- Konu Sahibi kardelen384
- #63.421
Bitki çaylarıni bıraktım ben onları içtiğimde çok gazı oluyor kızımın bıraktığımdan beri gz yok denecek kadar az
Rezene cayini falan mi diyorsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitki çaylarıni bıraktım ben onları içtiğimde çok gazı oluyor kızımın bıraktığımdan beri gz yok denecek kadar az
Çok gazı olunca bebeği sakinleştiriyor benim de uyuyakalıyor . Bebeğe hiçbir şey vermiyorum ben artık . Sadece kendim kimyon içiyorum .Bu kimyon olayini aksam.denedim Artik bundan mi yoksa sabahtan aksama uyuyamadan aglamanin sonucu yorgun dusmekten mi bilmiyorum uyudu kaldi
Herkeste farklilik mi gosteriyor acaba
ayni tam uyuyor bagirarak uyaniyor yavrucum Ama bizimki gazdan sanirim
Canim belki coktan denemissindir ama su humama still tee bende sutu arttirdi gibi geliyor bana
Hamak biz de mi alsak acaba
Amin inşallah sizinde mutlu oldun günleriniz :) 3. Haftasında bende o ağlayınca ağlıyodum ama çabuk atlattım o günleri çok şükür . Şimdi o da rahat bnde . Ben ne kadar mutluysam o o kadar mutlu oluyor . O yüzden geo önce kendine bakıyorum kendi rahatım için ne gerekiyorsa yapıyorum ,alıyorum. Millet ne demiş ne yapmış hiç takmıyorum kendi doğrularımla büyütüyorumRahat anne=rahat bebek tezini doğruluyorsun C Chivas Regal canım çok şükür bu bebeğimde bende öyleyim ilk bebeğimde stres doluydum yetememe bakamama hasta olcak ateşi çıkcak korkusu...hep gergindim kızımda kolikti ağlayacak diye korkardım halbuki ağlasa hangi durumda nasıl ağladığını keşfedecektim o ağlardı ben ağlardım velhasıl zor günlerdi şimdiki anneliğim ilkinden çok farklı ben kızımı büyütürken o da beni olgunlaştırmış meğerse.daha sakinim tadını çıkarıyorum bu günlerimin kumsal bebek gibi gezmeye çıkarıyorum soyutlamıyorum kendimi bunda sanırım bebeğin sakin olmasınında rolü var allah en kısa zamanda tüm bebeklerimize uyku ve sükunet versin en kısa zamanda bir düzen kurmanız için yardım etsin anne yorgunsa tüm sistem çöküyor bebeğinizle hep mutlu günleriniz olsun
Sertleşme olmadan mastit tabi ki olur. Ama mastitin en belirgin özelliği ateştir ateş yoksa olan sızlamalara ağrılara mastit diyemeyiz. Çok zorluyorsan sağacam diye hırpalıyorsundur süt bezlerini,ondan sızlıyordur o kadar yüklenmeİnşallah dönemseldir canım bugün iyice canım sıkıldı artık arabamızda bozulmuş doktora gidemicem bugün. Bugünde gözlemlerim yazayım bir kağıda ne kadar emdi ne içti ona göre bir aksiyon alırım. Birde sana şey sorcam sertleşme olmadan mastit olurmu illa sertleşmemi lazım göğüslerim çok sızlıyor ama sertleşme yok emmediği için süt gitmesin diye sağıyorum ondanmı acaba ucu değilde sanki damarları sızlıyor
Aferin kız sana takdir ettim walla işte sen ilk bebekte doğru yolu bulanlardansın benim ikincide dank etti kafama oldun napalım geç olsun güç olmasın modundayımAmin inşallah sizinde mutlu oldun günleriniz :) 3. Haftasında bende o ağlayınca ağlıyodum ama çabuk atlattım o günleri çok şükür . Şimdi o da rahat bnde . Ben ne kadar mutluysam o o kadar mutlu oluyor . O yüzden geo önce kendine bakıyorum kendi rahatım için ne gerekiyorsa yapıyorum ,alıyorum. Millet ne demiş ne yapmış hiç takmıyorum kendi doğrularımla büyütüyorum
Bizde 53 gunluguz demekki gunle alakali degil disariya alismasi.Cadi cunku bizimki.57 günlük olduk canım
Aa cok sasrdim demek senin bebisede onlar gaz yapiyor.Bitki çaylarıni bıraktım ben onları içtiğimde çok gazı oluyor kızımın bıraktığımdan beri gz yok denecek kadar az
Normalde bitmesi gerekiyor doktoruna sordunnu hic son musayenende.kızlar ayın 5inde adetim başlayıp 12sinde bitmişti ve benim kanamam siyah şekilde 3gün önce tekrar başladı şimdi hafif hafif kırmızıya dönüyor ya bu kanama ne zaman bitecek çıldırcam. tam bugün 60 gün oldu doğum yapalı yaa
40tan sonra gitmedim muayeneye canım, ama acaba şimdi mi adet oluyorum dicem de karnım da ağrımıyorNormalde bitmesi gerekiyor doktoruna sordunnu hic son musayenende.
