- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.441
O daha zor ya valla . Benimkide çok gıcık işte bi de kokuyu yani bi ara gideyim bari doktora bnm garanti alttan bakar normal doğum ya . Bi de içteki dikişler düşerken çok kaşınmıştı bi değişikti . Aynen öyle kaşınıyor . Galiba iç dikişlerde tam iyileşmedine güzel kız işte devamlı normal pedle gezsen daha fena ya benim gibibenim kanama nerdeyse sadece 1 hafta ara verdi ya
Kizlar elim ayagim titriyor kizim bu saat oldu uyumadi. Sekerim 65 lerde tansiyon 8/3 cıktı önce ayran içtim 9/5 olmuş. Kulaklarım çınlıyor. Annem gelmişti akşam üzeri simdi yanımda horlayarak uyuyor. Vücudunda yaralara ek sivilce de çıkmaya başladı. Neden böyle oluyor anlamadım. Neden vücudun alarm veriyor anlamadım. 2 gündür kızım da bi acayip. Çözmüştük birbirimizi ama 2 gündür anlayamıyorum isteklerini fenalardayım
Kuzum şöyle de bişey var sütün sıkınca geliyor mu. Benimki de akşamları birebir senin söylediğini yapıyordu. Bisürü emzik verdik hatta tok olsa tutar diye ama emzik beğenmemiş hanfendi. Akşamları uykusu çok bastırınca aksine süt gelmesin diyr ağlıyorlar bencr. Benim göğüsler minnacık ama süt hep geliyor belki sizin de aynı durumdur. Yani süt gelmesin istiyor olabilir miBenimki akşam 2 posta öyle yapıyor. Çekiyor çekiyor bi süre şonra gözleri büyüyor geriyor kendini başlıyor ağlamayatekrar saldırıyor memeye çekiyor sündürüyor ağlıyor
Süt azalıyor sanırım. Ve o durumda mecbur mama veriyorum
Can'ım ben de böyle bi tablo var
Cayin tarifimi yazabilir misiniz hangi sayfada göremedimAynen aynen
Onlari bırakıp bir de bu cayi mi denesen? Bak bizim hepimize iyi geldi.ben bebise icirdigimden beri cok sukur gaz sancisi cekmedik daha. Artik yediklerime bile dikkat etmiyorum gaz yapar yapmaz diye.
Al benden de o kadarKızlar biri korse almıştı . Memnun mu acaba ? Aynanın önünden geçmeye korkuyorum artık . Göbek bir yandan memeler bir yandan . Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum bu tipimle . Bebeğe de kendime de yetmek istiyorum artık . Korseden mi başlasam diyetisyenden mi bilmiyorum
AMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebekKuzlar ya çok üzülüyorum sıkıntıları atlatamadığınıza.Benim prensesim koca kız oldu annesini hiç üzmüyor artık . Dışarıya çıkmayada alıştı . Bgün annemle alışveriş merkezine gittik iki üç saat hiç uyumadan durdu . Hiç ağlamadı sürekli etrafa baktı . Çok meraklı bakıyor etrafa bu ara . Hatta otobus , tramvay kullanmaya bile alıştırdık. Sayılır artık tek başıma bile fink fink gezebilirim darısı hepinizin başına inşallah bu da bugünden bir kare
Eki Görüntüle 2161622 Size tek tavsiyem tamamen sakin olun ve kesinlikle uyuyun . Yemeği falan boşverin . Ben uykysuzken çok asabi oluyorum. Uyku en güzel süt yapan şey . Annem bana çok uyuyosun diyor ama ben inatla her fırsat bulduğumda uyuyorum .
Harika haftalar var app store da canım.hiye canim bizde hamak aldik ilk gün o kadar çok uyudu ki bütün uyumadigi günlerin acısı çıktı sanki. Beni çok rahatlatti gözümün önünde hep. Kizlar bu bebeklerib atak dönemlerini takio etmek için program filan var mi kullanan varsa yazabilir misiniz
Bu cnm valla bana çare oldu. Hepsi buradan aldık.Nasıl bir hamak canım? Fotosunu atar mısın? Gündüz uykusuna acilen çözüm bulmalıyım, yoksa bir köşede bayılıp kalacam. Bir de nerden aldınız?
