• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar meraba bebegim 72 gunluk oldu herseyi gormeye basladi sanirim cok skur ozellikle renkli seyler dikkatini cekiyo haliyle tv de oyle kaynanam baksn bsey olmaz diyo boyle arada 5-10 dk bakmasindan gercektn bisey olmaz mi ne dusnuyosnuz bu konuda ben bakmasn diyrm ama oglumda seviyo gercektn

Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
gece uyandırmadan emzirip yatırıyorum 3 veya 4 saat aralikli eğer uyanmadan emiyorsa uyandırma kuzuyu emzir yatir

Ya ben bu doktorlari anlamiyorum nasi az besleyebilirim bana da aynisini dedi. Bizde 50. günde 5300 dük çok almış dedi napabilirim yani :işsiz:ebe de sütün yariyo tam gaz devam dedi. Zaten ilerleyen zamanlarda bu kadar hızlı almayacaklar.
3 saatten önce verme dedi eee napim durmuyo mecbur veriyorum dedim.
Reflü mide dolarsa geri gelir dedi

Benimki de 6 kilo canım.sadece anne sütüyle alıyorsa önemli değil fazla kilo alması demişti bana doktor.bebeğin istediği sürece ver bence :KK66:
Yine hemen vermemeye dikkat ediyorum uyumazsa zaten 2 saatte bir emiyor veriyorum. Bide bu sicaklarda uzun kol üst pijama giydir dedi kafayi yedi heralde

Biraz uyusun balkız <3

Dolapta sogutup, çantanın termos gozune koyuyorum. İcecegi zaman tam icilecek sicaklikta oluyor.

Benimkinin de cok dokuldu. Ana artik dokulmuyor

Ben kullandim canim. Solomombaby. Memnundum ama artik sicaklardan cikamiyoriz :KK70: 20 gunluktuk kullanmaya baslayali.

Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür şimdi sadece anne sütü aliyor.

Canım doktor musun?

Bu doktorlar da ne dedigini bilmiyor. @Kereminin Annesi arkadasa sorsaydın belki biliyordur. Benim oglum da 20 gunlukken 1,5 kilo almisti daha doktor mama takviyesi yap diyordu. Bebegin her istedikce emzir bence el kadar cocugu ac birakmak sacmalik. Zaten emeklemeye baslayinca verirker fazla kilolarini.
Bende öyle yapcam isime nasil geliyorsa ben anneyim benden iyi anlicak diil ya

Maşallah bebişe el kadar bebeğe diyetmi verilir ya ben 1 aylık aşısını yaptırdğimda 1.600 gram almıştı çok iyi dedi dr artı özele de gittik genel muayen bide gözü içün oda tartı gelişimi harika dedi mama vermiyorm sadece emziriyorm sende öyle devam et
Bende özele gidiyorum emzirmeyle sadece benimkide.
Göz muanesinde sizlerede damla damlatti mi
Elini takip etmedi başta sonra damla damlatti yarimsaat sonra bakti hersey guzel dedi

Kizlar meraba bebegim 72 gunluk oldu herseyi gormeye basladi sanirim cok skur ozellikle renkli seyler dikkatini cekiyo haliyle tv de oyle kaynanam baksn bsey olmaz diyo boyle arada 5-10 dk bakmasindan gercektn bisey olmaz mi ne dusnuyosnuz bu konuda ben bakmasn diyrm ama oglumda seviyo gercektn
En izletitorum canım hemde bayadır . Tek kalınca mecbur on dk oyalansa bile işime yarıyor müzik açıyorum genelde

Çift yönlü nasıl oluyor ki ona hiç dikkat etmedim . Netten biraz araştırdım chicco lite Way ile Kraft london plus arasında kaldım
Ben chicco lite way plus kullanıyorum baston olduğu için ileridevkullanımı da çok kolay . Araba koltuğu takılıyor onun sayesinde küçükken bana bakabiliyor . Büyüyüncede dılarıya bakar . Tavsiye ederim çok kullanışlı 0A8C5C82-259C-4F6F-BDFB-9EB86FA94580.png

Ben chicco lite way plus kullanıyorum baston olduğu için ileridevkullanımı da çok kolay . Araba koltuğu takılıyor onun sayesinde küçükken bana bakabiliyor . Büyüyüncede dılarıya bakar . Tavsiye ederim çok kullanışlıEki Görüntüle 2166156
Bende bundan almayi düşünüyorum.ne kadara almistiniz?suann fiyati 1250 lira.memnun musunuz uzun ömürlü gidermi

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Birde süt sagma makinesi almayi düşünüyorum.sizce tekli mi alsam daha iyi olur ciftli mi? Tecrubeli annelerden yardim istiyorum :))

