2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Screenshot_20180626-133104.jpg kizlar 2_3 aylik bebek icin buradan hangisini secmeliyim corapta

Haftaya biz taşınıyoruz Can'ım :KK43:
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.

Yerim yA. Aynı sen Can'ım.

Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.
Of canim benim varmi yardimcin Allah kolaylik versin.insallah kolay atlatirsin .cok zor ya :(
Ailemden yardim istesem bi dert istemesem bi dert

Haftaya biz taşınıyoruz Can'ım :KK43:
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.

Yerim yA. Aynı sen Can'ım.

Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.
Sağol canım evet herkes bana benzetiyor :)

Benim de çok zor valla :KK43: bebek arabasına atıp yurucem diyorum bi baslarsa bağırmaya dışarda :işsiz:
Bilememişim ben bebek arabasını ağır almışım, geçen gün çıktık başladı çığlık çığlığa, parkta emzirdim susması, omzuma aldım kustu, bir elimle omzumda onu tuttum diğer elimle arabayı sürdüm eve geldim, bi ağladım bi ağladım. Tabi ne bel kalmış ne boyun bende.. şu slingi aldım sıcakta bunalıyoruz bebek de ben de. Kanguru alıcam sanırım ama bel agrısı da devam ediyor nasıl olacak bilmiyorum

kızlar ayın 5inde adetim başlayıp 12sinde bitmişti ve benim kanamam siyah şekilde 3gün önce tekrar başladı şimdi hafif hafif kırmızıya dönüyor ya bu kanama ne zaman bitecek çıldırcam. tam bugün 60 gün oldu doğum yapalı yaa
Benimde 40 gun dolunca bir hafta kan falan gelmedi sonra gelmeye basladi kirmizi kirmizi adet oluyorum dedim. Bi ped 2 gunde smdi o da kesildi. 50 gun oldu. Kizlar hepinizin kanamasi kesildi mi ya. Normal mi bu. Sezeryan oldu dogumum bu arada

Memeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor:KK64:
Al bendende o kdr ya. Gece emiyor cunku dolu oluyo gunduz kavga halinde. Aslinda az az sutte geliyo. Bide çırpınırken soyleniyo gibi ses cikariyo

Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan :KK43:
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyor :KK45: valla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil :KK43: dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuş :KK51: Bi anlasak dillerinden :KK14:

Ay ayni beni anlatmissin gece degilde gunduz aynen oyle kaldir yatir. Pispisla. Olmadi tekrar memeye ver tekrar kaldir pispisla. Artik 10.da fln uyuyo. Sut olayini valla hala cozemedim gelsin mi istiyo gelmesinmi anlamadim.

Bilememişim ben bebek arabasını ağır almışım, geçen gün çıktık başladı çığlık çığlığa, parkta emzirdim susması, omzuma aldım kustu, bir elimle omzumda onu tuttum diğer elimle arabayı sürdüm eve geldim, bi ağladım bi ağladım. Tabi ne bel kalmış ne boyun bende.. şu slingi aldım sıcakta bunalıyoruz bebek de ben de. Kanguru alıcam sanırım ama bel agrısı da devam ediyor nasıl olacak bilmiyorum

Canim bende kangru aldim. Benimki hic durmuyo darlaniyo icinde agliyo. Seninkide ağlıyordu sanki slingte aglayan kangruda daha cok aglar. Cunku daha sert sıkı bisey

Kizlar sutum az dedigim. Hani su mastit olan gogsum diğerinin yarisi kdr nerdeyse napcm boyle ya. Var mi boyle olan. Gecici mi sizce

Teşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter
Merhaba bizde 41 gunluguz 2 hafta once ayni sekilde tiroid yuksekliginden tekrar kan aldilar cok stres yapmistim bende ama ikincisi temiz cikti insallah sizinde oyle olur iciniz rahatlasin diye yazayim dedim :)

Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan :KK43:
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyor :KK45: valla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil :KK43: dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuş :KK51: Bi anlasak dillerinden :KK14:
Canım bu anlattıklarının aynısını benim kızda yapıyor,uyku bastırınca emmiyor,kafasını geri geri çekiyor ağlıyor, bir de artık memelerinin zaten sertleşmemesi gerekiyor,doluluk hissi olmalı sadece ama ilk günlerdeki sertleşmesi memenin tam boşalmadıgını gösterir bu da zamanla süt üretimini yavaşlatır :( sen ona hiç mama falan verme biberonla resmen aç olmayan çocuğun ağzına akıtıyorsun mamayı o da emme refleksinin esiri olup ağzına hazır akan mamayı mecbur emiyor sonra da şiş mideyle uykuya dalıyor iyi bir şey yapmıyorsun aslında. Bırak emmek istemediğinde emmesin uyku kafaya vurunca sadece ona odaklanıyorlar ama açsalar uyumuyorlar zaten,ben öyle yapınca ayağıma koyup biraz pışpışlıyorum sakinliyor sonra tekrar memeye koyuyorum uykuya Dalana kadar emiyor bazen nerdeyse 2-3 saat emiyor hiç te öyle ağzının kenarından falan süt akmıyor ama cukcuk sesi hep var,hatta o ses arada kesiliyor boş çekiyor o da onu rahatlatıyor 2-3 dk boş çektikten sonra yine aktif süt gelmeye başlıyor bu böyle gidiyor. Sonra 4-5 saat kesintisiz uyuyor.Seninkinin derdi de benzer bence sen mamayı verme boşver sadece seni emsin,

Canim bende kangru aldim. Benimki hic durmuyo darlaniyo icinde agliyo. Seninkide ağlıyordu sanki slingte aglayan kangruda daha cok aglar. Cunku daha sert sıkı bisey
Ayy hiç almayayım o zaman :( sagol kuzum
Kizlar sutum az dedigim. Hani su mastit olan gogsum diğerinin yarisi kdr nerdeyse napcm boyle ya. Var mi boyle olan. Gecici mi sizce
Benim de öyle canım ama mastit geçince düzelir diye umuyorum, sen de kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. 6 aylık olsalar da ek gıdaya geçsek, bu süt işinden kafayı yicez yoksa

59 gunluguz. Kabataslak bi kac birsey yazayim. Belki birine bi faydasi olur. Kizlar kizim cok uysal bir bebek hic zor degil cok sukur. Fakat biraz koligi var bazi aksamlar ciddi anlamda sancilani
Olabilir canım ilişkidendir kesin . Yok zaten ben hissediyorum içi iyileşmedi daha . İki ay daha uzak tutayım olmadı ya :)
Suan itibariyle anladimki sanirim regl oldum cunku kasiklarimda da minik agri var canim. 40 imin ciktigi gun kanamam baslamisti 1 hafta surdu regl di oda 19 gun sonra 2. Regl oldum. Iyilesene kadar biraz boyle cekecegiz sanirim.

Bebeğimi oturarak emziriyorum 2 dk da bir gaz krampı geliyo omzuma alıyorum sesli bi şekilde gazını çıkarıyo ağızdan sonra devam ediyorum yine aynı ayakta emzirdiğimde bişey yok birde normale göre fazla kusuyo 4 kez üst değiştirdik başına böyle bişey gelen varmı

Sertleşme olmadan mastit tabi ki olur. Ama mastitin en belirgin özelliği ateştir ateş yoksa olan sızlamalara ağrılara mastit diyemeyiz. Çok zorluyorsan sağacam diye hırpalıyorsundur süt bezlerini,ondan sızlıyordur o kadar yüklenme :KK43:

O zaman mastit değil benim ateş yok çünkü canım demekki sağmaktan oluyor. Aslında çok sağmıyorum ama derece yüksekte büyük ihtimal ondan bir müddet düşükte sağayım bakalım düzelecekmi sağolasın canım ya valla sen olmasan bizi kim rahatlatcak iyiki varsın :KK200:

Back