Canım maşallah size. Benim kızım da bugün 55 günlük ama rahatlık ne mümküngünboyu bu moddaydık bugün. Senin normal dogum muydu ve sadece anne sütüyle mi besleniyor? Bu ikisi bebek üzerinde çok etkili. Ben sezeryan ve mama+meme oldugu için çok sıkıntımız var. Hatta memeden de kopuyor iyice. Çok ama çok üzülüyorum. Üzülmek az kalır gerçi kanser olacam
Bildigim kadarıyla aşılar erken yapılamıyor ama geç yapılabiliyor canım. Yine de en saglıklı bilgiyi saglık ocagından alırsın
Mamayı kesmene çok sevindim canımdarısı başıma ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şu anda bile ağlaması geçmiyor manayı da kessem vay halimize düşünemiyorum bile. Sen nasıl dayandın aglamasına?
Sağol canımAMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebekSenş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana
Harika haftalar var app store da canım.
Carsafta sallayinca uyiyorsa hiç durmadan alın. Valla çok rahat ettim. Çocukta hiç değilse uyku yüzu gördü.Bu kimyon olayini aksam.denedim Artik bundan mi yoksa sabahtan aksama uyuyamadan aglamanin sonucu yorgun dusmekten mi bilmiyorum uyudu kaldi
Herkeste farklilik mi gosteriyor acaba
ayni tam uyuyor bagirarak uyaniyor yavrucum Ama bizimki gazdan sanirim
Canim belki coktan denemissindir ama su humama still tee bende sutu arttirdi gibi geliyor bana
Hamak biz de mi alsak acaba
Ben de bakıp duruyorum yamunalara ama sıcakta kullanabilir miyiz acaba? Ben hiç sıkıntıya gelemiyorum daAl benden de o kadaryamuna alcam galiba karar asamasindayim
Hangi uygulama buAMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebekSenş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana
Harika haftalar var app store da canım.
Bizim de 40 ımız çıktığından beri çocuk resmen uyumuyor. Üstüne gaz sancısı da çekiyor yavrumBenim kızın uyku sorunu yoktu takiiiii 40 çıkana kadar resmen evrim geçirdi şuan hala fildir fildir bakınıyo benim gözler kayıyo onda tık yokkk
Göbeği toparlayacaksa 24 saat bile dururum kız ama fiyatı baya uçuk. Askılı istiyorum yanlardan arkadan fırtlamasin diye o da 279 tlBen de bakıp duruyorum yamunalara ama sıcakta kullanabilir miyiz acaba? Ben hiç sıkıntıya gelemiyorum da
Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadanKuzum şöyle de bişey var sütün sıkınca geliyor mu. Benimki de akşamları birebir senin söylediğini yapıyordu. Bisürü emzik verdik hatta tok olsa tutar diye ama emzik beğenmemiş hanfendi. Akşamları uykusu çok bastırınca aksine süt gelmesin diyr ağlıyorlar bencr. Benim göğüsler minnacık ama süt hep geliyor belki sizin de aynı durumdur. Yani süt gelmesin istiyor olabilir mi
Aman maşallah her bebek böyle olsun inşallahSağol canımKızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi
Eki Görüntüle 2161728
Rezene kimyon anason içiyorum biraktimRezene cayini falan mi diyorsun canim
Aç olsa uyur mu ki canım ya. Gündüz süt olunca da gece de olur bence. Ay ben mi rahatım bu süt işinde belki de haklısın ama benim kız aynı dediğini yapıyor inan. Emzik istiyormuş meğersem soothie denediniz mi emzikSüt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyorvalla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuşBi anlasak dillerinden
Harika Haftalar ingilizcesi The wonder weeksHangi uygulama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?