- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
- #64.661
26+ da sadece zıbın30 derecede netcez :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26+ da sadece zıbın30 derecede netcez :))
30 derece evim, ben de bugün askılı zıbın üstüne kolsuz elbise giydirdim kızıma efil efil duruyor ooohh ve tabi alta mutlaka küçük çorap çoğu zaman 2 kat çorap giydiriyorum, ayaklar sıcak olmalıNasıl yani çorap yok mu??
Türk anası çorapsız bırakmaz
Ben de öyle yapıyordum, kızım ben gibi pijama tişört geziyordu, tepede dağınık topuzu eksik biama koltuk altı pişik gibi olmuş, bacaklarında da kırmızılıklar var, hava alsın bugün dedim kolsuz elbise ile duruyorBen kısa kol alttan ince bi alt giydiriyorum. Sıcak mı olur. Öbür türlü de eli ayağı soğuk oluyo
Benim kız da öööğğğ yapıyo mememi ağzına alınca kaynamış soğumuş hazır suyla yıkayıp veriyorum, hava sıcak ya seviyor bi emiyor suluyken, sonra yine öğğğ dio, mama vermediğim için çok acıkınca mecbur emiyo şimdilik, umarım bırakma için yapmıyordurKızlar merhaba. Meme reddi yaşayan var mi? Kızım 10 gündür filan düzgün emmiyor. Memeyi istemiyor 2 emip bırakıyor genelde. Hasta değil ağzı temiz. Bu aylarda olurmuş netten okudum. Kilo alımıda yavaşladı . Çok canım sıkılıyor bu duruma.
Ben de öyle yapıyordum, kızım ben gibi pijama tişört geziyordu, tepede dağınık topuzu eksik biama koltuk altı pişik gibi olmuş, bacaklarında da kırmızılıklar var, hava alsın bugün dedim kolsuz elbise ile duruyor
30 derece evim, ben de bugün askılı zıbın üstüne kolsuz elbise giydirdim kızıma efil efil duruyor ooohh ve tabi alta mutlaka küçük çorap çoğu zaman 2 kat çorap giydiriyorum, ayaklar sıcak olmalı
Ben 3 numaraya geçtim hem bacakları rahat dursun, hem tazikle fışkıran kaka belden kaçmasın die, yine de arada az da olsa kaçıyor, 3 numarayı bile ful dolduruyor bazen. Olacak bu dönem bunlar anlaşılan ama 2 de daha çok kaçıyordu, buarada sleepy kullanıyorum memnunumKizlar selam. Bu bez derdi beni benden etti. Sleepy kullaniyodum ilk pakette sorun yok ikinciye gectik bel kismindan kakasi cikiyodu molfixe gectim o da aynisini yapiyo. Bezi sıkı bagliyorm yine oyle bel kismi biraz bol duruyo 2 numara kullaniyoruz hala. Cocugu surekli yikamaktan bi hal oldum var mi onerisi olann
69 günlük, bir buçuk aylıkken sivilce gibi kabartılar çıktı sonra derisi soyuldu kızımın, hergün yıkayıp zeytin yağı sürüyorum tüm vücuduna, hala deri atıyor..Sizinki büyük sanırım. Benmli daha 1.5 aylık ondan da korkuyorum biraz ama sivilceler çıktı hep bende bugün soydum bi zıbınla duruyo.
Ayağının soğuk olmasına dayanamıyorum, bide şunu farkettim korucam die giydirdikçe uykuya dalamıyor, şuan elleri iki yana atmış deriiinn deriiinn uyuyoAslında bebeklerin vüvut sıcaklığı ayaklardan değil sırttan belirlenir sırtı sıcaksa ayağa bakılmaz ama yere basmaya başladıysa o farklı tabi ince bi çorap giymek lazm.
ben de öyle yapıyorumBen kısa kol alttan ince bi alt giydiriyorum. Sıcak mı olur. Öbür türlü de eli ayağı soğuk oluyo
arkadaşım sanayi sorum olacak.bebegim uzay sadece 375 gr almis.sanirim mama verecek. Ancak ben bi denedim maması almiyo.biberonun deliği büyük geliyo ağzına .nasıl verecem maması bi yol gosterebilirmisinBenim kız da öööğğğ yapıyo mememi ağzına alınca kaynamış soğumuş hazır suyla yıkayıp veriyorum, hava sıcak ya seviyor bi emiyor suluyken, sonra yine öğğğ dio, mama vermediğim için çok acıkınca mecbur emiyo şimdilik, umarım bırakma için yapmıyordur
Aynı bizimkiAyağının soğuk olmasına dayanamıyorum, bide şunu farkettim korucam die giydirdikçe uykuya dalamıyor, şuan elleri iki yana atmış deriiinn deriiinn uyuyo
69 günlük, bir buçuk aylıkken sivilce gibi kabartılar çıktı sonra derisi soyuldu kızımın, hergün yıkayıp zeytin yağı sürüyorum tüm vücuduna, hala deri atıyor..
Hay allah insallah hemen artar sutun, bol uyku bol su ve bol emzirme. Sanirim en guzeli bunlar. Sicak dus ve kompres de cok iyi geliyor. Dus sonrasi hep cok guzel emziriyorum.
15 dakika bence de yalan, en azidan bebekler 4 aylik filan olana kadar. Bebesine gore degisir velki ama benimki 15 dakikada son sute bile gecmis olmuyor bence. Uzun uzun emziriyorum ki hem yagli sutu alip kilo alsin, hem rahatlasin ve uyusun. Uyumasa bile tatmin olsun mutlu olsun. O yuzden Tracy Hogg emzigi onerse bile veremiyorum, cork cork sut gelmeyen biseyi amacsizca emmesi beni uzuyor nedense kandiriyormusum gibi geliyor bebegimi. Emzir gitsin :) hem sut de artar. Ilk 3ay bebek karar versin nasil uyuyacagina rahatlayacagina diyorlar. 4. Aydan sonra tam uyku egitimine gececegim insallah.
Gece uykumuz iyi ama gunduz emzirdikten sonra hemen uyumayabiliyor bu emzirme eaesy'nin ikinci e'si. Dalamiyor karanlik da yapsam odayi bir sikinti var anlayamadim. O zaman tekrar a'ya geciyoruz ve s bir turlu olmuyor. O yuzden sordum nasil uyutuyorsun diye. Bayadir uyanik, karni tok,activity time yapilmis ama uyumuyor neden anlamiyorum. Uyaran cok sanirim. Benim gibi oluyor mu? Gunduz uyumadiginda (memede bile) napiyorsun? Gerci benimki memede uyuyor yataga koyunca uyaniyor neyse ki gece oyle degil
Bence bırak cnmKızlar 5 gündür biogaia kullanıyoruz ve kızım hiç olmadığı kadar gazlı ağlamaya çocuk ağlıyor bırakayım mi sizce yoksa devamımi ediyim gece hiç uyumadik sbaah 5 e kadar ağladı hep
Bizde baya azaldı ama kafada var zeytinyağı ile yumuşatıp konak taragiyla tarıçam sonra banyoBizde deri soyulması geçti de başında alnında kaş aralarında konakları var onlar ne zaman geçer bilmiyorum