncaklara vuruyor kendi kendine oyalanıyor.bizimki 67 günlük.
Cnm iğne yaptıracaktım bebeğin hastane işlerini koşturmaktan fırsat olmadı ve durum ortada ama yinede tam emin olamıyorum varmı yok mu diye
Emiyo ama ne kadar içtiğinden emin olamadığım için riske atmıyorum üstüne. Mama veriyorum.
Evet cnm ilk bebeğim prematüre doğdu. Bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun. Bana da var gibi geliyor. Şayet test bozuk değilse