- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #63.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin bakarbenim de hiç gidesim yok alttan falan bakar şimdi bi de.ne dertliyiz ya
Cok acil degilse otur valla.cok zor olacakmis gibi geliyor bana ama baska carem kalmadi biryil daha oturursam esimle ayrilma noktasina getirirlerben de ev sahibine gıcık oldum şeytan diyo taşın ama sonra b.k yeme otur bebeyle napcan diyorum![]()
Of canim benim varmi yardimcin Allah kolaylik versin.insallah kolay atlatirsin .cok zor yaHaftaya biz taşınıyoruz Can'ım
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.
Yerim yA. Aynı sen Can'ım.
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.
Sağol canım evet herkes bana benzetiyor :)Haftaya biz taşınıyoruz Can'ım
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.
Yerim yA. Aynı sen Can'ım.
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.
Bilememişim ben bebek arabasını ağır almışım, geçen gün çıktık başladı çığlık çığlığa, parkta emzirdim susması, omzuma aldım kustu, bir elimle omzumda onu tuttum diğer elimle arabayı sürdüm eve geldim, bi ağladım bi ağladım. Tabi ne bel kalmış ne boyun bende.. şu slingi aldım sıcakta bunalıyoruz bebek de ben de. Kanguru alıcam sanırım ama bel agrısı da devam ediyor nasıl olacak bilmiyorumBenim de çok zor vallabebek arabasına atıp yurucem diyorum bi baslarsa bağırmaya dışarda
![]()
Benimde 40 gun dolunca bir hafta kan falan gelmedi sonra gelmeye basladi kirmizi kirmizi adet oluyorum dedim. Bi ped 2 gunde smdi o da kesildi. 50 gun oldu. Kizlar hepinizin kanamasi kesildi mi ya. Normal mi bu. Sezeryan oldu dogumum bu aradakızlar ayın 5inde adetim başlayıp 12sinde bitmişti ve benim kanamam siyah şekilde 3gün önce tekrar başladı şimdi hafif hafif kırmızıya dönüyor ya bu kanama ne zaman bitecek çıldırcam. tam bugün 60 gün oldu doğum yapalı yaa
Al bendende o kdr ya. Gece emiyor cunku dolu oluyo gunduz kavga halinde. Aslinda az az sutte geliyo. Bide çırpınırken soyleniyo gibi ses cikariyoMemeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor![]()
Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyorvalla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil
dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuşBi anlasak dillerinden
![]()
Bilememişim ben bebek arabasını ağır almışım, geçen gün çıktık başladı çığlık çığlığa, parkta emzirdim susması, omzuma aldım kustu, bir elimle omzumda onu tuttum diğer elimle arabayı sürdüm eve geldim, bi ağladım bi ağladım. Tabi ne bel kalmış ne boyun bende.. şu slingi aldım sıcakta bunalıyoruz bebek de ben de. Kanguru alıcam sanırım ama bel agrısı da devam ediyor nasıl olacak bilmiyorum
Hey maşallaaah senin saçlarınaaaaaaSağol canımKızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi
Eki Görüntüle 2161728
Merhaba bizde 41 gunluguz 2 hafta once ayni sekilde tiroid yuksekliginden tekrar kan aldilar cok stres yapmistim bende ama ikincisi temiz cikti insallah sizinde oyle olur iciniz rahatlasin diye yazayim dedim :)Teşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter
Canım bu anlattıklarının aynısını benim kızda yapıyor,uyku bastırınca emmiyor,kafasını geri geri çekiyor ağlıyor, bir de artık memelerinin zaten sertleşmemesi gerekiyor,doluluk hissi olmalı sadece ama ilk günlerdeki sertleşmesi memenin tam boşalmadıgını gösterir bu da zamanla süt üretimini yavaşlatırSüt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyorvalla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil
dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuşBi anlasak dillerinden
![]()
Ayy hiç almayayım o zamanCanim bende kangru aldim. Benimki hic durmuyo darlaniyo icinde agliyo. Seninkide ağlıyordu sanki slingte aglayan kangruda daha cok aglar. Cunku daha sert sıkı bisey
Benim de öyle canım ama mastit geçince düzelir diye umuyorum, sen de kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. 6 aylık olsalar da ek gıdaya geçsek, bu süt işinden kafayı yicez yoksaKizlar sutum az dedigim. Hani su mastit olan gogsum diğerinin yarisi kdr nerdeyse napcm boyle ya. Var mi boyle olan. Gecici mi sizce
Sağol canımHey maşallaaah senin saçlarınaaaaaaçok tatlı çok
![]()
Canım tuğba korse valla bende kararsizim bunalacağım diyeNeymiş ki ben artık göbek görmek istemiyorum . Alabilirim
Suan itibariyle anladimki sanirim regl oldum cunku kasiklarimda da minik agri var canim. 40 imin ciktigi gun kanamam baslamisti 1 hafta surdu regl di oda 19 gun sonra 2. Regl oldum. Iyilesene kadar biraz boyle cekecegiz sanirim.Olabilir canım ilişkidendir kesin . Yok zaten ben hissediyorum içi iyileşmedi daha . İki ay daha uzak tutayım olmadı ya :)
Anason, keten tohumu, kimyon, lavanta ve rezene. Hepsini karistiriyoruz canimCa
Cayin tarifimi yazabilir misiniz hangi sayfada göremedim
Kuzum ya bu sabah wc gittigimde baya bi kan geldi. Neden olur acaba![]()
Sertleşme olmadan mastit tabi ki olur. Ama mastitin en belirgin özelliği ateştir ateş yoksa olan sızlamalara ağrılara mastit diyemeyiz. Çok zorluyorsan sağacam diye hırpalıyorsundur süt bezlerini,ondan sızlıyordur o kadar yüklenme![]()