Bendede miyom var diye sanirim hic bitmedi 53 gundur ara vermeden devam ediyor bi gitmem lazim dr a sanirim.
Sagolasin canım, kolay olmadı benim kız çok iştahlı doymuyodu sutum de azdı hala da saril saril değil emzirme üstüne mama verince bile biberondaki mama bitince agliyodu ağlayarak uykuya daliyodu her iki günde bir 10 cc azalttm sonra kestim mama verdikçe alisiyodu ınan aynı saatte ağlama krizine giriyordu akşam 9 da geceye kadar . Aç diye kiyamadikca sutum gitme noktasına geldi bide mamada şeker var bebeğin şekerini yükseltiyor mayisip uyuyor doydugundan uyumuyor yani. Emzirmeye suya yuklendim boş da çekti ağlaya ağlaya birakiyodu memeyi uğraşmak istemiyor az gelince ağzına sikiyodum bi damla süt gelince birkaç dk emiyodu öyle öyle aç kaldıkça emmeye zorlandı mamayi kestim göğsüm hiç sertlesmedi sizlamadi sutum akmadi ped kullanmadm ama doyuyor sanırım doymasa yikar ortalığı benim kiz çiş de yapıyor 5 gün olacak birakali mamayi. Vazgeçme canım aglasa da emzir ki vücut daha çok uretsinNasıl bir hamak canım? Fotosunu atar mısın? Gündüz uykusuna acilen çözüm bulmalıyım, yoksa bir köşede bayılıp kalacam. Bir de nerden aldınız?
Canım maşallah size. Benim kızım da bugün 55 günlük ama rahatlık ne mümküngünboyu bu moddaydık bugün. Senin normal dogum muydu ve sadece anne sütüyle mi besleniyor? Bu ikisi bebek üzerinde çok etkili. Ben sezeryan ve mama+meme oldugu için çok sıkıntımız var. Hatta memeden de kopuyor iyice. Çok ama çok üzülüyorum. Üzülmek az kalır gerçi kanser olacam
Bildigim kadarıyla aşılar erken yapılamıyor ama geç yapılabiliyor canım. Yine de en saglıklı bilgiyi saglık ocagından alırsın
Mamayı kesmene çok sevindim canımdarısı başıma ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şu anda bile ağlaması geçmiyor manayı da kessem vay halimize
düşünemiyorum bile. Sen nasıl dayandın aglamasına?
![]()
Beni 40tan sonra cagirdi.Ama orada oyle bir sira varki sabah 9 randevusu ikindi 5te giriyor.hic gidesim yok40tan sonra gitmedim muayeneye canım, ama acaba şimdi mi adet oluyorum dicem de karnım da ağrımıyorbiraz daha devam ederse gidicem galiba. of artık doktora falan gitmek istemiyorum yaaa
Benimde onuncu günden beri sadece sarı akıntım var bi bitmedi adet olsam gam yemicem . Şu sarı akıntı yüzünden günlük ped takıyorum hala . Çok sinir bızucu40tan sonra gitmedim muayeneye canım, ama acaba şimdi mi adet oluyorum dicem de karnım da ağrımıyorbiraz daha devam ederse gidicem galiba. of artık doktora falan gitmek istemiyorum yaaa
ne güzel kız işte devamlı normal pedle gezsen daha fena ya benim gibiBenimde onuncu günden beri sadece sarı akıntım var bi bitmedi adet olsam gam yemicem . Şu sarı akıntı yüzünden günlük ped takıyorum hala . Çok sinir bızucu
benim de hiç gidesim yok alttan falan bakar şimdi bi de.ne dertliyiz yaBeni 40tan sonra cagirdi.Ama orada oyle bir sira varki sabah 9 randevusu ikindi 5te giriyor.hic gidesim yok
Sınırda takip edelim dedi sadece inşallah birşey çıkmaz dediğin gibi sagolasin kuzum1 aylıkken çekilen kalça ultrasonlarının %30u sıkıntılı çıkıyor zaten çok takılmamak lazım en uygunu 6. Haftadan sonra çektirmek,4haftalık erken oluyor biraz, çift bez bağlamanı falan önermedi mi? Genelde öyle yapıyorlar. Kontrolde birşey çıkmaz ya sanmıyorum
ben de ev sahibine gıcık oldum şeytan diyo taşın ama sonra b.k yeme otur bebeyle napcan diyorumKizlar biz mevludumuzu yaptik 3 gun oldu.Ama cok zor oldu 2 cocukla mevlut baska birseymis.kv de de hem beni hem bizimkileri delirtti.Hic umursamadim yaptiklarini dusurmedim enerjimi onunda yapisi bu dedim.
Milletin yarisi gelmedi neredeyse.Cok sikinti degil normalde ama simdi tek tek bebek gormeye gelecekler ki benim hic gucum yok.
Ne olacak bilmiyorum.Zaten ev ariyorum tasinma soz konusu.
Cok zor olacak gb bebekle tasinmak![]()