Off içim acıdı keşke elimden bişey gelse de yapsam hametan kremde kullandın mi
Denedim ya fayda etmiyor malesef.
Altını yıkıyor musun siliyor musun canım ?
Gunduzleri her seferinde yikiyorum. Gece uykusuna gectiginde ise pamuk ve su ile temizleyip kurutup oyle bezliyorum.
Bebeğini yalnız yıkayan anneler kulağına kaçmaması için ne yapıyorsunuz tıkaç falan aldınızmı aldıysa
Yikarken kacmiyor da havluya sararken dikkatli olmak gerekiyor. Ben banyo bitince ilk olarak kulaklarini ve kafasini kurulayip oyle vucudunu havluya sariyorum.
Birisi hakiki zeytinyağını ısıtıp asitini çıkarmıştı . Bende hakiki zeytinyağı buldum ısıttım biraz dumanı çıktı . Onu her açtığımda sprey kutusuna koydum sıkıyorum . Hiç pişik olmadı. Molfix kullanıyorum
Ben de molfix kullaniyorum. O dedigini de denedim. Hatta bence zeytinyagi cogaltti gibime geliyor
basta nokta kadardi hep zeytiyagi sürdüm. Sonra basacikilmaz bir hal aldi
Canim sen boyle yazdıkça bende çare arıyorum derdine ama neden oluyor ki yaaa. Bir dünya krem kullandın bez değişikliği yaptın havalandiriyorsun yıkıyorsun. Başka bir doktora görürsen canim
O kadar mutsuzum ki. Pisigi hafifledi mi asiri neseli ve uyumlu bir bebek oldu. Ama bugun acisindan 4 döndük evin icinde
bi de su travacort kremi deneyim. Gecirmezse goturecem baska doktora. Gerci gorurdugum doktor da profosirdu ama:/
canım bi süre hiç bezlemesen mi acaba ya belki düzelir
alıştırma külodu alsan en ufağından
Ya o benim de aklima gelip gelip gidiyor. Ama bu kez de alisir da geri beze hic donemem diye korkuyorum. Gun icin de zaten her bez degistirmem de en az 20 dk acik birakiyorum altini.
minikoglan
pişik olduğuna eminmisin bazen mantar oluyo bize travacort verdi mantarda, pişikte hametan iyi geldi
Doktora götürdüm mantar olsa derdi heralde. Gerci ben doktorlara da hic guvenmiyorum cunku bana da mantar gibi geliyor. Pisik dedigin kizarik deri kabarmasidir yani. Benimkinin o kizarik kabarik yerler bir de yara gibi açılıyor bazen kaniyor hatta
travacort u alip deneyecem pazartesi.
Canım bi cildiye ye götür. Çok uzun sürdü senin de benim gibi. Ben sütlu seyler yiyip içmiyorum dun acisiz istedigim siparisim az acili geldi. Bi bakayım dedim az yedim ama sonra kızım geldi aklıma geri gönderdim gece kızım cildirdi hem gaz sancısı hemde pisliği azdı.
Doktor bana ilaç olarak sabah travogen vermiş travacort vardı dedim eczacı farketmez dedi ama yine kıyamadım aldım travacort çok kullandım diye. Akşam için ekze-mant yazmış. Sera kremi devamlı kullanacağım. Geçer mi bilmem bakalim
Cildiyle bakar mi bu kadar kucuk cocuga? Cocuk doktorun yonlendirir heralde. Yediklerimden mi boyle oluyor bilmiyorum ki. Acikcasi acı yiyorum bazen . Ama dikkat etmedim acı sonrasi mi boyle oluyor diye.
Canım çikolata yiyorsan o da yapabilir pişik.gün içinde açık tut mutaka havalansın.sudocrem denedin mi?bir de zdrave diye bi krem var Bulgar markası.iyi geldiğini duymuştum da çok bilmiyorum ne kadar güvenilir,kimyasal filan var mı araştırmak lazım.
Sudokrem denedim. Cikolata yiyorum hemen hergun gercekten sebep olabilir mi?
Vah yavrum ya çok acır...en başta nasıl başladı canım bi meret...epey bez falan da değiştirdiniz...mantar falan olabilir mi...travozol kullanmış mıydın sen...popoyu yıkıyorsan eğer azıcık ıslaklık kalsa tam kurulanmasa mantar oluyor zor iyileşiyor
Travazol denedim o da fayda etmedi . Gunduzleri hep yikiyorum altini en az 20 dk havalandiriyorum sonra altini. Tamamen kuru oluyor bez baglarken. Bebegim dogdu biz daha hastaneden cikmadan ben fark ettim poposunda delige yakin kucucuk kizarik bi nokta vardi. Etraftaki herkes zeytinyagi önerdi ben de kullanmaya basladim. Dogumdan yaklasik 10 gun sonra o kirmizi nokta tum popoya yayildi hala geciremedim. Hafifliyor tam gececek diyorum sonra hooooop yeniden kabarmis ve kabariklar nokta nokta açık yara gibi sulanmis.