2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne güzel kız işte devamlı normal pedle gezsen daha fena ya benim gibi :KK43: benim kanama nerdeyse sadece 1 hafta ara verdi ya
O daha zor ya valla . Benimkide çok gıcık işte bi de kokuyu yani bi ara gideyim bari doktora bnm garanti alttan bakar normal doğum ya . Bi de içteki dikişler düşerken çok kaşınmıştı bi değişikti . Aynen öyle kaşınıyor . Galiba iç dikişlerde tam iyileşmedi

Canım iki gündür bizde oyleyiz delirmek üzereyim.aksam 10 da başlıyor sabaha kadar ciglik çığlığa ağlıyor sanki çocuğu dövüyoruz.napcam bilmiyorum gece boyu kucağımda artık kollarım ağrıyor
Kizlar elim ayagim titriyor kizim bu saat oldu uyumadi. Sekerim 65 lerde tansiyon 8/3 cıktı önce ayran içtim 9/5 olmuş. Kulaklarım çınlıyor. Annem gelmişti akşam üzeri simdi yanımda horlayarak uyuyor. Vücudunda yaralara ek sivilce de çıkmaya başladı. Neden böyle oluyor anlamadım. Neden vücudun alarm veriyor anlamadım. 2 gündür kızım da bi acayip. Çözmüştük birbirimizi ama 2 gündür anlayamıyorum isteklerini fenalardayım

Benimki akşam 2 posta öyle yapıyor. Çekiyor çekiyor bi süre şonra gözleri büyüyor geriyor kendini başlıyor ağlamaya :KK43: tekrar saldırıyor memeye çekiyor sündürüyor ağlıyor :KK43:
Süt azalıyor sanırım. Ve o durumda mecbur mama veriyorum

Can'ım ben de böyle bi tablo var
Kuzum şöyle de bişey var sütün sıkınca geliyor mu. Benimki de akşamları birebir senin söylediğini yapıyordu. Bisürü emzik verdik hatta tok olsa tutar diye ama emzik beğenmemiş hanfendi. Akşamları uykusu çok bastırınca aksine süt gelmesin diyr ağlıyorlar bencr. Benim göğüsler minnacık ama süt hep geliyor belki sizin de aynı durumdur. Yani süt gelmesin istiyor olabilir mi

Kızlar biri korse almıştı . Memnun mu acaba ? Aynanın önünden geçmeye korkuyorum artık . Göbek bir yandan memeler bir yandan . Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum bu tipimle . Bebeğe de kendime de yetmek istiyorum artık . Korseden mi başlasam diyetisyenden mi bilmiyorum

Kızlar biri korse almıştı . Memnun mu acaba ? Aynanın önünden geçmeye korkuyorum artık . Göbek bir yandan memeler bir yandan . Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum bu tipimle . Bebeğe de kendime de yetmek istiyorum artık . Korseden mi başlasam diyetisyenden mi bilmiyorum
Al benden de o kadar :( yamuna alcam galiba karar asamasindayim

Kuzlar ya çok üzülüyorum sıkıntıları atlatamadığınıza. :KK43:Benim prensesim koca kız oldu annesini hiç üzmüyor artık . Dışarıya çıkmayada alıştı . Bgün annemle alışveriş merkezine gittik iki üç saat hiç uyumadan durdu . Hiç ağlamadı sürekli etrafa baktı . Çok meraklı bakıyor etrafa bu ara . Hatta otobus , tramvay kullanmaya bile alıştırdık. Sayılır :KK45:artık tek başıma bile fink fink gezebilirim darısı hepinizin başına inşallah :dua:bu da bugünden bir kare
Eki Görüntüle 2161622 Size tek tavsiyem tamamen sakin olun ve kesinlikle uyuyun . Yemeği falan boşverin . Ben uykysuzken çok asabi oluyorum. Uyku en güzel süt yapan şey . Annem bana çok uyuyosun diyor ama ben inatla her fırsat bulduğumda uyuyorum .
AMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebek ❤️ Senş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana ❤️

hiye hiye canim bizde hamak aldik ilk gün o kadar çok uyudu ki bütün uyumadigi günlerin acısı çıktı sanki. Beni çok rahatlatti gözümün önünde hep. Kizlar bu bebeklerib atak dönemlerini takio etmek için program filan var mi kullanan varsa yazabilir misiniz :kahve:
Harika haftalar var app store da canım.

Eklentiler

• 123C6FE5-D4EE-4B9C-B436-DF192D65FF0E.png
    123C6FE5-D4EE-4B9C-B436-DF192D65FF0E.png
    116,7 KB · Görüntüleme: 80
Nasıl bir hamak canım? Fotosunu atar mısın? Gündüz uykusuna acilen çözüm bulmalıyım, yoksa bir köşede bayılıp kalacam. Bir de nerden aldınız?

