- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #64.621
Sağol kuzumAllah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumAllah yardımcın olsun
Yarın randevu aldık minnacık bişi allah korusun tüm minaklarıCanım onu bilmiyorum da cuma günü sağlık ocağında 3 ay içinde göz taraması yaptırın dediler. İstersen sen şimdiden götür göz doktoruna
İnş ya aile hekim dirk bakmadan tkslıysa ameliyat dedi muhtemelen de tkalıdır dedi doğduğundan beri hep yaş ve çapakYok artık ne ameliyatı...şimdi kızda yok da benim oğlanda öylr gözyaşı kanalları tıkalı falandı biraz masaj yaptık şu burnunun üst iki kısmından bi de basit damla verdi çocuk doktoru onu sıktık falan geçti...bikaç ay sürebiliyor o...çok korkunç bi durum yok yani
İnt bakmadım ama temizleme pamuğu ve sütümle tmizledim halende yapyorm br 10 gün oldu ama hiç fark yok yinede tşkCanım kiziminda hep dediğin gibiydi. Çocuk doktoru göz doktoruna git dedi. Bende buradan ve netten biraz araştırdım. Kaynamış soğumuş ve makyaj temizleme pamugu ile temizledim birde goz pinarinin burun ile birlestogi yerden asagiya dogru bir masaj gosterilmisyi nette ondan yaptim 2 gune gecti bi nete bak istersen
Benim kızımı da capakliydi ve sulaniyodu sürekli temizledim ve burnuyla gözünün tammortasina 5 kez bastırıp parmağımı aşağı doğru kaydirdim çok şükür geçti tamamenİnt bakmadım ama temizleme pamuğu ve sütümle tmizledim halende yapyorm br 10 gün oldu ama hiç fark yok yinede tşk
boyu cok fazla uzamis ama, sutunu surekli emzirerek ve sagarak arttirmaya calis. sagdigim sutleri de ver.isi gucu birak beslemeye odaklan toparlar insallah canim.bugün dr dan geldim. koca bir ayda sadece 375 gr almış. çok Üzgünüm. boyu 7 cm uzanmış. benim kiz da hiç açlık belirtisi yok.mama verdim bugün onuda almiyo.napacami şaşırdım. çok canım sikildi
ben de her seyi yiyorum baharat ve aci da dahil bizim dr da gaz bebege gecmez diyenlerden.sadece kola kahve ve cay bebegi rahatsiz ediyormus.Kizlar ben gaz yapacak korkusuyla hicbir meyveyi yiyemiyorum Findik fistik yiyemiyorum Cikolata vs yiyemiyorum Süt de icmiyorum
Ben bunlari cok yiyen biriydim simdi yemek aralarinda yiyecek sey bulamiyorum ya siz de oyle misiniz
Kizlar ben gaz yapacak korkusuyla hicbir meyveyi yiyemiyorum Findik fistik yiyemiyorum Cikolata vs yiyemiyorum Süt de icmiyorum
Ben bunlari cok yiyen biriydim simdi yemek aralarinda yiyecek sey bulamiyorum ya siz de oyle misiniz
İnt bakmadım ama temizleme pamuğu ve sütümle tmizledim halende yapyorm br 10 gün oldu ama hiç fark yok yinede tşk
ben de her seyi yiyorum baharat ve aci da dahil bizim dr da gaz bebege gecmez diyenlerden.sadece kola kahve ve cay bebegi rahatsiz ediyormus.
ilk cocugum cok gazliydi.ben de bir cok seyi yemiyordum ama hic birsey degismiyordu rezene ve kimyondan oyle tiksinmisim ki eve bile sokmadim iksini.bunda her seyi yiyorum hatta cay kola kahve de iciyorum. bence sen de normal beslen, bebek gazliysa degisen birsey olmuyor.
bugün dr dan geldim. koca bir ayda sadece 375 gr almış. çok Üzgünüm. boyu 7 cm uzanmış. benim kiz da hiç açlık belirtisi yok.mama verdim bugün onuda almiyo.napacami şaşırdım. çok canım sikildi
Rica ederim ne demek :)) yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok teşekkür ederim Moral oldu bu tarifi denicem
Kizlar ben gaz yapacak korkusuyla hicbir meyveyi yiyemiyorum Findik fistik yiyemiyorum Cikolata vs yiyemiyorum Süt de icmiyorum
canim hic alma ben aldim onuda emmedi neler yaptık emmiyor yapicak bisey yokBenimki ağzına alıyor iki emiyor tam umutlanıyorum emecek hop atıveriyor. Avent ultra softu çok övdüler onunda 6-18 ayını almışız açıp kaynattıktan sonra farkettik. 0-6 sını alsam mı bilemedim sonuçta ucuzda değiller. Ama bugün alacağım heralde. Bi derbi hali hep sürecek gibi geliyor biri merak etme şu zaman kesin geçecek dese ve geçse keşke
Bi arastirayim canim cok sagol.
Olabilir. Cunku ben de ilk zeytinyagi sürdüm
Dikkat edecem artik yapacak bir seyim kalmadi cunku.
kizlar bizede molfix pisik yapti hemde cok fena 2 gune zor gecti yavrum fena kivrandi .. hemen bexini degistirdim prima kullaniyorum.. ve zeytinyağını ocakta issittim asiti yok ettim simdi surekli altina suruyorum cok iyi geliyor pisige artik surekli kullaniyorumMerhaba pişik bizde de olmuştu Molfix yaptı sonra sleppy denedik en son Prima da karar kıldık buarada krem olarakta penaten kullandık Almanya'dan getirttik ama Internette de satılıyor bı tek bu iyi geldi çok derin yarasi vardi tavsiye ederim
Ya benimki kendi sesini kesfetti surekli dudaklari hareket ediyl agu bugu demeye calisiyo tabi tam anlamiyla demiyo ama keyfi yerindeyken cok gulucuk veriyo agzini kocaman acarak bence tam zamanlari seninki de baslar yakinda size gulmeyekizlar bebekleriniz size guluyormu benimki oyle uykuya dalarken uykuda guluyor ama daha bize hic gülmedi merak ettim sizinkilerde durumlar nasıl
kizlar bebekleriniz size guluyormu benimki oyle uykuya dalarken uykuda guluyor ama daha bize hic gülmedi merak ettim sizinkilerde durumlar nasıl