2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne güzel kız işte devamlı normal pedle gezsen daha fena ya benim gibi benim kanama nerdeyse sadece 1 hafta ara verdi ya
O daha zor ya valla . Benimkide çok gıcık işte bi de kokuyu yani bi ara gideyim bari doktora bnm garanti alttan bakar normal doğum ya . Bi de içteki dikişler düşerken çok kaşınmıştı bi değişikti . Aynen öyle kaşınıyor . Galiba iç dikişlerde tam iyileşmedi

Canım iki gündür bizde oyleyiz delirmek üzereyim.aksam 10 da başlıyor sabaha kadar ciglik çığlığa ağlıyor sanki çocuğu dövüyoruz.napcam bilmiyorum gece boyu kucağımda artık kollarım ağrıyor

Kuzum şöyle de bişey var sütün sıkınca geliyor mu. Benimki de akşamları birebir senin söylediğini yapıyordu. Bisürü emzik verdik hatta tok olsa tutar diye ama emzik beğenmemiş hanfendi. Akşamları uykusu çok bastırınca aksine süt gelmesin diyr ağlıyorlar bencr. Benim göğüsler minnacık ama süt hep geliyor belki sizin de aynı durumdur. Yani süt gelmesin istiyor olabilir mi

Kızlar biri korse almıştı . Memnun mu acaba ? Aynanın önünden geçmeye korkuyorum artık . Göbek bir yandan memeler bir yandan . Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum bu tipimle . Bebeğe de kendime de yetmek istiyorum artık . Korseden mi başlasam diyetisyenden mi bilmiyorum

Al benden de o kadar yamuna alcam galiba karar asamasindayim

AMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebek Senş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana

Harika haftalar var app store da canım.

Eklentiler

• 123C6FE5-D4EE-4B9C-B436-DF192D65FF0E.png
    116,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu cnm valla bana çare oldu. Hepsi buradan aldık.

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-26-11-40-06.png
    109,4 KB · Görüntüleme: 76
AMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebek Senş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana

Harika haftalar var app store da canım.
Sağol canım Kızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi

Carsafta sallayinca uyiyorsa hiç durmadan alın. Valla çok rahat ettim. Çocukta hiç değilse uyku yüzu gördü.

Memeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor

Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyor valla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuş Bi anlasak dillerinden

Aç olsa uyur mu ki canım ya. Gündüz süt olunca da gece de olur bence. Ay ben mi rahatım bu süt işinde belki de haklısın ama benim kız aynı dediğini yapıyor inan. Emzik istiyormuş meğersem soothie denediniz mi emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…