Canım maşallah size. Benim kızım da bugün 55 günlük ama rahatlık ne mümkün :anne: günboyu bu moddaydık bugün. Senin normal dogum muydu ve sadece anne sütüyle mi besleniyor? Bu ikisi bebek üzerinde çok etkili. Ben sezeryan ve mama+meme oldugu için çok sıkıntımız var. Hatta memeden de kopuyor iyice. Çok ama çok üzülüyorum. Üzülmek az kalır gerçi kanser olacam

Bildigim kadarıyla aşılar erken yapılamıyor ama geç yapılabiliyor canım. Yine de en saglıklı bilgiyi saglık ocagından alırsın

Mamayı kesmene çok sevindim canım :KK200::nazar: darısı başıma ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şu anda bile ağlaması geçmiyor manayı da kessem vay halimize :KK43: düşünemiyorum bile. Sen nasıl dayandın aglamasına? :KK17:
Bu cnm valla bana çare oldu. Hepsi buradan aldık.

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-26-11-40-06.png
    Screenshot_2018-06-26-11-40-06.png
    109,4 KB · Görüntüleme: 75
AMa yerim yaa çok güzelsin senn kumsal bebek ❤️ Senş gördükçe maşallah diyorum ilk bebeğin ve çok sakinsin ya ne güzel. Keşke bem de olabilseydim maşallah sana ❤️

Harika haftalar var app store da canım.
Sağol canım ❤️Kızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi
35D795CF-176F-49CF-9A9F-220EF83D7405.jpeg

Bu kimyon olayini aksam.denedim Artik bundan mi yoksa sabahtan aksama uyuyamadan aglamanin sonucu yorgun dusmekten mi bilmiyorum uyudu kaldi

Herkeste farklilik mi gosteriyor acaba

ayni tam uyuyor bagirarak uyaniyor yavrucum Ama bizimki gazdan sanirim

Canim belki coktan denemissindir ama su humama still tee bende sutu arttirdi gibi geliyor bana

Hamak biz de mi alsak acaba
Carsafta sallayinca uyiyorsa hiç durmadan alın. Valla çok rahat ettim. Çocukta hiç değilse uyku yüzu gördü.

Memeyle kavga ediyor anlamadım bu işten bişey. Göğüslerim yumuşak ama elimle sıkınca süt geliyor da bu çocuk niye çekmek için uğraşmıyor anlamadım. Göğüsler dolgun olunca güzel emiyor ama hep dolgun olmaz ki. Resmen emerken bir iki çekip kafayı geri atıyor çırpınıyor:KK64:

Kuzum şöyle de bişey var sütün sıkınca geliyor mu. Benimki de akşamları birebir senin söylediğini yapıyordu. Bisürü emzik verdik hatta tok olsa tutar diye ama emzik beğenmemiş hanfendi. Akşamları uykusu çok bastırınca aksine süt gelmesin diyr ağlıyorlar bencr. Benim göğüsler minnacık ama süt hep geliyor belki sizin de aynı durumdur. Yani süt gelmesin istiyor olabilir mi
Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan :(
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyor :KK45: valla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil :( dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuş :KK51: Bi anlasak dillerinden :KK14:

Süt geliyor Can'ım sıkınca. Ben de senin gibi düşündüm. Gelmesin mi istiyor acaba diye. Ama aç aslında. Bi de mama verince cuk cuk içiyor gıkını çıkarmadan :KK43:
Özellikle uyku sıkıştırdığı zamanlarda yapıyor bunu. Sanırım hızlıca gelsin bir an önce uyuyayım diyor :KK45: valla aklıma başka bişey gelmiyor. Bikaç saat emmediğinde süt doluyor memeler emerken nefes nefese kalıyor dudak kenarlarından sızıyor. Ama o ağladığı zamanlar öyle değil :KK43: dudak kenarında süt görmüyorum. Sıkınca geliyor.
Dün gece yine coştu 12 gibi. Bağırdı ağladı kaldırdım kucakladım sakinleştirdim. Tekrar meme. Tekrar bağırdı ağladı yine kaldırdım. Belki 7-8 kez tekrarladım bunu. Sonunda emdi uyudu memede. Uyandı tabi şonra yine bence doymamıştı o yüzden. Babası kucakta uyuttu. 2 kez mama vermek istemedim. Akşam vermiştim Zaten. Sabah bi kalktım saat 5 buçuk olmuş. Vicdan azabı çektim resmen. Öylece saatlerce uyumuş :KK51: Bi anlasak dillerinden :KK14:
Aç olsa uyur mu ki canım ya. Gündüz süt olunca da gece de olur bence. Ay ben mi rahatım bu süt işinde belki de haklısın ama benim kız aynı dediğini yapıyor inan. Emzik istiyormuş meğersem soothie denediniz mi emzik

Back