2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bnde 57 gün önce doğum yaptım çok dikişim olmadığı halde henüz birlikte olmadım :KK43: ben tamamen iyileştiğini düşünmüyorum . İçte hala dikiş kaşıntısı gibi kaşıntı var . Artık ne zamm birlikte oluruz bilmiyorum bnde korkuyorum ilk ilişkiden
Kuzum korkutmak gibi olmasin artik iliskiden mi bilmiyorum bu sabah wc gitince baya kanamam oldu. Aci yok ama kan geldi. Ablam 2 dogum yapti normal icin yara hala diyo ama bilmiyorum kuzum.

Canım benimde dikişim çoktu ben 41. Gün ilişkiye girdim öyle çok acımadı bende çok korktum ama tamamen iyileşmişti dikişlerim. Bence sakin ol tamamen iyileşmiştir artık kendini rahat bırak bir aksilik olacağını sanmıyorum.
Kuzum ya bu sabah wc gittigimde baya bi kan geldi. Neden olur acaba :(

Memeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor:KK64:
Gazı olmasın canım? Benimki öyle yaptığında gazı oluyor

Kızlar benim arkadaşım başka bir marka korse kullandı cok da memnun kaldı fiyatı da daha uygun banada tavsiye etti ama ben de kararsız kaldım sıcakta okadar sıkıntıya girebilirmiyim diye. Bende sıkıntıya gelemeyenlerdenim ama gobekte aldı başını gidiyor​

IMG_6820.PNG

Kızlar e bebekte bu çantalar indirime girmiş.
Kararsız kaldım kullananlar var mı?
Çok mu büyük olur alttakiler? Bavul gibi?
Üstteki krem rengi de küçük mü gelir bilemedim. Sırt çantam var benim. Şuan onu kullanıyorum. Ama yetmiyor. Tıka basa doluyor malesef.

Kuzum korkutmak gibi olmasin artik iliskiden mi bilmiyorum bu sabah wc gitince baya kanamam oldu. Aci yok ama kan geldi. Ablam 2 dogum yapti normal icin yara hala diyo ama bilmiyorum kuzum.
Olabilir canım ilişkidendir kesin . Yok zaten ben hissediyorum içi iyileşmedi daha . İki ay daha uzak tutayım olmadı ya :)

Kizlar biz mevludumuzu yaptik 3 gun oldu.Ama cok zor oldu 2 cocukla mevlut baska birseymis.kv de de hem beni hem bizimkileri delirtti.Hic umursamadim yaptiklarini dusurmedim enerjimi onunda yapisi bu dedim.
Milletin yarisi gelmedi neredeyse.Cok sikinti degil normalde ama simdi tek tek bebek gormeye gelecekler ki benim hic gucum yok.
Ne olacak bilmiyorum.Zaten ev ariyorum tasinma soz konusu.
Cok zor olacak gb bebekle tasinmak :KK43:
Haftaya biz taşınıyoruz Can'ım :(
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.

Sağol canım ❤️Kızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi
Eki Görüntüle 2161728
Yerim yA. Aynı sen Can'ım.
Memeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor:KK64:
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.

Aç olsa uyur mu ki canım ya. Gündüz süt olunca da gece de olur bence. Ay ben mi rahatım bu süt işinde belki de haklısın ama benim kız aynı dediğini yapıyor inan. Emzik istiyormuş meğersem soothie denediniz mi emzik
Bilmiyorum ki uyumaz mı o_O hala sarılığı devam ediyor ondan endişeliyim. Süt konusunda ben rahat değilim çünkü beni haşat ediyor. Meme uçlarım hala acıyor dinlemeyince. Acımasa çeksin bağırsın dursun ama kan geliyor sanki damarlarımdan o durumda. . Suavinex var Can'ım bizde. Onu arada alıyor. Soothie denemedim fırsat olmadı gidip almaya eşim de unutmuş almayı gittiğinde. Ama biberonun başına da onun gibi sanki. Yuvarlak. Onu almıyor mesela. Biberonu zorla veriyorum. Sanki emziği de almaz gibi geliyor. Şu bakkal emziklerinden bulsam onu denicem:)

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.doktor biz daha birşey demeden bizimkinin gazman olduğunu söyledi :deli: normalde hiç ilaç taraftarı değildir ama biogai ve sapsimlex ikisini beraber kullan dedi.ben çok kullanmak istemediğimi söyleyince sıkıntı olmayacağını söyledi
Dün 40 mızdı.Ben büyüdükçe düzelecek diye beklerken doktorumuz gazın 2 3 hafta sonra daha da artacağını söyledi.burdan duyulur herkese gardınızı alın gazlar için :skandal:
Ay cnm doktorun haklı bizim 56 gün bir yapıyor maşallah artık çayda etkili hareke de ediyor ondan çıkarıyor şükür yoksa çok zor olur.

Kızlar benim arkadaşım başka bir marka korse kullandı cok da memnun kaldı fiyatı da daha uygun banada tavsiye etti ama ben de kararsız kaldım sıcakta okadar sıkıntıya girebilirmiyim diye. Bende sıkıntıya gelemeyenlerdenim ama gobekte aldı başını gidiyor​
Neymiş ki ben artık göbek görmek istemiyorum . Alabilirim

Back