• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
AranıZda kayganlaştırıcı jel kullanan var mı? Markası nedir ? Memnun musunuz? Doktorum yazdı ama eczanelerde bulamadım o markayı

Bence bırak cnm

ANNONA ANNONA benc3 bırak bio gaia hiçbir işe yaramıyo ben bir ay kullandım çocuğum kıvranmaya devam etti. Kaleidon kullanın. Gerçekten fark ediyo. Bu da onun gibi hen gaz hem de probiyotik içeriyo. Yanında da humana nın rezene kimyon çayını veriyorum. Düzeldi ben çok memnunum. Damlanın içinde az var hemen bitiyo ama baya etkili

ANNONA ANNONA benc3 bırak bio gaia hiçbir işe yaramıyo ben bir ay kullandım çocuğum kıvranmaya devam etti. Kaleidon kullanın. Gerçekten fark ediyo. Bu da onun gibi hen gaz hem de probiyotik içeriyo. Yanında da humana nın rezene kimyon çayını veriyorum. Düzeldi ben çok memnunum. Damlanın içinde az var hemen bitiyo ama baya etkili
Canım bizim.gaz sorunumuz çok yok kaka yeşildi bağırsakları düzenledi düzenledi diye yazmıştı doktor bugün vermedim daha rahat gibi kızım rezene içtiğimde çok gazı oluyor bize ters etki ediyor maalesef hicbiseyle kullanmicam sanırım

Canım bizim.gaz sorunumuz çok yok kaka yeşildi bağırsakları düzenledi düzenledi diye yazmıştı doktor bugün vermedim daha rahat gibi kızım rezene içtiğimde çok gazı oluyor bize ters etki ediyor maalesef hicbiseyle kullanmicam sanırım

A karnı bozulmuş o zaman. Bizde hiç öyle olmadı onu bilmiyorum

Bende aynıseni durumu yaşıyorm. Dayanamayıp uyusun en azından diye sallıyorum ama en fazla yarım saat uyuyor sonra hzurusuz ılarak kalkıyor tekrar emiyor tekrar esniyor uyutmak için çaba sarfediyorum ya uyumuyor ya sürekli sallanmak istiyor yada uyumuyor. Gündüz düzensiz gidince gcede huzurluca uyumuyor
Evet gunduz uykusu geceyi etkiliyor, sicaklardan mi acaba neden boyle uykusu var esniyor ama uyumuyooo

Kizlar yarin asi gunumuz 1.ay
Ates yapiyor mu asi sonradan? Ve yaparsa ne yapmali acile mi gitmeli

Gunduz uykuları herkeste aynimi

Gunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Butun gunumuz emme, gaz cikarmaya calisma, aglama, acaba doymadi mi diye az daha emzirmeye calisma, alt degistirme, kucakta gezme, bir saat kucakta durduktan sonra tam uyuyor gibi yapip yataga koydugumda on dakikaya yine aglayarak uyanma, aksamustu aglamalarin iyice artmasi hicbir şekilde durmamasi, arada cogunlukla benim de aglamam, en sonunda da bi yerde uyuyup kalma seklinde geciyor

Ama aksam uyurken izleyince hepsine deger diyorum tabi..
Sizde nasil gunduz uyku durumlari

Kızlar bugün kontrolüm (37+3 )vardi bebek nerdeyse hiç kilo almamış 3600 du en son dedik herhalde bir öncekinde fazla ölçtü 7 gün önce gitmiştik en son onun dışında normaldi nts ye bağladılar ne actim ne tok hareketi az dediler ya uyuyor ya da açsınız dediler
Yemek yedim geldim tekrardan nts ye girdim sonuç çok değişmedi hareketleri istenen düzeyden azmis neyse cuma günü sezeryan olacaktım en geç perşembe olacak şekilde ayarlandı
Yarın sabahtan tekrar gidecegim hareketleri aynıysa gozetim altın da kalabilirmişim allahtan hayırlısı

Sağlıkla kavusalim bebislere
Inanın çok korktum allah kimseye yaşatmasin
Şu an hareketlerini çok iyi hissediyorum icim rahat şükür herseyimde hazır bundan sonrası rabbime kalmis

Bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım onu anladım sağlıkla gelsinler yeter herşeye raziyim yeter ki o iyi olsun
Merhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor

Bizde deri soyulması geçti de başında alnında kaş aralarında konakları var onlar ne zaman geçer bilmiyorum
Zeytinyağı sürüp 1 saat beklet, yavaş yavaş kaldır tarakla konakları, sonra yıka şampuanla, sonra ben hindistan cevizi yağı sürüyorum, baya bitirdim böyle böyle. Bi Bıngıldak kaldı korkuyorum orayı yolmayı. Yoksa konağın kendisinin geçeceği yok.. Temizlemek lazım, altı yeni deri zaten, kepek de kalmadı gibi

arkadaşım sanayi sorum olacak.bebegim uzay sadece 375 gr almis.sanirim mama verecek. Ancak ben bi denedim maması almiyo.biberonun deliği büyük geliyo ağzına .nasıl verecem maması bi yol gosterebilirmisin
Çay kaşığı ile vererek mamaya alıştır önce, sonra iştahla isterse memenin deliği çok aksın ister zaten. Başta döker tükürür sonra alışır. Ama bebeğin seveceği mamayı bulmak dert. Biz aptamil aldık yemedi. Hastanede evolvia vermişler doğduğunda onu yiyor. Ben de vericem günde 1 kez

Zeytinyağı sürüp 1 saat beklet, yavaş yavaş kaldır tarakla konakları, sonra yıka şampuanla, sonra ben hindistan cevizi yağı sürüyorum, baya bitirdim böyle böyle. Bi Bıngıldak kaldı korkuyorum orayı yolmayı. Yoksa konağın kendisinin geçeceği yok.. Temizlemek lazım, altı yeni deri zaten, kepek de kalmadı gibi

Büyüdükçe geçmez mi diyosunuz? Deniyim o zaman ben teşekkür ederim yardımınız için

Büyüdükçe geçmez mi diyosunuz? Deniyim o zaman ben teşekkür ederim yardımınız için
Bişi deil, temizle ama aman bıngıldağa dikkat et, orası duruyor bende de daha. Saçları da dökülecek temizlerken, yeni deriyle yeni saç çıkıyor. Kızım gaz çıkartırken hep kafasını omzuma sürüyordu artk yapmıyor bence çocuk da rahatlar

Back