Denedim ya fayda etmiyor malesef.
Gunduzleri her seferinde yikiyorum. Gece uykusuna gectiginde ise pamuk ve su ile temizleyip kurutup oyle bezliyorum.
Yikarken kacmiyor da havluya sararken dikkatli olmak gerekiyor. Ben banyo bitince ilk olarak kulaklarini ve kafasini kurulayip oyle vucudunu havluya sariyorum.
Ben de molfix kullaniyorum. O dedigini de denedim. Hatta bence zeytinyagi cogaltti gibime geliyor
basta nokta kadardi hep zeytiyagi sürdüm. Sonra basacikilmaz bir hal aldi
O kadar mutsuzum ki. Pisigi hafifledi mi asiri neseli ve uyumlu bir bebek oldu. Ama bugun acisindan 4 döndük evin icinde
bi de su travacort kremi deneyim. Gecirmezse goturecem baska doktora. Gerci gorurdugum doktor da profosirdu ama:/
Ya o benim de aklima gelip gelip gidiyor. Ama bu kez de alisir da geri beze hic donemem diye korkuyorum. Gun icin de zaten her bez degistirmem de en az 20 dk acik birakiyorum altini.
Doktora götürdüm mantar olsa derdi heralde. Gerci ben doktorlara da hic guvenmiyorum cunku bana da mantar gibi geliyor. Pisik dedigin kizarik deri kabarmasidir yani. Benimkinin o kizarik kabarik yerler bir de yara gibi açılıyor bazen kaniyor hatta
travacort u alip deneyecem pazartesi.
Cildiyle bakar mi bu kadar kucuk cocuga? Cocuk doktorun yonlendirir heralde. Yediklerimden mi boyle oluyor bilmiyorum ki. Acikcasi acı yiyorum bazen . Ama dikkat etmedim acı sonrasi mi boyle oluyor diye.
Sudokrem denedim. Cikolata yiyorum hemen hergun gercekten sebep olabilir mi?
Travazol denedim o da fayda etmedi . Gunduzleri hep yikiyorum altini en az 20 dk havalandiriyorum sonra altini. Tamamen kuru oluyor bez baglarken. Bebegim dogdu biz daha hastaneden cikmadan ben fark ettim poposunda delige yakin kucucuk kizarik bi nokta vardi. Etraftaki herkes zeytinyagi önerdi ben de kullanmaya basladim. Dogumdan yaklasik 10 gun sonra o kirmizi nokta tum popoya yayildi hala geciremedim. Hafifliyor tam gececek diyorum sonra hooooop yeniden kabarmis ve kabariklar nokta nokta açık yara gibi sulanmis.