Ben chicco lite way plus kullanıyorum baston olduğu için ileridevkullanımı da çok kolay . Araba koltuğu takılıyor onun sayesinde küçükken bana bakabiliyor . Büyüyüncede dılarıya bakar . Tavsiye ederim çok kullanışlıEki Görüntüle 2166156
Ben maxi cosinin ana kucağını aldım . Bayağı da para verdim .sade baston istiyorum bebek durur mu bilmiyorum . Normalde puset başka yöne olunca etrafı izliyor ağlamıyor

Bende bundan almayi düşünüyorum.ne kadara almistiniz?suann fiyati 1250 lira.memnun musunuz uzun ömürlü gidermi
E bebekte 1000 liraydı ben aldığımda ama indirimde falan değildi . Baktınız mı e bebeğe . Ömrüde oturduğumuz yere göredir bnce . Tekerlekler küçük ne kadar kullanılır bilmiyorum . Ama çok memnunum . Bnm evimin girişi merdivenin ortasında sokak yok iki parçaya bölüp o şekilde rahatlıkla çıkartıyotum . Yalnız araba koltuğuyla çok hafif değil . Bi bakıp öyle al bna çok kullanışlı . Büyük travel almıştım hamileyken . Doğum yaptım hiç kullanmadan sattım çok büyük ve ağırdı

E bebekte 1000 liraydı ben aldığımda ama indirimde falan değildi . Baktınız mı e bebeğe . Ömrüde oturduğumuz yere göredir bnce . Tekerlekler küçük ne kadar kullanılır bilmiyorum . Ama çok memnunum . Bnm evimin girişi merdivenin ortasında sokak yok iki parçaya bölüp o şekilde rahatlıkla çıkartıyotum . Yalnız araba koltuğuyla çok hafif değil . Bi bakıp öyle al bna çok kullanışlı . Büyük travel almıştım hamileyken . Doğum yaptım hiç kullanmadan sattım çok büyük ve ağırdı
Canım ne yazikki bakip almam mumkun değil.bulundugum ilde e bebek magazasi yok.chicco satan bi yerde yok.siparis üstüne getirtecegim.bebek arabasi cok ağır degil diymi? Birde ön tekerlekleri sıkıntı yapmiyordur umarim

Ben maxi cosinin ana kucağını aldım . Bayağı da para verdim .sade baston istiyorum bebek durur mu bilmiyorum . Normalde puset başka yöne olunca etrafı izliyor ağlamıyor
Hımm anladım bu üstüne monte ediliyor kilitliyor kendini . İlk aylar bebek anneye bakmak ister diye aldım . Zaten işk dışarı çıkarttığımızda korktu biraz arabada . Şimdi arabaya biner binmez uyuyor hiç gözünü açmıyor :) uyanmıyor diye şikayet ediyoruz

Canım ne yazikki bakip almam mumkun değil.bulundugum ilde e bebek magazasi yok.chicco satan bi yerde yok.siparis üstüne getirtecegim.bebek arabasi cok ağır degil diymi? Birde ön tekerlekleri sıkıntı yapmiyordur umarim[/QUOT oto koltuğuyla bşrlikte biraz ağır . Çnkü oto koltuğu kendisi araba kadar ağır . Ama travellerden daha hafif daha kullanışlı bnce . Ön tekerlekleride sıkıntı yapmadı henüz . Tek elle kapat mis gibi

Hımm anladım bu üstüne monte ediliyor kilitliyor kendini . İlk aylar bebek anneye bakmak ister diye aldım . Zaten işk dışarı çıkarttığımızda korktu biraz arabada . Şimdi arabaya biner binmez uyuyor hiç gözünü açmıyor :) uyanmıyor diye şikayet ediyoruz
Aaa benimki de aynı araba biner binmez uyuyor . Bebek arabasında da uyur ozaman . Ben de chicco lite way alayım herkes memnun yorumlarda

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Birde süt sagma makinesi almayi düşünüyorum.sizce tekli mi alsam daha iyi olur ciftli mi? Tecrubeli annelerden yardim istiyorum :))
Ben uni baby almıştım deterjanı ve yumuşatıcı ile beraber kullandım . Lekeleri gerçekten çıkarmıyor . Sonra omo sıvı deterjan ve Bingo soft bebeğimin kokusu yumuşatıcı aldım . Hem lekeler çıkıyor tertemiz oluyor . Hem de güzel kokuyor . Çamaşırlarını ütülersen hiç sıkıntı olmaz dene bence . Bebek deterjanından memnun kalmadım

Açılari esit degil. Ama sonuc kagidinda normal yaziyor tip 1 diye. Cok bilmis esim doktora gostermeden geri döndürdü hastaneden de.
60 derecenin altında olmaması gerek diye biliyorum.bence ihmal etmeyin canım ya sonucu bi gösterip onaylatin.olmaz ama bi durum varsa 6 aydan sonra tedavisi daha zormuş.

Back